Apple: Τα μοντέλα iPhone 5G ήταν τα τηλέφωνα 5G με τις περισσότερες αποστολές παγκοσμίως κατά το τρίτο τρίμηνο

, Apple: Τα μοντέλα iPhone 5G ήταν τα τηλέφωνα 5G με τις περισσότερες αποστολές παγκοσμίως κατά το τρίτο τρίμηνο

, Apple: Τα μοντέλα iPhone 5G ήταν τα τηλέφωνα 5G με τις περισσότερες αποστολές παγκοσμίως κατά το τρίτο τρίμηνο

Το Strategy Analytics (μέσω του AppleInsider)γνωστοποίησε πως, κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, η Apple κατείχε ηγετικό μερίδιο 25% στην παγκόσμια αγορά smartphone 5G. Δεύτερη ήρθε η Xiaomi και η Samsung τρίτη, ενώ η Oppo και η Vivo τέταρτη και πέμπτη αντίστοιχα.

Η Strategy Analytics αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το iPhone είναι το τηλέφωνο 5G με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Όσον αφορά τις συσκευές 5G με Android, η Xiaomi βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τη Samsung και την Oppo να ακολουθούν. Ο Ville Petteri-Ukonaho, Associate Director στο Strategy Analytics, σημείωσε ότι «η Samsung προηγήθηκε της Oppo και έγινε ο δεύτερος κορυφαίος προμηθευτής smartphone Android 5G παγκοσμίως το τρίτο τρίμηνο του 2021».

Σύμφωνα με τον ίδιο, “η Samsung επέστρεψε σε θετικό έδαφος μετά από τρία προηγούμενα τρίμηνα αρνητικής διαδοχικής αύξησης των αποστολών. Η Samsung επωφελείται από την υγιή ζήτηση σε πολλές περιοχές για τα smartphone της, τροφοδοτούμενη από ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο συσκευών σε πολλαπλά επίπεδα τιμών. Ο συνδυασμός της κορυφαίας τεχνολογίας, όπως τα smartphone με πτυσσόμενη οθόνη, με τις πολλές συσκευές 5G, έχουν κάνει τα προϊόντα της Samsung, όπως το premium Galaxy Z Flip 3, το S21 Ultra και την προσιτή σειρά A, τη δεύτερη πιο δημοφιλή μάρκα smartphone Android 5G παγκοσμίως το τρίτο τρίμηνο του 2021. “

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Πραγματικα απιστευτα νουμερα για την apple με τετοιο ανταγωνισμο πλεον απο τους Κινεζους…Ισως η xiaomi πρεπει να σκεφτει οτι οι αυξημενες τιμες πολλών συσκευών της ωθεί ποολυ κοινο στην apple και στη sammy…

Yannis

εννοειτε να τα παει κ αυτη τα μοντελα της στα 1000 ευρω κ πανω? Εχω 2 γνωστους μου που δεν κανουν κ πολλα με την τεχνολογια.Εδωσαν απο 200 ευρω εκαστος κ πηραν ξιαομι κ τους ειναι αρκετο! Προσωπικα αν κ χρονια με μηλα κ δεν τα αλλαζω το εχω γυρισει στα μεταχειρισμενα μηλα διοτι τα τελευταια χρονια οι τιμες τους ειναι στο Θεο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.