Business

CES 2020: Το Techblog πάει Las Vegas για 6η συνεχόμενη χρονιά!

Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο ανοίγει τις πύλες της την Τρίτη 7 Ιανουαρίου και το Techblog θα είναι εκεί για ακόμα μια χρονιά! Είναι η CES 2020 και θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas 7 με 10 Ιανουαρίου συγκεντρώνοντας τον αφρό της τεχνολογικής κοινότητας με συσκευές και υπηρεσίες τεχνολογίας που θα μας απασχολήσουν έντονα τους επόμενους μήνες!

Το Techblog θα βρεθεί στο Las Vegas για 6η συνεχόμενη χρονιά καλύπτοντας για όλους τους Έλληνες φίλους της τεχνολογίας όλες τις εξελίξεις και τα νέα από το μεγαλύτερο τεχνολογικό event του πλανήτη! Αυτή τη χρονιά θα μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας και μέσα από τα social media και το YouTube κανάλι του Πλαίσιο μιας και είναι ο επίσημος συνεργάτης μας για την CES 2020.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Techblog.gr το μεγαλύτερο site τεχνολογίας της Ελλάδας με τα πιο δημοφιλή και πιο αξιόπιστα YouTube video reviews που μπορείς να εμπιστευτείς για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις από την διεθνή έκθεση τεχνολογίας CES 2020. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι ότι συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει στο Las Vegas!

YouTube TechblogGR
Instagram TechblogGR
Facebook TechblogGR
Facebook Costas Vlachakis Unboxer

Επεξεργάστηκε την 31 Δεκεμβρίου 2019 7:41

Σχόλια

  • Αχ ηθελα να ερθω φετος να σας δω αλλα θα δουλευω αυτες τις μερες. Αν μπορειτε να πατε στο Booth 8500. Θελω (hands on)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.