Apple Watch: Η έκπτωση αύξησε τις πωλήσεις- Ποιοι αγοράζουν το iPhone SE;

Στο spring event του Μαρτίου, η Apple εκτός από το 4ιντσο iPhone SE ανακοίνωσε νέα λουράκια και την έκπτωση 50 δολ. στο Apple Watch Sport. Σύμφωνα με τα δεδομένα της Slice Intelligence αυτό κατάφερε να της δώσει 250% αύξηση πωλήσεων σε σύγκριση από τον προηγούμενο μήνα.

Το Apple Watch Sport 38mm κοστίζει 299 δολ. ενώ η έκδοση 42mm είναι στα 349 δολ. Τα νέα λουράκια που ανακοίνωσε τον Μάρτιο πήραν το 60% των πωλήσεων από τα first-party λουράκια που πουλά η Apple. Το περίεργο είναι ότι μετά την έκπτωση που έκανε η Apple στο Apple Watch, μειώθηκαν οι πωλήσεις στα λουράκια.

Όσο για το iPhone SE, η έρευνα της Slice δείχνει ότι το 15% των αγοραστών έρχεται από μη Apple smartphone, ενώ για το 54% είναι το πρώτο smartphone που αγοράζει μέσα στα τελευταία 2 χρόνια.

Το 9.7 ιντσών iPad Pro δείχνει επίσης να ενισχύει τις πωλήσεις του. Μετά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του στην αγορά, το tablet μπόρεσε να κάνει το 37% των πωλήσεων που είχε κάνει το 12.9ιντσο iPad Pro την ίδια περίοδο. Έναν μήνα αργότερα το μικρό iPad Pro καταφέρνει να κάνει πωλήσεις που ισοδυναμούν με το 55% των εσόδων του iPad Pro 12.9 ιντσών (τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του).

apple watch sales, Apple Watch: Η έκπτωση αύξησε τις πωλήσεις- Ποιοι αγοράζουν το iPhone SE;

apple watch sales, Apple Watch: Η έκπτωση αύξησε τις πωλήσεις- Ποιοι αγοράζουν το iPhone SE;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

καλά πόσο δύσκολο είναι να γραφτεί ότι το “ρολόι” έχει οθόνη 1″, 1,6″, 2″, κλπ κλπ αντί για τα χ@ζ@ 38mm, 42mm, κλπ κλπ!!!! 🙁

Panos

1) Δεν μιλάνε για οθόνη αλλά για φάρδος λουριού.
2) Δεν είμαστε Αγγλοι να μιλάμε με ίντσες και όχι με mm.

TechGeek

Επειδή είναι ρολόγη και τα ρολόγια μετρούνται σε mm άσχετος αν έχει οθόνη πάνω. Η ίδια η Apple σε mm το μετράει.

vasilist

έχω βαρεθεί να ακούω πόσο πούλησε το iPhone se σε ποιες χώρες πουλάει πιο πολύ πόδι αυξήθηκε το ποσοστό πωλήσεων και βασικά τρέξε να το πάρεις γιατί τελειώνει και υπάρχει μεγάλη ζήτηση.
ελπίζω τουλάχιστον να δίνει καλά μετά η Apple για να μας γεμίζει σε όλα τα site με το πόσο πουλάει όπως με το παραμύθι με το ξεκλείδωμα του iPhone από το FBI και όταν είδαν που κανένας δεν το χάφτει είπαν ότι το FBI το έχει ξεκλειδώσει και δεν χρειάζεται την Apple.
προπαγάνδα στο full.

@papaki

Δεν ήτανε προπαγάνδα. Η Apple ξέρει να κερδίζει και να δίνει στους χρήστες της τη μεγαλύτερη ασφάλεια που υπάρχει αυτή τη στιγμή και για πάντα πρωτοπόρα σε όλα όσα προσφέρει και με όλο τα σεβασμό σε αυτούς που την υποστηρίζουν.

giorgosgek

@@papaki Τρολλαρεις σκληρα ετσι ; ΧΑΧΑΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.