Black Friday 2019 με Sneak Peek προσφορές στο You.gr

, Black Friday 2019 με Sneak Peek προσφορές στο You.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr ξεκινάει την Black Friday με τις πρώτες 127 προσφορές να βρίσκονται αναρτημένες σε ειδικό section εδώ. Εκεί θα βρείτε από laptop, monitor και τηλεοράσεις έως ξυριστικές μηχανές, ψηγεία και αθλητικά παπούτσια.

Αυτό που μας έκανε θετική εντύπωση είναι ότι όλα τα προϊόντα εμφανίζονται ως διαθέσιμα με παράδοση σε 1 εργάσιμη μέρα. Ρίξτε μια ματιά στις πρώτες Sneak Peek προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος You.gr και πείτε μας αν ξεχωρίσατε κάτι.

, Black Friday 2019 με Sneak Peek προσφορές στο You.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Black Friday 2019 featured

Black Friday 2019: Ρεκόρ $7.4 δισ. στις online πωλήσεις στην Αμερική

Την Black Friday 2019 σημειώθηκαν πωλήσεις που αγγίζουν τα $7.4 δις εκ των οποίων τα $2.9 δις αναφέρονται σε smartphone.

Smartphones Android apps Black Friday 2019 Δωρεάν paid Android εφαρμογές και παιχνίδια

Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #7

Όλη την εβδομάδα της Black Friday σας ενημερώνουμε κάθε μέρα για όλες τις paid Android εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν για download.

Software Android apps Black Friday 2019 Δωρεάν paid Android εφαρμογές και παιχνίδια

Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #6

Όλη την εβδομάδα της Black Friday θα σας ενημερώνουμε κάθε μέρα για όλες τις paid Android εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν για download.

Home Cinema Black Friday 2019 LG Samsung

Black Friday 2019: 65άρες τηλεοράσεις που ξεχωρίσαμε με τιμή 999 ευρώ και δώρα

Ρίξαμε μια ματιά στους καταλόγους Black Friday 2019 των μεγάλων retailers και ξεχωρίσαμε δυο μοντέλα στις 65 ίντσες με τιμή 999 ευρώ.