Black Friday 2019 στα Media Markt: Έχουμε στα χέρια μας τον κατάλογο BF

Έχουμε στα χέρια μας τον κατάλογο των Media Markt με τις προσφορές Black Friday 2019.

Οι τιμές είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας και σύμφωνα με τον κατάλογο θα ισχύουν έως και την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.

Δεν έχουμε ιδέα το πότε θα ξεκινήσουν να ισχύουν αυτές οι τιμές, ίσως σήμερα, μόλις δουν αυτό το άρθρο! Το πάρτυ ξεκίνησε!

Black Friday 2019: Οδηγός για αρχάριους

, Black Friday 2019 στα Media Markt: Έχουμε στα χέρια μας τον κατάλογο BF

, Black Friday 2019 στα Media Markt: Έχουμε στα χέρια μας τον κατάλογο BF

, Black Friday 2019 στα Media Markt: Έχουμε στα χέρια μας τον κατάλογο BF

, Black Friday 2019 στα Media Markt: Έχουμε στα χέρια μας τον κατάλογο BF

, Black Friday 2019 στα Media Markt: Έχουμε στα χέρια μας τον κατάλογο BF

, Black Friday 2019 στα Media Markt: Έχουμε στα χέρια μας τον κατάλογο BF

, Black Friday 2019 στα Media Markt: Έχουμε στα χέρια μας τον κατάλογο BF

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Κ.

Πόσο τραγικό να εφαρμόζεις μειώσεις σε συσκευές των 2 – 3 χιλιάδων ευρώ και να τις πηγαίνεις 1000 – 1500. Λες και όποιος έχει να δώσει 1500 για τηλεόραση θα περίμενε την black friday.

Αδερφός Χρήστος Κ.

Όταν δεν ήθελες να μοιραστούμε το χωράφι καλά ήτανε? Τώρα παραπονιέσαι που δεν έχεις 2Κ στην άκρη.

Αδερφός Χρήστου Κ.

Όταν δεν ήθελες να μοιραστούμε το χωράφι καλά ήτανε? Τώρα παραπονιέσαι που δεν έχεις 2Κ στην άκρη.

Makis

Είναι τραγικό όντως να σου κάνει έκπτωση 30%….να σου κάνει 90 εσένα να πας να την πάρεις…

Χρήστος Κ.

Επειδή διακρίνω ένα πνεύμα ασχετοσύνης και ειρωνείας, να σε ενημερώσω ότι στο Αμέρικα, εκεί από όπου ήρθε το μπλακ φραϊντει, εκπτώσεις κάτω από 50% δεν νοούνται.

Makis

Πόσες φορές έχεις πάει Αμερική; Η πρώτη μου τον Σεπτέμβριο του 1989 που δεν φαντάζομαι ούτε να υπήρχες και η τελευταία μου Οκτώβριο του 2013, Μαιάμι, τότε που το rate δολαρίου ευρώ ήταν κοντά στο 1.50. Διάβασε τι λέει ο Nickolas πιο κάτω….

Χρήστος Κ.

Το ότι είσαι μεγαλύτερος από εμένα (ναι όντως δεν υπήρχα το 89) δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως επί του παρόντος, είναι απλά μια άσχετη φρασούλα που λέτε όλοι οι μεσήλικες όταν θέλετε να πουλήσετε μαγκιά επειδή δεν έχετε επιχειρήματα. Επί του θέματος τώρα, ο Νικολας πιο κάτω λέει απλά ότι δεν θα μπουν προϊόντα όπως iphone και galaxy s10 σε 80% έκπτωση, κάτι με το οποίο συμφωνώ προφανώς και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είπα εγώ. Εγώ είπα ότι στην Αμερική ρίχνουν τηλεοράσεις από τα 700 στα 200 δολάρια για black friday, και αυτό είναι γεγονός.

Makis

Και για τις τηλεοράσεις σου είπε τι γίνεται αλλά και αυτό πέρασε πάνω από το κεφάλι σου που λένε και στο Αμέρικα….

Χρήστος Κ.

Είπε ότι ακριβώς είπα και εγώ, δηλαδή ότι βάζουν 50αρες με 150 δολάρια + φπα (άρα κοντά 200, πάλι ότι ακριβώς είπα και εγώ). Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα και που είναι το λάθος του σχολίου μου. Είδες εσύ καμία ανάλογη προσφορά σε ελληνικό black friday ή μήπως είσαι στέλεχος κάποιας αλυσίδας και θίχτηκες;

Nickolas

Είπα επίσης οτι αυτές οι τιμές έχουν να κάνουν με μάρκες που δεν είναι γνωστές, όπως Samsung, LG κλπ, αλλά noname προϊόντα που μπορεί να φέρνουν και τα ίδια τα καταστήματα, βλέπε Turbox του Πλαισίου. Aυτή τη στιγμή παίζει TurboX 49 4Κ στα 269 και πολύ πιθανό στις 29 να την βάλουν ακόμη χαμηλότερα για να ξεστοκάρουν, το θέμα είναι θα έτρεχες να τσαλαπατηθείς αν στην έδιναν στα 150 αλλά χωρίς να ξέρεις αν τελικά θα προλάβεις;
Όπως και να χει παίζουν και άλλοι παράγοντες για τις χαμηλές τιμές σε κάποια προϊόντα, πέρα από το ΦΠΑ υπάρχει και η εγγύηση που Ελλάδα και Ευρώπη είναι 2 χρόνια στις ΗΠΑ ένας, εκτελωνισμοί και μεγαλύτεροι φόροι που επιβάλει η Ευρωπαϊκή ένωση και πάει λέγοντας.
Τέλος μη ξεχνάμε και τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίσσονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ όταν για να προλάβουν σκοτώνονται μεταξύ τους, καθώς αυτές οι τιμές ισχύουν για ένα περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και σε συγκεκριμένα καταστήματα.
Αυτό που λέω εγώ είναι να είμαστε έξυπνοι ως καταναλωτές και να μην τσιμπάμε, ας λένε αυτή τη μέρα όπως θέλουν εδώ ή οπουδήποτε στον κόσμο, αν υπάρχει κάποια προσφορά που μας συμφέρει και αξίζει ορμάμε, αν όχι πάμε παρακάτω.

Στάθης

Και όμως!!! Δεν έχεις ιδέα πόσοι περιμένουμε να γίνει αυτό!!!

Χρήστος Κ.

Πόσοι;

TheM

Γελάει ο κόσμος πάλι με αυτές τις προσφορές.

vasilisN9

Λοιπόν black Friday τιμές ειναι αυτές του καταλόγου -70% και όχι -20%. Άρα το ψυγείο 949 θα έπρεπε να είχε 300 εκατοστάρικα το πολύ. Αυτό.

πανος

Ελλαδισταν το μεγαλειο σου…..αγαπω τα χωματα αυτου του τοπου ….σιχαινομαι την νοοτροπια του λαου …..

nik

s10+ 800?
650 τωρα στο skrutz..
τα λογια ειναι περιττα…

Vendetta

Ο nik τα είπε!!! Πως γίνεται να πουλάς έκπτωση Χ% και το τελικό ποσό να είναι μεγαλύτερο από το ήδη υπάρχων σε μαγαζιά του skroutz χωρίς έκπτωση όταν είσαι μεγάλη επιχείρηση και μπορείς να κάνεις μεγάλες παραγγελίες με εκπτώσεις σε σχέση με τα μικρά μαγαζιά του Skroutz που δεν μπορούν να το πετύχουν αυτό?

Νίκη Γ Αδαμίδου

Τελικά η black Friday στην χώρα μας είναι μια κοροϊδία και μισή. Και δεν μιλάω μόνο για τα mediamarkt. Όλοι το ίδιο κάνουν. Ας βάλουν πραγματικές προσφορές να ψωνίσει ο κόσμος φθηνά. Εδώ το έχουμε δει απλά σαν γιορτή. Πάμε να δωσουμε λεφτά γιατί είναι ημέρα γιορτής για κορόιδα.
Χίλιες φορές αγορές sktoutz, ebay, AliExpress, κτλπ. Μέχρι να βάλουν τα εδώ καταστήματα μυαλό, η μέχρι να κλείσουν.

prekas

Galaxy A10 149 ευρώ. Στο ίντερνετ υπάρχουν καταστήματα που το δίνουν ήδη 110-120 ευρώ. Κοροιδία…

Ντινα

Συμφωνώ να αγοράζουμε από skroutz αλλά η ποιότητα των προϊόντων, ειναι ίδια, με αυτή που πωλούνται στις μεγάλες αλυσίδες; και με την εγγύηση τι γίνεται, τα προϊόντα που πωλούνται μέσω του Σκρουτζ έχουν εγγύηση ενός έτους και αυτή είναι από το κατάστημα, όχι της επίσημης αντιπροσωπείας
Εμείς οι καταναλωτές πως είμαστε σίγουροι ότι τα εν λόγω κατάστημα θα είναι ένταξη απέναντι μας σε περίπτωση βλάβης;
Πιστεύω αλλιώς είναι να έχεις την απόδειξη αγοράς από ενα μεγάλο κατάστημα κι αλλιώς από ένα κατάστημα που δεν έχει όνομα.

Κώστας

Έχω αγοράσει πολλές ναυαρχίδες της Samsung από το skroutz. Εννοείται πως είναι ολοιδιες συσκευές. Σε 2 που χρειάστηκα εγγύηση εννοείται πως είχα κανονικά (2 χρόνια) χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς καν να μου ζητήσουν την απόδειξη.
Στις γνωστές αλυσίδες πληρώνεις τα ψηλά ενοίκια, το πολυπληθες προσωπικό, την αισχροκερδια και τον φόβο του καταναλωτή να αγοράσει ιντερνετικα…..
Αν εσύ θέλεις να δώσεις για κοροϊδία ένα μεγάλο καπέλο σε αυτούς τους καρχαρίες είναι δικαίωμά σου αλλά εντελώς φιλικά δε σου το συνιστώ.

Vladimiros

Σωστος ο φιλος συμφωνω μαζι σου..απλα μερικοι βαριουνται να ασχοληθουν με το ιντερνετ και νομιζουν οτι ειναι διαφορετικα προιοντα..αλλα οπως ειπες ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει αυτο που θελει..απλα το λεω και εγω..απο τα 50 προιοντα στο Black Friday ζυτημα να αξιζουν τα 5-6…απλα θελει ψαξιμο…

George

Άκου και την δική μου εμπειρία. Κινητό αγορασμενο από skroutz με καμένο pixel, το στέλνω αντιπροσωπεία δεν το δικαιολογεί γιατί πρέπει να είναι πάνω από κάποιο αριθμό τα καμένα pixel, δέκα αν δεν κάνω λαθος. Αγορασμενο από κατάστημα της media markt αλλαγή επί τόπου στο κατάστημα ..

Χρήστος

Βlack friday από τα Lidl αλλά στα MediaMarkt 😂

Nickolas

Καλά δε ξέρω τι γίνεται με όλα τα προϊόντα, γιατί ο κατάλογος έχει μέχρι και κατσαρόλες, αλλά όσον αφορά τα προϊόντα τεχνολογίας η πιο καλή προσφορά φαίνεται να είναι το P30 PRO στα 600 ευρώ ίσως και καλύτερα από τιμές skroutz και μην ξεχνάμε οτι οι φθηνότερες τιμές στα online καταστήματα είναι σε προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, περιμένοντας καμιά φορά και εβδομάδες, ενώ εδώ μιλάμε για ετοιμοπαράδοτα και με τη δυνατότητα πολλών άτοκων δόσεων. Τώρα για τις ΗΠΑ βλέπω συνέχεια πολλά παιδιά που αναφέρουν 70% έκπτωση και 80% έκπτωση, καλά μην νομίζετε οτι θα δώσουν τέτοια έκπτωση στο Galaxy Note 10 ή στο iPhone 11 Pro, τέτοιες τιμές θα βρεις μόνο σε είδη ρουχισμού και σπιτιού, δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι. Και εκεί οι εταιρείες είναι που δίνουν κάποιες συγκεκριμένες εκπτώσεις στις αλυσίδες, η Apple για παράδειγμα όπως εδώ θα δώσει το iPhone 6S στα 200 ευρώ έτσι κι εκεί θα το δώσει 100 δολάρια με την προϋπόθεση να το πάρεις σαν καρτοκινητό κλειδωμένο. Βάζουν και μερικές τρανταχτές προσφορές σε τηλεοράσεις 50αρα με 150 δολάρια, μην περιμένετε όμως καμιά Samsung Oled, δωροεπιταγές για ότι πάρεις στο κατάστημα κλπ και τρέχουν όλοι να προλάβουν. Επίσης μη ξεχνάμε οτι οι τιμές που βλέπουμε… Συνέχεια »

Makis

Σωστός Νικόλα…

Makis

Ενδιαφέρομαι για το JBL 3.1 που κάνει σε ιντερνετομάγαζα και στο mediamarkt στα 500. Τώρα βλέπω ότι στα 550 παίρνεις το 5.1 που είναι ανώτερο. Eάν έχει και άτοκες, το πήρα. Thanks techblog…

Παναγιώτης

Καλή η ηχόμπαρα αλλά δεν θα πήγαινα εκεί λόγω απουσίας Dolby Atmos. Γι αυτό θα διάλεγα την LG SK9Y συν τα έξτρα πίσω ηχεία. Βέβαια δεν ξέρω ποιότητα ήχου άλλα θα το ρισκάρω και θα πάρω την LG.

george

εεεε οκ απλα μας δουλευουν …διερευεσε ο τιμοκαταλογος χαχα …ευτυχως που διερευσε δεν θα κανω τον κοπο ουτε απο εξω να περασω

Makis

Βρε σεις τώρα, έλεος. Ο ένας λέει από τα Lidl, ο άλλος λέει από τα ιντερνετομάγαζα (που δεν διαφωνώ). Δηλαδή εάν βρεις κάτι με 10-20-30% έκπτωση σε σχέση με οτιδήποτε έχεις βρει στο παρελθόν, σε φυσικό κατάστημα ή σε ιντερνετομάγαζο, σε χαλάει να το πάρεις, ή θα μου συγκρίνεις τώρα την αγορά της Αμερικής με την Ελλάδα;

ironman mark 45 αισίως....

σε όλες τις “μεγάλες αλυσίδες” καταστημάτων , το mi9t pro (128gb) έχει 499 ευρώ. φίλος το πήρε 340 ευρώ από ιντερνετομάγαζο. με 2 χρόνια εγγύηση, global version. πραγματική black friday θα ήταν να έβαζαν οι “μεγάλοι” το κινητό αυτό 250 ευρώ. αντίστοιχα και άλλα παρόμοια προιόντα….

KnightRider

Εδώ να πούμε ούτε το JBL Flip 4 δεν ρίξανε που πριν 4 μήνες το αγόρασα από τα media markt στα 79€ και εξακολουθούν να το έχουν ανεβασμένο στα 97€ με δήθεν αρχική τιμή 139€…
Πολύ άσχημο πράγμα το δούλεμα προς τους καταναλωτές….

Μεν

Απατεώνες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Black Friday 2019 featured

Black Friday 2019: Ρεκόρ $7.4 δισ. στις online πωλήσεις στην Αμερική

Την Black Friday 2019 σημειώθηκαν πωλήσεις που αγγίζουν τα $7.4 δις εκ των οποίων τα $2.9 δις αναφέρονται σε smartphone.

Smartphones Android apps Black Friday 2019 Δωρεάν paid Android εφαρμογές και παιχνίδια

Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #7

Όλη την εβδομάδα της Black Friday σας ενημερώνουμε κάθε μέρα για όλες τις paid Android εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν για download.

Software Android apps Black Friday 2019 Δωρεάν paid Android εφαρμογές και παιχνίδια

Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #6

Όλη την εβδομάδα της Black Friday θα σας ενημερώνουμε κάθε μέρα για όλες τις paid Android εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν για download.

Home Cinema Black Friday 2019 LG Samsung

Black Friday 2019: 65άρες τηλεοράσεις που ξεχωρίσαμε με τιμή 999 ευρώ και δώρα

Ρίξαμε μια ματιά στους καταλόγους Black Friday 2019 των μεγάλων retailers και ξεχωρίσαμε δυο μοντέλα στις 65 ίντσες με τιμή 999 ευρώ.