Business Cloud, Δύο νέες εφαρμογές θα παρουσιαστούν στην Έκθεση HORECA 2014

Η πλατφόρμα Business Cloud δημιουργήθηκε με στόχο να απαντήσει στην ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να διαχειριστούν τα δεδομένα τους, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του σύγχρονου, απαιτητικού και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος. Η πλατφόρμα προσφέρεται ως συνδρομητική υπηρεσία εξειδικευμένων εφαρμογών, για πλήθος επαγγελμάτων, με το μοντέλο Software as a Service (Λογισμικού ως Υπηρεσία).

Χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία του cloud computing για υψηλές επιδόσεις και διαθεσιμότητα με χαμηλό κόστος, η πλατφόρμα Business Cloud διαθέτει εργαλεία για τη διαχείριση του πελατολογίου, της αποθήκης, των πωλήσεων και αγορών, της έκδοσης παραστατικών, τα οικονομικά και στατιστικά στοιχεία καθώς και πλήθος άλλων λειτουργιών.

Με τον τρόπο αυτό, ο επαγγελματίας έχει άμεση πρόσβαση για συνεχή παρακολούθηση των εργασιών του, της οργάνωσης και του ελέγχου των συναλλαγών του, σε πραγματικό χρόνο. Στη σουίτα εφαρμογών του Business Cloud, έρχονται να προστεθούν δύο νέες εφαρμογές για την οργάνωση του σύγχρονου επαγγελματία του κλάδου της μαζικής εστίασης και της φιλοξενίας.

Η επίσημη παρουσίαση των πρωτοποριακών εφαρμογών της πλατφόρμας, θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση HORECA 2014, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από 7 έως και 10 Φεβρουαρίου 2014. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις νέες εφαρμογές και τις λειτουργίες της πλατφόρμας Business Cloud (Hall 1, Περίπτερο D26).

Business Cloud HORECA 2014, Business Cloud, Δύο νέες εφαρμογές θα παρουσιαστούν στην Έκθεση HORECA 2014

Σχετικά με το BUSINESS CLOUD
Το Business Cloud ιδρύθηκε το 2013, από νέους φιλόδοξους προγραμματιστές, προκειμένου να αποτελέσει την πληρέστερη σουίτα εφαρμογών για κάθε επιχείρηση. Η πλατφόρμα Business Cloud ενσωματώνει μοναδικά καινοτόμα χαρακτηριστικά, που την κάνουν να υπερέχει από οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο προϊόν της αγοράς. Παρέχει τις μόνες 100% cloud εφαρμογές για επαγγελματίες στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα Business Cloud, δημιουργήθηκε με πυλώνα το cloud computing και γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στην παγκόσμια αγορά. Η συνολική δομή και το γραφικό περιβάλλον έχει γίνει από ειδικούς, έτσι ώστε η χρήση της κάθε εφαρμογής να είναι κατανοητή και από αρχάριους χρήστες. Κάθε εφαρμογή της πλατφόρμας, έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για τον εκάστοτε κλάδο που απευθύνεται.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Twitter

Ο Εlon Musk κατηγορεί το Twitter για απάτη αναφορικά με τον αριθμό των bots

Tην Πέμπτη το Twitter απέρριψε τους ισχυρισμούς του Elon Musk, o οποίος σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ δήλωσε ότι εξαπατήθηκε  υπογράφοντας τη συμφωνία εξαγοράς της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Business HBO Warner

HBO Max και Discovery+ συγχωνεύονται σε μία υπηρεσία την επόμενη χρονιά

Η Warner Bros Discovery πραγματοποίησε την earning call για το δεύτερο τρίμηνο και ο Διευθύνων Σύμβουλος David Zaslav επιβεβαίωσε τα νέα σχέδια του κολοσσού για τις streaming πλατφόρμες.

Business

SHOPFLIX.gr και Viva Wallet προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία

Apple Pay, Google Pay, Iris και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Viva Wallet, τώρα διαθέσιμες επιλογές για τους επισκέπτες του SHOPFLIX.gr.

Business vivo vivo Android smartphones

vivo 6G White Paper: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας δεδομένων κινητής τηλεφωνίας 6G, θα βελτιώσουν την χωρητικότητα, το ρυθμό με τον οποίο τα δεδομένα μεταδίδονται και την αξιοπιστία.