Black Friday: Τα καλύτερα deal τεχνολογίας

Black Friday σήμερα και για την Ελλάδα και ξεκίνησαν οι προσφορές σε συσκευές τεχνολογίας. Σε αυτό εδώ το άρθρο θα συγκεντρώσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις σε smartphones, tablets, gadgets, gaming και φωτρογραφικό εξοπλισμό. Το άρθρο ανανεώνεται διαρκώς.

HP Omen 17-w001nv Gaming Laptop στο Πλαίσιο με 1099 ευρώ.

HP Spectre 13-v001nv στο Πλαίσιο με 1599 ευρώ.

Sony Xperia X Performance στο Πλαίσιο με 399 ευρώ.

Huawei P9 32GB στο Πλαίσιο με 399 ευρώ.

Samsung Galaxy A3 2016 4G στο Πλαίσιο με τιμή 169 ευρώ.

iPhone 6s Plus 16GB στα Public με 399 ευρώ.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB στα Public με 499 ευρώ.

Lenovo Yoga 500 στα MediaMarkt με τιμή 399 ευρώ.

Samsung LED TV UE65KS7000 65″ 4Κ Ultra HD Smart στο Πλαίσιο με 1599 ευρώ.

SONY PlayStation 4 500GB στο ΓΕΡΜΑΝΟ με 199 ευρώ.

Sapphire VGA Radeon RX 480 Nitro+ 8GB στο Πλαίσιο με 259 ευρώ.

Black Friday deals τεχνολογίας, Black Friday: Τα καλύτερα deal τεχνολογίας

Όλα τα Black Friday deals των μεγάλων αλυσίδων ηλεκτρονικών
Black Friday στον ΓΕΡΜΑΝΟ
Black Friday στα MediaMarkt
Black Friday στα Public
Black Friday στα Public Κύπρου
Black Friday στον Κωτσόβολο
Black Friday στο Πλαίσιο

Black Friday deals τεχνολογίας, Black Friday: Τα καλύτερα deal τεχνολογίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Παω στο πλαίσιο περίμενα απέξω να ανοίξουν. Μπαίνω, ρωτάω τι παίζει από ιφον μου λένε τιποτα και να ξερεις τα παμπλικ έχω μόνο refurbished. Παω στα παμπλικ (έφτασα με το που άνοιξαν οι πόρτες) μπαίνω μέσα ρωτάω από ιφον έχουμε τιποτα; όχι μου λένε τιποτα απολύτως σε έκπτωση. Δεν ξέρω, τι να πω…

(Πάτρα είμαι μπαη δε γουεη)

nikos7

Huawei p9 lite sta public με 179€ το μονο καταστημα που το εχει αν δεν κανω λαθος και ειναι 20€ κατω και απο σκρουτζομαγαζα που το εχουν 200.αρχικη εχει 270 ( πηγε φιλη ομως να ρωτησει στο περιστερι στις 10:00 και ειχαν εξαντληθει της ειπαν..)

Νικος

Στα public to s7 εχει 400… Πολυ καλη επιλογη

Akis

@Νίκος : 499, όχι 400…

Νικος

@Akis

Το s7 το εχει 400… Το edge 499… Το εχω και σε screenshot γιατι μου φανηκε πολυ χαμηλη τιμη… Δεν ξερω αν αλλαξε κατι…

The Mayor

@Akis: 499 έχει το S7 Edge, μπερδεύεσαι

NtinosMD

Μιλα μου για public και iphone 6s 16gb 400 euros refurbished…. ελα μιλα μουυυυυυυυ!!!

Dimi

Καλησπέρα παιδιά, επειδή σήμερα μας παλάβωσαν με το black friday, είπα να αναζητήσω και τα διαδικτυακά καταστήματα ώστε να δώ τις ανάλογες προσφορές και βρήκα στο amazon αυτή την προσφορά: https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-J7-Contract-Mobile/dp/B01ETPUQ6E/ αλλά δε γνωρίζω τι γίνεται με το No Contract Phone που αναγράφεται στον τίτλο του προϊόντος. Μήπως γνωρίζει κάποιος περι τούτου.

ΑντώνηςΤ

@Dimi, σε εμένα τουλάχιστον που είμαι εγγεγραμμένος λέει ότι δεν το στέλνουν στην Ελλάδα. Έλεγξε το μη περιμένεις άδικα.

John N

Παιδια μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει να βρω ενα macbook pro του 2015 με 16 γιγα ραμ και i7 15 ιντσες και τιμη μεχρι 1500€? Εχω ψαξει παντου και δε βρισκω κατι. Καινούργιο να ναι btw

Dimi

@ΑντώνηςΤ Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση, ωστόσο νομίζω πως αυτό το προϊόν έρχεται και Ελλάδα. εμένα τουλάχιστον δε μου έγραψε ότι δεν είναι δυνατόν. Το θέμα που με απασχολεί όμως είναι εαν γίνεται σε περίπτωση που το αγοράσω να χρησιμοποιήσω την δικιά μου κάρτα sim.

Chris_BMW

John N @ public… το 2.9 8 GB 512ssd 1400 κάτι .. αμΑπο 2100€ πολυ καλη τιμή .Αν τα έχεις έφυγες πολυ καλη τιμή κ περιορισμένα κομμάτια έγραφε .Public Καλλιθέας .. Μην σε ανησυχούν τα 8 gb ram δεν θα έχεις πουθενά πρόβλημα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

Στην Ελλάδα δεν αξίζει το Black Friday οι τιμές που εχουν ειναι οι ίδιες με αυτές του skroutz μην πω και οτι στο skroutz ορισμένα τα βρίσκεις και λιγο ποιο φθηνά. Γι αυτούς που δεν ξέρουν απο skroutz θα το δουν σαν τεράστιες προσφορές και θα τρέξουν να προλάβουν, το Black Friday Ελλάδας δεν εχει καμία σχέση με αυτο της Αμερικής μην μπερδεύονται μερικοί επειδη βρίσκεις εκει mac και iPhone κάτω απο την μισή τιμή δεν σημαίνει οτι εχει εφαρμοστεί και εδώ.

John N

@Chris_BMW ειμαι ενημερομενος γι αυτην την προσφορα και δυστυχως τα 8γιγα ειναι λιγα. Προκειται να τρεξω βαρια προγραμματα και επειδη μια τετοια αγορα ειναι επενδυση θα θελα το λαπτοπ να ναι οπως λεν και στην αμερικη futureproof. Σε ευχαριστώ παντως για την πραξη εκ μερους σου

John N

*Ενημερωμενος (Αναμενουμε να μπορουμε να κανουμε edit τα σχολια)

Κωσταντίνος

Παλικαρια..το θεμα ειναι οτι τα κινητα που εχουν χαμηλη τομη ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας ,σ αντιθεση με το σκρουτζ που δεν ειναι..Γενικα δεν μετραει τοσο αλλα σε ειδικες περιπτωσεις η εγγυηση μπορει να σε σωσει!!!

keysmith

Mirrorless sony a6000 με 16-50 oss 499€ στον Κώτσο!
Έχει μήνες που πωλείται πάνω από 700€ στο skroutz.

Νίκος 31

Χτύπησα 480 rx 8GB απο πλαίσιο με 259. Και το περίεργο, είχε πάρα πολλά τεμάχια, λογικά και αύριο μπορεί να προλάβει όποιος θέλει, στην Στουρνάρη είχανε 4 στο ράφι και κάθε λίγο πρόσθεταν κι άλλες.

Demis

ρωτισα για το p9 στο public ουτε καν και μαλιστα στο ανοιγμα ειπαν εξαντλιθικε (πριν απο μενα μπηκαν 15 20 ατομα ) η ολοι πηραν το p9 η ειχαν ολο και ολο 1 κομματι…….

ε πυρα μερικα games για ps4 και την κοπανισα

george

Εγώ παντος βρήκα στα public εξ.σκληρό 1tb usb3 από 60€ το πήρα 34€. Όσο καιρό ψάχνω να βρω σκληρό 1tb κάτω από 50€ δεν έχω βρει εδώ Ελλαδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,

Business Samsung

Η Samsung θέλει να μπει στο mobile banking με «super app» τύπου WeChat

H Samsung εργάζεται στο να ξεκινήσει ένα «super app» για mobile banking σε συνεργασία με μια μεγάλη τράπεζα της Νότιας Κορέας