Apple: Στις 8 Σεπτεμβρίου τα νέα iPhone, στις 27 Οκτωβρίου τα πρώτα ARM MacBook;

, Apple: Στις 8 Σεπτεμβρίου τα νέα iPhone, στις 27 Οκτωβρίου τα πρώτα ARM MacBook;

Η κυκλοφορία των επόμενων iPhone παραμένει ένα μυστήριο, καθώς χθες είχαμε πληροφορίες ότι θα ανακοινωθούν στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου. Όμως, νέες πληροφορίες από μία εκ των εγκυρότερων πηγών σε θέματα περί Apple ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με τον leakster iHactu Pro, ο οποίος στο παρελθόν μας έχει δώσει μόνο έγκυρες πηγές περί επερχόμενων προϊόντων της Apple, η εταιρεία ετοιμάζει δύο νέα events. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου σε μορφή online, όπου και θα παρουσιαστούν τα νέα iPhone, η νέα γενιά Apple Watch, τα επόμενα tablet της σειράς iPad αλλά και το AirPower, το οποίο μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι είχε ακυρωθεί.

Στις 27 Οκτωβρίου, η Apple θα κάνει και ένα δεύτερο event, στο οποίο θα παρουσιάσει τα νέα iPad της σειράς Pro, τα πρώτα MacBook με τους επεξεργαστές ARM της Apple, όπως επίσης υπάρχει περίπτωση να δούμε και τα Apple Glass, κάτι που σίγουρα δεν περιμένει κανείς προς το παρόν. Οι παραπάνω πληροφορίες παραμένουν φήμες, όμως ο iHactu Pro δεν έχει πέσει μέχρι σήμερα έξω.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

περιμένουμε με αγωνία , πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος , πιο πολύ μ’ ενδιαφέρει το ανανεωμένο IPad Air που θα μοιάζει με το IPad Pro και το MacBook Silicon , ποιος ξέρει άραγε το MacBook Air θα συνεχιστεί ? ή θα σταματήσει

GREG

Σκας 1.200€ για καινούριο iPhone SmartPhone και σε 11 μήνες έχει βγει το καινούριο, ε να μην πας να το πάρεις ? με το παλιό θα μείνεις ? ε, πας και παίρνεις το καινούριο και σε 11 μήνες βγαίνει το ποιο καινούριο, ε, να μην μείνεις πίσω, πως θα το αφήνεις στο τραπεζάκι της καφετέριας το παλιό όταν έχει βγει καινούριο, θα πας να το πάρεις… και κάπως έτσι οι εταιρίες σας-μας αρμέγουν χωρίς να το καταλάβετε και σε 10 χρόνια έχετε δώσει 12.000€ για να μπαίνετε στο FB και στο instagram… ενώ την ίδια δουλειά θα μπορούσατε να την κάνετε με ένα κινητό των 300€-500€ και να το αλλάζεται κάθε 3 χρόνια και με τα ρέστα διακοπές σε ολόκληρο τον κόσμο ή και να τα κάνετε δωρεά σε κανένα ίδρυμα πχ για τον καρκίνο του μικρού παιδιού… Είμαστε θύματα του Marketing, μας έχουν πείσει πως δεν γίνεται αλλιώς η δουλειά αν δεν πάρεις το ακριβότερο και αν δεν το αλλάζεις κάθε χρόνο. Μεγιά μας.

Dimitris

Δεν φταίνε αυτοί και το marketing τους, εσύ φταις, διότι είσαι θύμα του ίδιου του μυαλού σου.

SUPS 👨‍⚖️

Kλασσικη αναλυση Ελληναρα που δεν εχει βγει ποτε απο τη χωρα του και κρινει ενα προιον με το τι γινεται στην καφετερια που συχναζει.Στη Β. Αμερικη, Αυστραλια κτλ ειτε εισαι ηλεκτρολογος ειτε μεγαλοστελεχος πολυεθνικης το πιθανοτερο ειναι να εχεις καποιας γενιας iphone, συνεπως μονο εδω στην Ελλαδα υπαρχει η ”ιδιαιτεροτητα” καποιου που να εχει iphone.Το οτι ο κοσμος παγκοσμιως πλεον πιστευει οτι δεν αξιζει να αγοραζεις ναυαρχιδα καθε χρονο εχει αποδειχθει εδω και τουλαχιστον μια 2-3ετια με την πτωση που παρουσιαζει ολοκληρη η αγορα αλλα πιπιλαμε ακομα τη καραμελα΄του iphone γ ινστ κ φβ.Οσο για τ λεφτα που θα επρεπε να δινουμε σε ιδρυματα κτλ αντι ακριβων κινητων,για να κοιταμε τα του οικου μας πανω απο 3 εκατομμυρια Ελληνες καπνιζουν-αυξανουν δηλαδη τις πιθανοτητες τους να παθουν καποιο ειδος καρκινου και ταυτογχρονα εκθετουν τους αλλους σε παθητικο καπνισμα.Να δωσουν αυτοι πρωτα τα λεφτα τους σε ιδρυματα αντι να μολυνουν των οργανισμων ολων μας κ ας αφησουμε τα λεφτα που θα εδινε καποιος γ τεχνολογικα προιοντα.
Φιλικα ενας χρηστης low budget συσκευης.

John

Κανείς δεν σκάει 1000 ευρώ , πουλάνε το παλιό , έχουν επιδότηση , βάζουν και δοσεις , βοηθάει και η γιαγιά με την σύνταξη. κτλ Πολλοί το παίρνουν και δωρεαν από την δουλειά τους. Ειδικά στελέχη επιχειρήσεων.

GREG

Ούπς… σας έθιξα το εγώ σας και την ματαιοδοξία σας ??? περαστικά σας και μεγιά σας το καινούριο iPhone των 1.500€ χωρίς ακουστικά, θήκη, φορτιστή και οσονούπω και χωρίς το κινητό μέσα… Τσεκαρισμένα τα έχω τα ονόματα σας, γνωστά για την συμπάθια σας προς την Apple και την αντιπάθεια σας προς άλλους σχολιαστές που δεν μιλάνε ωραία για την Apple.

SUPS 👨‍⚖️

Δεν μιλαω καλα για την Apple σημαινει οτι αναλυω με επιχειρηματα για το πως η εταιρεια αυξησε τις τιμες των ναυαρχιδων μεσα στη παροδο του χρονου λογω των υψηλων της πωλησεων, πως καταργησε το τζακ για να προωθησει τ ασυρματα ακουστικα και πως θα καταργησει τον ενσυρματο φορτιστη για να προωθησει ασυρματο.Το θεμα ειναι οτι φαινεται οτι ολες οι αλλες εταιρειες αντιγραφουν αυτες τις κινησεις και δεν κουνιεται φυλλο.Ματαιοδοξια ειναι να βγαινει ο CEO της Xiaomi και να λεει οτι ”οι τιμες μας θα πρεπει να αυξηθουν για να αισθανεται ο καταναλωτης οτι το brand ειναι πιο premium”και μετα να βλεπω αρθρα να λενε για τη κακια Qualcomm που εχει πανακριβα cpu…Το δικο σου σχολιο για ελληνικη καφετερια ειναι θεμα κομπλεξ γιατι οσοι εχουν παει σε μερικα μερη στο εξωτερικο ξερουν οτι κανεις εκει εξω δεν κοιταει τι κινητο εχει ο αλλος.

GREG

Γιαυτό ακριβός τον λόγο δεν κολλάω με μάρκες, σήμερα αγοράζω αυτό, αύριο αγοράζω το άλλο, αποφεύγω τις εταιρίες που ψωνίζονται, τα τελευταία 3 χρόνια έχω ένα Honor κινητό και δεν σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα, τηλέφωνο παίρνει, SMS στέλνει, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Για να μην παρεξηγηθώ είμαι από αυτούς που κάποτε και για χρόνια άλλαζαν τα κινητά κάθε 6 μήνες, μέχρι που είπα ποιο το νόημα αυτού? πετάω τα χρήματα μου, βοηθάω τις εταιρίες να γίνουν ποιο πλούσιες και ικανοποιώ την ματαιοδοξία μου, όταν αντί να αλλάζω κινητό κάθε λίγο και λιγάκι μπορώ να κάνω κάτι άλλο ποιο χρήσιμο με αυτά τα χρήματα. Όσο για το θέμα καφετέρια και αφήνω το κινητό στο τραπεζάκι??? Έλληνες είμαστε, στην Ελλάδα ζούμε, στην Ελλάδα είναι το Techblog δεν είναι στο Λονδίνο ή στην Νέα Υόρκη, άρα για την Ελληνική πραγματικότητα θα μιλήσουμε, όχι για την πραγματικότητα του Λονδίνου…

Chef

Επειδή μας τα είπατε πολύ εσείς που δεν θέλετε το καινούργιο iPhone λες και είχατε το παλιό τέλος πάντων και κάνετε κριτική σε αυτούς που κάθε χρόνο αλλάζουν iPhone σας πληροφορο ότι εάν μπορούσατε θα το παίρνατε και εσείς πιο γρήγορα από αυτούς απλά εσείς δεν έχετε την οικονομική άνεση να το πάρετε γιατί τα iPhone απευθύνονται σε λίγους όχι στην μάζα για αυτό πάρτε ένα Nokia Alcatel Samsung και μην μας πρήζετε άλλο οκ

Γιώργος

Εκεί που δουλεύω επιλέγουμε τι θέλουμε κάθε φορά.Είτε το τελευταίο iphone είτε τελευταίο Samsung S. Προσωπικά επιλέγω κάθε χρόνο Samsung S.
Απολαύστε ότι έχετε!

Χρύσα

Που δουλεύεις;

Γιώργος

Δε μπορώ να πώ δημοσίως εταιρία. Πάντως ο τομέας είναι πληροφορική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.