Αύξηση κερδών προβλέπει η Samsung για το τρίτο τρίμηνο του 2020

, Αύξηση κερδών προβλέπει η Samsung για το τρίτο τρίμηνο του 2020

Η Samsung Electronics δημοσίευσε τα αναμενόμενα κέρδη της για το τρίτο τρίμηνο του 2020. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της, η εταιρεία θα έχει κέρδη από τις πωλήσεις μεταξύ 65 με 67 τρισεκατομμύρια won, ενώ λειτουργικά κέρδη περίπου 12.3 τρισεκατομμύρια won. Οι παραπάνω αριθμοί μεταφράζονται σε περίπου 50 δισεκατομμύρια και 9 δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

Τα παραπάνω δεν είναι τα τελικά νούμερα, αλλά οι εκτιμήσεις της εταιρείας σύμφωνα με το K-IFRS. Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα. Πάντως, σύμφωνα με αυτές τις εκτιμήσεις, τα λειτουργικά έσοδα της εταιρείας είδαν αύξηση 58% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο πέρσι, ενώ και τα κέρδη από τις πωλήσεις είναι αυξημένα κατά 6,45%.

Τα κέρδη της εταιρείας φαίνεται να είναι αρκετά αυξημένα σε σχέση με τις προβλέψεις, λόγω την αύξηση των πωλήσεων των οικιακών συσκευών, των ημιαγωγών και των smartphones της εταιρείας. Επίσης, η Samsung είδε αυξημένες πωλήσεις των σειρών M και A στην Ινδία, κάτι που τη βοήθησε στο να φτάσει αυτά τα κέρδη. Περιμένουμε λοιπόν την αναλυτική παρουσίαση στα τέλη του μήνα.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.