Bitcoin: Κινείται πάνω από τα 50.000 δολάρια, Cardano το 3ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα

, Bitcoin: Κινείται πάνω από τα 50.000 δολάρια, Cardano το 3ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα

Το Bitcoin κινείται αυτή τη στιγμή στα 50.200 δολάρια αγγίζοντας έτσι σε υψηλό άνω των τριών μηνών. Υπενθυμίζεται ότι το Bitcoin έφτασε στο υψηλότερο επίπεδό του, σε πάνω από 64.000 δολάρια, τον περασμένο Απρίλιο, με την τιμή του βέβαια να κατρακυλάει τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ακόμη και κάτω από τα 30.000 δολάρια.

Εν τω μεταξύ σήμερα Δευτέρα, η PayPal ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μια νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους πελάτες που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο να αγοράζουν και να πουλάνε κρυπτονομίσματα. Παράλληλα, το κρυπτονόμισμα Etherιum κινείται επίσης ανοδικά ενώ η εκτόξευση ύψους 25% για το Cardano τοι έκανε να γίνεται το 3ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα μετά τα Bitcoin και Ethereum.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Bitcoin Crypto

Crypto.com: Μαζικές απολύσεις προσωπικού

Το φιάσκο της FTX φαίνεται να επηρεάζει και άλλες εταιρίες κρυπτονομισμάτων, όπως η Crypto.com που σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού.

Business Amazon Bitcoin

H Amazon ετοιμάζει σειρά για το σκάνδαλο FTX – Πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει;

H Amazon φέρεται να παρήγγειλε μια τηλεοπτική σειρά οκτώ επεισοδίων για την πτώση του FTX από την εταιρεία παραγωγής AGBO.

Business Bitcoin

Μαύρη Τετάρτη για τα κρυπτονομίσματα, μεγάλη πτώση για το Bitcoin

Εχθές Τετάρτη το Bitcoin βούλιαξε σημειώνοντας πτώση 11% αγγίζοντας τα χαμηλότερα επίπεδα που είχε να φτάσει από τον Νοέμβριο του 2020.

Internet Crypto Bitcoin

Χτυπήθηκε το Mailchimp, στόχος κρυπτονομίσματα σε πορτοφόλια Trezor

Εξελιγμένο σχέδιο phishing φυσικών πορτοφολιών κρυπτονομισμάτων έχει αναπτυχθεί μέσα από την υπηρεσία email marketing, Mailchimp.