Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Sony Xperia 1VI, Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Το Sony Xperia 1 VI έγινε επίσημο και βελτιώνει τη φόρμουλα του Xperia 1 V, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την ανάλυση 4K OLED στην κινηματογραφική αναλογία διαστάσεων 21:9 και προς ένα πιο συμβατικό πάνελ 19,5:9 1080×2340 px.

Η διαγώνιος εξακολουθεί να είναι 6,5 ίντσες, αλλά με τη νέα πτυχή είναι στην πραγματικότητα μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη.

Η οθόνη είναι τώρα επίσης πιο φωτεινή – από 900 nits σε 1.300 nits – και πιο έξυπνη – ο πίνακας LTPO προσαρμόζεται μεταβλητά μεταξύ 1Hz και 120Hz, ενώ το Xperia 1 V εναλλάσσεται κυρίως μεταξύ 60Hz και 120Hz.

Αυτό πιθανότατα θα έχει θετικό αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με τη Sony να υποστηρίζει ότι η μπαταρία των 5.000 mAh θα διαρκέσει για δύο ημέρες χρήσης. Η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί κατά 50% σε 30 λεπτά με φορτιστή 30W και να διατηρήσει τουλάχιστον το 80% της χωρητικότητάς της μετά από 4 χρόνια χρήσης χάρη στο Battery Care και το Xperia Adaptive Charging.

Sony Xperia 1VI, Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Ακόμα, το Xperia 1 VI προσφέρει πιο δυνατά και ισορροπημένα στερεοφωνικά ηχεία πλήρους σκηνής μπροστά με μειωμένη παραμόρφωση. Η υποδοχή ακουστικών 3,5 mm διαθέτει ένα νέο Premium Audio Circuit για βελτιωμένη έξοδο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συσκευή φοράει τον τελευταίο Snapdragon 8 Gen 3 με 12 GB RAM. Οι Ευρωπαίοι μπορούν να συνδυάσουν το υλικό με 256 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ οι αγοραστές στην Ιαπωνία και την Ανατολική Ασία θα λάβουν μια έκδοση 512 GB.

Η Sony τοποθέτησε έναν θάλαμο ατμού στο ναυαρχίδα της, το οποίο θα βοηθήσει πάρα πολύ με τη διατήρηση της θερμοκρασίας. Το νέο FPS Optimizer προσαρμόζει δυναμικά τη χρήση της CPU και τους ρυθμούς καρέ, ανάλογα με το περιβάλλον του παιχνιδιού.

Όσον αφορά στη φωτογραφία, το σύστημα κάμερας του Xperia 1 VI μπορεί να ακούγεται το ίδιο με αυτό του V, αλλά υπάρχουν θεμελιώδεις αλλαγές που θα πρέπει να κάνουν μια μεγάλη, θετική διαφορά. Η κύρια κάμερα 48MP 1/1,35″ είναι φαινομενικά αμετάβλητη, αλλά προσφέρει λειτουργία πλήρους ανάλυσης 48MP φέτος. Ο φακός είναι μια μονάδα 24mm f/1,9 οπτικά σταθεροποιημένη. Η ultrawide κάμερα είναι επίσης η ίδια, ένας φακός 12MP f/2,2 με εστιακή απόσταση 16 mm και PDAF.

Ωστόσο, η Sony έκανε βήματα προόδου με την κάμερα ζουμ. Ο αισθητήρας είναι ο ίδιος 1/3,5″, αλλά το Xperia 1 VI φέρνει μια μονάδα οπτικού ζουμ 85mm-170mm μεγαλύτερης έκτασης (3,5x έως 7,1x) έναντι του φακού 85-110mm του V.

Πλέον είναι πολύ πιο κοντινή η εστίαση για την κάμερα τηλεφακού και ακόμη και μια αποκλειστική λειτουργία telemacro στα 120 mm – η κάμερα ζουμ προσφέρει σταθερή κοντινή εστίαση 4 cm (μεγέθυνση 2x) με βοήθημα αιχμής εστίασης.

Sony Xperia 1VI, Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Και οι δύο πλευρές του τηλεφώνου διαθέτουν Gorilla Glass Victus. Το πίσω γυαλί έχει θολό φινίρισμα, όπως και το προηγούμενο μοντέλο, ενώ διατηρείται και η αίσθηση αυλακώσεων στο πλαίσιο αλουμινίου.

Το Sony Xperia 1 VI τρέχει το Android 14 κατά την κυκλοφορία και θα λάβει τρεις ενημερώσεις έκδοσης Android και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Διατίθεται σε Μαύρο, Ασημί Platinum και Πράσινο Χακί. Ξεκινά από 1.399 €/1.299 £ και θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Ιουνίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης

Ο τίτλος είναι όλα τα λεφτά!
Συμβατική οθόνη!
Σαν να λέμε ένα πράγμα… τόσο καιρό είχε εξωγήινη οθόνη! έτσι;
Γίναμε κ εμείς σαν τους άλλους!
Αφήσαμε την θεϊκή μας υπόσταση

Δημητρης

Ανάλογα από ποια οπτική θα το δεις. Υπάρχει και η περίπτωση που είχατε χάλια οθόνη (σφυριλατημενη από σαολιν μοναχους) και τώρα έχετε πιο συμβατική.
Επίσης, δε γίνεται να είσαι στο πάτο με εξωγήινο χαρακτηριστικό. Τροφή για σκέψη…ωχ ξέχασα…με παρακαλανε να μην απαντάω…αχαχαχαχα

Sonyman

Πρέπει να το κοιτάξεις αδερφέ. Ίσως αν πάρεις και εσύ ένα ΣΟΝΥ υπερκινητό να σε βοηθήσει να μην απαντάς έτσι. Ντροπή σου. (Επίσης οι οθόνες είναι Ιαπωνικής κατασκευής, από ειδικούς σαμουράι στην Οκινάουα – τι δουλειά έχουν οι Σαολίν άσχετε. Αυτοί έχουν απολκειστικό συμβόλαιο με την Redmi για οθόνες και καλώδια)

Δημητρης

Αχαχαχαχαχα.Μικρος Θεουλης
Δεν υπαρχεις…αχαχαχα

Ιωάννης

Στο πάτο ε;
Συνεχίζεις ε;
Βγαίνει και το άλλο από κάτω να ειρωνευτει..
Ρε τεκμπλογκ έλεος!
Τη κατάντια είναι αυτήν;
Να δίνεις βήμα σε τέτοια τζιμάνια;
Να λένε δημοσίως ότι η τσαγιομι έβγαλε 11 συσκευές για το 2023 (8 τηλέφωνα και 3 ταμπλετ!)
Ναι! αυτήν που πατάς στο skroutz και σου λέει 598 κινητά τηλέφωνα!
Έβγαλε 8 το 2023!!!!!!
Η Sony τώρα….
Δλδ άμα πουλούσε υπήρχε περίπτωση ποτέ να μας πεις ότι είναι καλή;
Έχεις δει ποτέ; έχεις πιάσει; έχεις δουλέψει;
Πως κρίνεις κάτι;
Βλέποντας και ακούγοντας γιαυτό πράγματα από πηγές σαν αυτήν που μας έλεγε ότι βγήκαν για το 2023 60 συσκευές;
Δε πουλάει όσο θεωρεί ο εγκέφαλος μου πρέπον.. και άκυρο;
Με πόσα εκατομμύρια xperia 1vi θα είσαι μια χαρά και θα εγκρίνεις;

Κώστας Βλαχάκης

Ιωάννης: “Ρε τεκμπλογκ έλεος!
Τη κατάντια είναι αυτήν;”

Δεν θα ξαναδείς σχόλιό σου δημοσιευμένο αν ξαναγράψεις κάτι προσβλητικό για μένα ή το Techblog.

Ιωάννης

Παλιά εδώ μέσα υπήρχαν 100+ άτομα που σχολίαζαν! Αυτό ήταν διαφήμιση για σένα! Σε κάθε ποστ είχες δεκάδες σχόλια! Πλέον δεν βλέπεις σχόλιο από κανέναν! Τα σχόλια είναι αποκλειστικά από το τρολ-άθλιο γλυφτη Δημήτρη και το πολύ πολύ από κανέναν άκυρο που σχολιάζει για πρώτη φορά! Τέλος πάντων! Δικαίωμα σου να θέλεις έτσι την σελίδα! Δικιά σου είναι ότι θέλεις κάνεις! Αλλά το να γράφω κάτι και αμέσως να αφήνεις το ίδιο άτομο να με ειρωνεύεται δεν είναι ωραίο! Και ξέρεις κάτι να υποστώ την ειρωνεία δεν έχω θέμα! Θα τον ειρωνευτώ κ εγώ! Να ξέρουμε όμως τα όρια και να μην υπάρχουν οι περιορισμοί! Εδώ καταντάει γελοίο το πράγμα! Κανονικά θα πρέπει να σου ζητήσω το μέιλ του! να ψάξω να τον βρω να τα πούμε από κοντά! Τέτοια επίθεση καταντάει εκνευριστική! Εσύ είδες με μια επίθεση μου (που δεν ήταν και ποιος ξέρει τη) πως θίχτηκες! Κατευθείαν απειλή! Κάνε ότι θες! Ήδη είναι ενοχλητικό αυτό που μου κάνεις! Και μη πεις δεν είναι! Απευθύνεται μονίμως Ειρωνικά και γενικά έχει βάλει στο μάτι όλη την παρουσία μου στο σαιτ σου από τοτε που ξεκίνησα να γράφω! Συνεχώς αναφορές σε παλιότερα ποστ! Αυτά είναι ιστορία! Δεν θέλω να τα πιάνει… Συνέχεια »

Κώστας Βλαχάκης

Σού είπα κάτι και δεν θα το επαναλάβω. Έχω κάνει αρκετή υπομονή. Χρόνια τώρα, όλο τα ίδια. Είμαι ξεκάθαρος.

Να σχολιάζετε και να επικοινωνείτε μεταξύ σας, σαν μεγάλοι άνθρωποι. Όλα τα άλλα να μην σε νοιάζουν. Πόσοι ήταν, πόσοι είναι. Δεν είναι δική σου δουλειά αυτό. Αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με το τρόπο που ζητάω από όλους εδώ στο Techblog, δεν θα εμφανιστεί ξανά σχόλιο.

Δημητρης

Εάν δεν μπορείς να σταθείς σε μία συζήτηση μην απαντάς. Εάν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τον άλλον με επιχειρήματα άσε το, μην απαντάς. Επίσης, κάτι που λέω συνέχεια στους υπαλλήλους μου. “Όταν ο πελάτης ρωτάει κάτι και δεν ξέρεις να απαντήσεις τότε είναι προτιμότερο να του πεις δεν γνωρίζω παρά να του πεις πράγματα που δεν ισχύουν”. Έχουμε καταντήσει στην Ελλάδα, ένα μεγάλο μέρος της να χαρακτηρίζεται από ημιμάθεια. Επίσης, να προσπαθούν να ισχυριστούν κάτι χωρίς αναφορές. Έτυχα σε meeting για να μου παρουσιάσουν business plan και τα στοιχεία που μου έλεγαν δεν βασιζόντουσαν πουθενά. Ήταν εμπειρικά. Καμία μεθοδολογία που να δείχνει πως εξάχθηκαν τα συμπεράσματα. Και έρχεσαι εσύ να μου πετάς αριθμούς παρμένους από όνειρα. Τι λες? Δε θα σε βάλω στη θέση σου? “Οι αριθμοί δεν είναι στραγάλια!!!!!!!!!!!!!!”. Εδώ δεν τίθεται πλέον θέμα ειρωνείας φίλε Ιωάννη. Τίθεται σοβαρότερα ζητήματα. Ανήκεις στους ημιμαθείς. Το κατανοείς αυτό? Πόσο πιο ξεκάθαρα να στο πω? Επίσης, πάμε σε κάτι άλλο. Ξέρεις πόσες φορές ο Κώστας μου έχει κόψει σχόλια? Πόσες φορές μου έχει κάνει παρατήρηση? Πάρα πολλές φορές. Ναι, ξεφεύγω. Και να σου πω και κάτι? Ξεφεύγω σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει θέσει αυτός να λειτουργεί το site ΤΟΥ!!! Τα υπόλοιπα… Συνέχεια »

Ιωάννης

Άρχισες πάλι τα κουφά σου;
Ποια ημιμάθεια;
Τη λες;
8 smartphone η τσαγιομι το 2023!
600 όλα τα μοντέλα που βγήκαν το 2023!
Παίρνεις πηγές ελειπεστατες και μιλάς και από πάνω;
Το μη μιλάς καλύτερα αν δε ξέρεις ισχύει για σένα όχι για μένα!

Δημητρης

Όταν ο μπρο δεν έχει πηγή αλλά αμφισβητεί τις πηγές του άλλου…μη σου τυχει…
Εδώ είναι οι χρήστες και βλέπουν. Έχουν κρίση και κρίνουν…
Μείνε εσύ στα 8 κινητά τσαγιομι, άλλαξε τα λεγόμενα μου μήπως και αποπροσανατολισεις…
Αλλά δυστυχώς για σένα οι χρήστες που μας βλέπουν έχουν και μυαλο.
Το μήνυμα μου το έδωσα μπρο και θα συνεχίζω να στο δίνω κάθε φορά…
Στείλε τώρα μήνυμα στον Κώστα “κλαψ κλαψ αυτός με έχει βαλε στο μάτι, συνέχεια χρησιμοποιεί παλιά μου λεγόμενα”.

Α ρε Sony…με τέτοιους πιστούς θα πας μπροστά? Αυτός εδώ δεν σου κάνει διαφήμιση αλλά δυσφήμιση

Ιωάννης

Δεν έχω πηγές;
Τη λες ρε παιδάκι μου;
Είσαι μετά καλά σου;
Θα πρέπει να μην αμφισβητήσω τα 8 κινητά της τσαγιομι;
Το παιδί θα μας τρελάνει!
Συμμαζέψου ρε! ΕΛΕΟΣ

Ιωάννης

Κρίση έχουν! το μόνο σίγουρο! κι όποιος ξέρει σίγουρα κάτι θα καταλάβει!
Το ερώτημα είναι άλλο! έχεις αφήσει και κανέναν να παρακολουθεί techblog.gr?
Με τέτοια τρολ σαν εσένα πόσος σοβαρός κόσμος θα ασχολείται;
Να διαβάσει τη;
Σε λίγο θα με στείλεις ψυχιατρείο!
Άκρη δε βγάζει σοβαρός άνθρωπος με σένα ούτε κατα διάνοια!
Να διαβάσει ότι πάω να αποπροσανατολισω εγώ;
Εγώ; Εγώ να αποπροσανατολισω!
Να τρελαθούμε τελείως δλδ!
Ενώ εσύ επιλεκτικά επειδή άλλα που έγραψα και δεν σε συμφέρει να τα απαντήσεις! πήγες στα 7300..
Εσύ πηγαίνεις επιλεκτικά, ανεβάζεις άθλια πηγή που λέει ότι η τσαγιομι έβγαλε 8 κινητά το 2023 για να δείξεις ότι μέχρι και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες βγάζουν λίγα και πάλι εγώ φταίω!
Αίσχος, αίσχος και πάλι αίσχος

Δημητρης

Εσύ πηγαίνεις επιλεκτικά, ανεβάζεις άθλια πηγή που λέει ότι η τσαγιομι έβγαλε 8 κινητά το 2023 για να δείξεις ότι μέχρι και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες βγάζουν λίγα και πάλι εγώ φταίω!

Δεν προσπαθούσα να σου δείξω ότι η εταιρία βγάζει πολύ λίγα αλλά όχι τόσα όσα νομίζεις (σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς και λαμβάνοντας υπόψη πως η Xiaomi μαζί με Samsung βγάζουν τα διαφορετικά κινητά σε μεγάλη στατιστική συχνότητα, έπρεπε να βγάζει η κάθε μία γύρω στα 2000 διαφορετικά κινητά το 2023 για να φτάσουμε τα 10.000 τα οποία στη συνέχεια έγιναν 7300 και κάτι ψιλά).

Λοιπόν, ο Κώστας έχει ως σλόγκαν “η τεχνολογία μας ενώνει!!!”.
Εγώ θα βγάλω το σλόγκαν “οι αριθμοί δεν είναι στραγάλια!!! Η ημιμάθεια μας διχάζει”

Σε λίγο θα με στείλεις ψυχιατρείο!

Παίζει εκεί μέσα να μου έδιναν πηγές. Μην πας

Να διαβάσει ότι πάω να αποπροσανατολισω εγώ. Εγώ; Εγώ να αποπροσανατολισω!

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά πας να αποπροσανατολίσεις με χιαόμι και 8 κινητά όταν το ερώτημα είναι πως έφτασες τα 7300.

Να τρελαθούμε τελείως δλδ!

Γκούχου γκούχου

Last edited 2 μήνες πριν by Δημητρης
Δημητρης

Αρχικά να τονίσω πως είναι εκπληκτικό πως καταφέρνεις να είσαι τοξικός μέσα σε ένα σχόλιο και δεν είναι η πρώτη φορά με αποκορύφωμα να εξοργίσεις-εκνευρίζεις ακόμα και τον ιδιοκτήτη του blog (ενδεχομένως το μάθημα “σκέφτομαι και γράφω” να το παρερμήνευσες στο δημοτικό σε “γράφω ότι σκέφτομαι”). Επίσης, εκφράσεις μου όπως στον “στο πάτο” δεν ήταν σε αυτό το άρθρο αλλά σε άλλο αλλά αυτό το αφήνουμε προς το παρόν (με άλλα λόγια δεν ξέρεις που απαντάς σε τι, απλά μεταφέρεις την οργή σου όπου με βρεις). Πάμε όμως στα σημαντικά…και άκρως αποκαλυπτικά. “Να λένε δημοσίως ότι η τσαγιομι έβγαλε 11 συσκευές για το 2023 (8 τηλέφωνα και 3 ταμπλετ!)Ναι! αυτήν που πατάς στο skroutz και σου λέει 598 κινητά τηλέφωνα!Έβγαλε 8 το 2023!!!!!!” Το skroutz είναι η πηγή σου? Το skroutz που έχει ένα μοντέλο κινητού της Xiaomi σε διαφορετικά χρώματα πολλές φορές και με διαφορετική μνήμη RAM; Έτσι έβγαλες το συμπέρασμα των 7300 διαφορετικών κινητών το 2023? Εν τω μεταξύ ένα μοντέλο κινητού στο Skroutz με διαφορετικές αποχρώσεις και διαφορετική μνήμη RAM έχει και τα ίδια reviews (αχαχαχα). Και έρχομαι εδώ να κάνω μία ερώτηση. Στο άρθρο με τίτλο “Sony Xperia 1 ελληνικό hands-on video review από το Techblog”… Συνέχεια »

Last edited 2 μήνες πριν by Δημητρης
Ιωάννης

Χαχαχα τη λες ρε;
Εγώ τοξικός; εσύ;
Εσύ τη είσαι ρε μεγάλε;
Ανακρίβειες είπαμε; και άκυρους σας είπαμε;
Καταλαβαίνεις τη έγραψες;
Έκανα κάποτε μια μεγάλη χαζομάρα και πραγματικά ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!
Αυτό θα έπρεπε να νιώθεις μετά τα 8 smartphone για τσαγιομι που έγραψες!
Άτομο σχετικό με τεχνολογία θα έπρεπε μετά από τέτοια βλακεια να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά με το αντικείμενο!
Παιδάκι μου καλό είπα ότι έχω πηγή το skroutz?
Έτσι για να ξέρεις το skroutz αν το είχα ως πηγή θα έβαζα τουλάχιστον έτος κυκλοφορίας 2023 και θα έλεγα κάτι μπακαλιστικα σαν τα δικά σου τα οποία θα ήταν άκυρα αλλά 8 ρε φίλε μου κακέ δε θα έλεγα ούτε κ ανά με απειλούσαν!
Διότι με φίλτρο το έτος! βγάζει 170! οπότε τη διαίρεση χοντρικά λόγο χρωμάτων και εκδόσεων θα έβγαζα 20-30 συσκευές!
8 που είπες για να το έλεγα πρέπει να ήμουν τέρμα άσχετος με το αντικείμενο!
Γνώσεις από εμπειρίες, φίλους και γνωστούς έχω! Έχω Gsm arena και άλλα πολλά site! Ακόμα και αυτά πολλές φορές υπάρχουν κινητά που δεν τα έχουν!
Το xanon x20 για παράδειγμα!
Ένα πολύ γνωστό και καλό κινητό το οποίο δεν το έχει καν το gsm!

Δημητρης

Όταν ο μπρο έχει πηγες, ξερει πως βγήκαν τα 7300 διαφορετικά κινητά αλλά δεν το λέει…το κρατάει μυστικό και δίνει έμφαση σε άλλες εκφράσεις…

Μέχρι να τεκμηριώσεις τα 7300 ότι και να μου λες αναξιόπιστο ειναι

Δημητρης

Μπρο άκου να δεις που έχεις δώσει έμφαση και που κάνεις τον Κινέζο.
Ιωάννης 20-30 συσκευές Xiaomi
Δημητρης 11 συσκευές
Διαφορά 9-11 συσκευές

Ιωάννης 7300 διαφορετικές συσκευές από όλες τις εταιρίες
Δημητρης 600

Διαφορα 6700

Μιλάς μας για τα 7300 και άσε τον αποπροσανατολισμό.

Και μη ξεχνάς….πηγες/ αναφορές

Μελλοντικά να ξέρεις το συγκεκριμένο θέμα θα το κοτσάρω για την αξιοπιστία σου. Συνέχεια…και οταν λέμε συνέχεια εννοούμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Από τα καλύτερα μαργαριτάρια που έχω ακούσει ποτέ και δεν πρόκειται να τεκμηριωθει.

Δε πα να λες ότι έχουν σημαντικη διαφορά οι 11 συσκευές που είπα από τις 20-30….οι 7300 ήρθαν και θα μείνουν…τα λέμε σε επόμενα θεματακια…

Ιωάννης

Θα μου κοπανάς συνέχεια τα 7300? Αυτα που είπα χωρίς να δώσω ιδιαίτερη σημασία; Αυτά που είπα στο περίπου; Εσύ που είπες καταφατικά ότι βγήκαν 8 από την τσαγιομι τη πρέπει να σε κάνουμε ρε; Ακόμα τολμάς και μιλάς; Καλά ρε τη θράσος είναι αυτό; Εγώ έχω κάνει σχόλιο στο οποίο εξηγώ ακριβώς το σκεπτικό των πολλών χιλιάδων μοντέλων! κακώς βέβαια! Και το λέω αυτό διότι ότι και να σου πούμε εσένα πάλι με τέτοιο θράσος που έχεις θα βρεις να το γυρίσεις! Πάμε άλλη μια! Τα smartphones που βγήκαν πχ. το 2023 είναι τόσα πολλά που δεν γίνεται να ξέρουμε πόσα είναι! Με βάση της γνώσεις μας μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς! Εσύ μας έδειξες τις πηγές σου! Τα 60 τραγικά ελλειπεστατα smartphone του wiki που τα πολλαπλασιασες με ότι θεωρεί το τελείως σχετικό μυαλό σου σωστό.. Και τα 8 της τσαγιομι! Εγώ από την άλλη ξέρω πόσα έβγαλε για το 23 η χαομι ακριβώς! Το έγραψα! Δεν θα κάτσω να δώσω αναφορά την πηγή στο κάθε άσχετο! Ακόμα και στο άρθρο που μας κότσαρες προ 5ετιας λέω σε κάποια φάση για 30-40 μοντέλα καθ έτος από τις μεγάλες εταιρίες! Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνω τα λεγόμενα μου χάρις εσένα… Συνέχεια »

Δημητρης

Εγώ έχω κάνει σχόλιο στο οποίο εξηγώ ακριβώς το σκεπτικό των πολλών χιλιάδων μοντέλων! κακώς βέβαια! που είναι το σχόλιο? (μη το ψάχνεις, δεν υπάρχει…αντιθέτως θα βρεις σχόλιο σου που τα 10.000 έγιναν ξαφνικά 7300…εκπληκτικό) Εγώ από την άλλη ξέρω πόσα έβγαλε για το 23 η χαομι ακριβώς! Το έγραψα! Δεν θα κάτσω να δώσω αναφορά την πηγή στο κάθε άσχετο! Πως το ξέρεις? Βάσει ποιας πηγής? Τώρα είναι που πετάς ότι η πηγή είναι το Skroutz και σε άλλο σχόλιο έλεγες πως δεν χρησιμοποιείς ως πηγή το Skroutz. Αν βάλω και μοτορολα που πλέον την λες άνετα κινεζική φτάνω στις 20!!!!! 20 μεγαλύτερες κινεζικες εταιρίες οι οποίες παράγουν από 7-8 μοντέλα έως και 60+ Αν κάνουμε μια σούμα φτάνουμε στα περίπου 500 μοντέλα! Ποια παράγει 60+ το 2023? (ότι λες είναι άκυρο-τα νούμερα δεν είναι στραγγάλια, δεν είναι κουφέτα) Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα 600 που μας έβγαλες εσύ ο σχετικός τέρμα μπαΚαλιστικα! Και είμαι σίγουρος ότι νόμιζες ότι είναι και πολλά! Εγώ τα έβγαλα 600 βάσει πηγής. Τη δικιά σου τόσες μέρες περιμένουμε και τον τρόπο υπολογισμού ψάχνουμε. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνω τα λεγόμενα μου χάρις εσένα που επειδή είσαι τόσο ψυχακιας ξεθάβεις δημοσιεύσεις που νομίζεις… Συνέχεια »

Δημητρης

Θα μου κοπανάς συνέχεια τα 7300? Αυτα που είπα χωρίς να δώσω ιδιαίτερη σημασία; Αυτά που είπα στο περίπου;

Δεν τα είπες μόνο!!! Να μην ξεχνιόμαστε. Τα είπες πριν 2 μήνες και τα χρησιμοποίησες ξανά πριν λίγες μέρες στο 2ο σου σχόλιο μάλιστα. Για να μην ξεχνιόμαστε εεεε; εεεεεε? οεο?

Πάρε τώρα τη ζωγραφιά, την αποδόμηση όλης της αξιοπιστίας σου και να εύχεσαι να χαθεί το database του server από ακραία καιρικά φαινόμενα καθώς και τα backup του ως τελευταία ελπίδα, διότι η συγκεκριμένη ζωγραφιά θα σε ακολουθεί συνέχεια σε κάθε σχόλιο που θα σκεφτείς να κάνεις!!!

Δημητρης

Ο μπρο χρησιμοποίησε πηγή το skroutz σε σχόλιο του και το πήρε πίσω….ρε μπρο…ρε μπρο?
Που πήγε η συνοχή σου? Μήπως μιλάω με πολλούς του συναφιού σου που χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα? Σε προηγούμενο σχόλιο χρησιμοποίησες ή όχι το skroutz για να τεκμηριώσεις κάποια πράγματα? Ρε μπρο? Ρε μπρο?

Αναγράφω σχόλια σου

Ναι! αυτήν που πατάς στο skroutz και σου λέει 598 κινητά τηλέφωνα!

Παιδάκι μου καλό είπα ότι έχω πηγή το skroutz?

Έτσι για να ξέρεις το skroutz αν το είχα ως πηγή θα έβαζα τουλάχιστον έτος κυκλοφορίας 2023 και θα έλεγα κάτι μπακαλιστικα σαν τα δικά σου τα οποία θα ήταν άκυρα αλλά 8 ρε φίλε μου κακέ δε θα έλεγα ούτε κ ανά με απειλούσαν!

Αδερφέ έχεις κατανοήσει πως χρησιμοποίησες το skroutz σε σχόλιο σου για να αποδείξεις πως τα λεγόμενά μου είναι άκυρα (ότι η Xiaomi δε βγάζει μόνο 8 ή 11 κινητά αλλά περισσότερα) και μόλις σου έκανα την ερώτηση μπούμερανγκ (αυτό το 50ποντο καλάθι αν δεν θυμάσαι καλά) ακύρωσες το skroutz?
Έχεις πάρει χαμπάρι τι έκανες? Απορία το έχω

Ιωάννης

Ρε μπρο.. το skroutz το είπα απλά και μόνο γιατί ένας άνθρωπος που έχει έστω μια ελάχιστη ιδέα από τεχνολογία, ένα σκρουτζ να πατήσει και να δει τα 598 smartphone της χαομι θα σκαλώσει!
Θα πει κάτσε! πως γίνεται αυτοί έδω να λένε για 8! Και στο skroutz να δείχνει τόσο περισσότερα!
Πατάς στο skroutz samsung και βγάζει 306 κινητά!
Δλδ με αυτή τη λογική η samsung πόσα έβγαλε το 2023; 4; 5;
Ειναι δυνατόν να είσαι τόσο χαζό;
Δεν είσαι και τόσο! απλά είσαι 10χρονο που το λένε γιατί έσπασες το ποτήρι και λέει όχι.. δε το έσπασα! το έσπασε ο αδερφός μου! Μα ο αδερφός σου δε φτάνει να το πάρει από το πάνω ντουλάπι.. και όχι εκεί αυτό! Δε παραδέχεται ότι το έσπασε!
Ε αυτός είσαι! ένας 10χρονος άσχετος που έχει απίστευτο θράσος και δε πρόκειται να παραδεχτεί παρα μόνο αν τον χωθεί ο μπαμπάς του και του βάλει τις φωνές!
Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω να σου βάλω τις φωνές!
Ούτε μπαμπάς σου είμαι, ούτε ξέρω που μένεις..

Δημητρης

Ε αυτός είσαι! ένας 10χρονος άσχετος που έχει απίστευτο θράσος και δε πρόκειται να παραδεχτεί παρα μόνο αν τον χωθεί ο μπαμπάς του και του βάλει τις φωνές!

Εδώ έβαλες Link για να μου αποδείξεις πως οι συσκευές είναι χιλιάδες το οποίο περιείχε άκυρα δεδομένα. Δεν θέλω να γίνω σαν εσένα εάν είσαι σχετικός. Δεν μπορώ να κοροϊδεύω κόσμο δίνοντας πλασματικά στοιχεία με έρευνες που δεν επαληθεύω. Συνεπώς, όπως χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου είμαι το αντώνυμό του.

Θα πει κάτσε! πως γίνεται αυτοί έδω να λένε για 8! Και στο skroutz να δείχνει τόσο περισσότερα!

Γιατί δεν κάθεσαι να τα μετρήσεις χωρίς τις παραλλαγές τους (χρώματα, μνήμη RAM, χωρητικότητα κ.α.)?

Δλδ με αυτή τη λογική η samsung πόσα έβγαλε το 2023; 4; 5;

Γιατί δεν κάθεσαι να τα μετρήσεις χωρίς τις παραλλαγές τους (χρώματα, μνήμη RAM, χωρητικότητα κ.α.)?

Ούτε μπαμπάς σου είμαι, ούτε ξέρω που μένεις..

Ιωάννη πάρε φόρα (Τσαπανίδου)

Ιωάννης

Άκυρα δεδομένα λέει το ορνιο!
Χαχαχαχα
Και περιέχει σχετικά εκείνο που μας έγραφε για 8 συσκευές χαομι;
Χαχαχαχα
Τη να σου απαντήσω ρε παιδάκι εσύ είσαι για μέσα

Δημητρης

Χτύπα όσο θες τις 8 συσκευές όσο θα χτυπάω τις χιλιάδες στην αξιοπιστία σου. Υπάρχει μια διαφορά όμως. Πως όταν θα στις χτυπάω στο μελλον εσένα θα πονουν ενώ εμένα δε μου καίγεται καρφι

xarisgru

Ωραιο σαν συνολο, μενει να το δουμε στην πραξη! Μολαταυτα δεν πρεπει να ξεχναμε τον ανταγωνισμο ο οποιος στα ιδια χρηματα, παρεχει περισσοτερα χρονια ενημερωσεων! Βεβαια το συγκεκριμενο smartphone απευθυνεται σε ενα συγκεκριμενο κοινο που δεν αλλαζει ευκολα

Θανάσης

Τα έχει όλα και τα δίνει όλα. Μπράβο στην εταιρεία Sony. Η προσπάθεια πάντα κερδίζει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή.

Δημητρης

Λοιπόν, αγαπητοί Κώστα και Αντώνη αλλά κατά κύριο λόγο Ιωάννη απόψε θα ζωγραφίσω με έντονες πινελιές. Ο πίνακας μου θα είναι ένα αριστούργημα που θα τον βλέπει ο Ιωάννης και θα τον θαυμάζει. Τις τελευταίες μέρες λοιπόν τίθεται ένα σημαντικό ζήτημα. Ποιο είναι αυτό? Εάν οι διαφορετικές συσκευές ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ το 2023 ήταν 600 (Δημήτρης) vs 7300 (Ιωάννης). Η μάχη ήταν σκληρή με βαριές απώλειες. Πηγές πουθενά από Ιωάννη, ο οποίος αμφισβητούσε έντονα τις πηγές που χρησιμοποιώ εγώ (αυτός πουθενά αναφορές). Όμως αυτό το μικρόβιο της περιέργειας δεν μου έφυγε. Έλεγα, δεν είναι δυνατόν να είναι 7300!!! Τόσες πολλές. Μα καμία έρευνα ή κάποια data εκτός από το Wikipedia? Και έτσι άρχισα να ψάχνω και μαντέψτε τι βρήκα? Ένα ολόκληρο database με 8631 εγγραφές οι οποίες εμπεριέχουν όλα τα κινητά τηλέφωνα που έχουν βγει, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ναι ξέρω Ιωάννη, υπάρχουν και μερικές εταιρίες από τη Γουαδελούπη που ενδεχομένως να μην είναι μέσα – εάν δεν τις ξέρει η μάνα τους άντε να έχουν βγάλει 1 κινητό), από το 1994 (με 1 εγγραφή και συγκεκριμένα το Ericsson GH 218) έως το 2017 (με 202 συσκευές αν και το συγκεκριμένο έτος δεν ολοκληρώθηκε). Το συγκεκριμένο datasheet προέρχεται από δεδομένα του… Συνέχεια »

Ιωάννης

Ο τρόπος που γράφεις είναι απλά απαράδεκτος!
Αίσχος!
https://qz.com/472767/there-are-now-more-than-24000-different-android-devices

Δημητρης

Ακούστε κυρίες και κύριοι όμως που είναι το πρόβλημα. Γιατί επιμένω με την ημιμάθεια!!! Διότι αν ο κύριος Ιωάννης και οι όμοιοι του, διάβαζαν καλύτερα τότε τα πράγματα για την ανθρωπότητα θα ήταν πιο όμορφα. Στην ουσία. Αρχικά, βρήκε ένα άρθρο το οποίο όχι μόνο δεν το έψαξε περισσότερο να δει εάν ευσταθεί αλλά το πήρε ως βασική πηγή του. Στο συγκεκριμένο άρθρο (το οποίο είναι δευτερογενής πηγή) αναγράφει πως η εταιρία Opensignal μέσω της εφαρμογής της, αναγνώρισε πόσες χιλιάδες ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ συσκευές υπάρχουν κάθε έτος μέσα από τα 4 εκατομμύρια κατεβάσματα (downloads) που είχε (Πηγή: https://www.theguardian.com/technology/2013/jul/30/android-fragmentation-visualised-opensignal). Ακούστε όμως το τραγικό!!! Το 2012, η συγκεκριμένη εταιρία λοιπόν, βγάζει μία ωραία εικόνα (μεταξύ των πολλών), η οποία εμπεριέχει μεταξύ των χιλιάδων κινητών (μέσα στα οποία υπάρχουν παραλλαγές του ίδιου μοντέλου – variations) κινητά τηλέφωνα όπως το GT-I9100 και GT-I9000 (μοντέλα Samsung SII και Galaxy S αντίστοιχα). Το 2012 επαναλαμβάνω!!! Εκ των οποίων το GT-I9000 λανσαρίστηκε το 2010 και το GTI9100 το 2011. Παρόμοια θα βρείτε και στην εικόνα του 2013 με το να εμπεριέχει το Galaxy SII και το Galaxy SIII. Τι έγινε όμως σε αυτή την περίπτωση? Μέσα στη ζωγραφιά που του έστειλα και την απόγνωσή του, βρήκε ένα Link το… Συνέχεια »

Ιωάννης

Δεν έλεγξα λέει την αξιοπιστία του site! και έλεγξε αυτός εκείνου που έλεγε για 60 κινητά το 2023! Και μετά πολλαπλασιαζε με ότι σκεφτεί ο τρελός του εγκέφαλος!
Χαχαχαχαχαχα
Έλεγξε εκείνο που έλεγε για 8 τσαγιομι συσκευές!
Τόσο έλεγχο παιδάκι μη! Θα πάθεις καμιά υπερκόπωση απτον πολύ έλεγχο!
Χαχαχαχαχαχα
Ρε μαζευτετον ρε!!!!
Το συγκεκριμένο site λέει για 24 χιλιάδες διαφορετικές συσκευές!
Από το 2012 έως το 2015 είχαμε 20 χιλιάδες! Σχεδόν 7 χιλιάδες συσκευές android καθ έτος!
Εποχή όπου υπήρχαν και πολλές ακόμα συσκευές με άλλα λογισμικά!
Εποχή όπου δεν είχαν μπει στο παιχνίδι οι Κινέζοι!
Τα πρώτα χρόνια του android!
Εποχή που ταμπλετ δεν υπήρχαν πολλά!
Από τις 7 χιλιάδες συσκευές ζητημα να υπήρχαν 1000 ταμπλετ!
Τα υπόλοιπα 6 χιλιάρικα σίγουρα ήταν android smartphone!
Και σκάλωσε το άτομο στις συσκευές με διαφορετικό όνομα οι οποίες όμως είναι ίδιες!
Μία τρέλα το παιδί

Δημητρης

“2012 έως το 2015”
Ναι με κινητά από το 2008…αχαχαχα

Ακόμα αναμένω πως βγήκαν χιλιάδες οι συσκευες. Ακόμα ψάχνω άρθρο να δω τις εταιρίες τις Γουαδελουπης.
Κανένα λινκ της προκοπής θα βάλεις?
Ή θα μου στέλνεις έρευνες που το 2012 έχουν κινητά του 2009? Κλαμα

Ιωάννης

Αφού έψαξες τόσο πολύ σίγουρα θα πήρε το μάτι σου και το πικαρισμα από εταιρίες το 2017! Λοιπόν για όσους δεν ξέρουν και παρακολουθούν την κουβέντα! Ψάχνοντας σίγουρα βρήκες πηγές που λένε ότι το 2017 καταγράφηκαν περισσότερες από 700 εταιρίες παραγωγής smartphone! Εσκεμμένα δεν το ανέβασες! Ένα πικαρισμα από εταιρίες που δεν αντικατοπτριζουν και πικαρισμα στις συσκευές διότι αυτές πικαρουν πιθανότατα ακόμα και σήμερα! Για παράδειγμα βιβο! 10 συσκευές το 2017! 62 το 2023! Και πρόσεξε 62 είναι αυτές αναγράφονται στο gsmarena! Μπορεί να έχουμε και ειδικές παραγγελίες μπορεί να έχουμε και άλλα μοντέλα που δεν τα αναγράφει το gsmarena! 750 εταιρίες το 2017 παράγουν smartphone σίγουρα δεν είναι μόνο αυτές! Σίγουρα υπάρχουν και πολλές άλλες μη καταγεγραμενες! Η βιβο το 2017 ήταν νέα εταιρία και όπως είπα έβγαλε 10 συσκευές! Νέα εταιρία βγάζει 10! παλιές βγάζουν 30-40-50 μέσα στο έτος! Μαθηματικά αν κάνεις και βάλεις όχι 10 αλλά 5-6 μοντέλα στη κάθε εταιρία κατά μέσο όρο έχεις βγάλει 5000 συσκευές το 2017! Αν βάλεις 10 μοντέλα στη κάθε εταιρία όσα έβγαζε τότε και η τραγική κατά τα λεγόμενα σου sony Φτάνεις στα 10 χιλιάδες διαφορετικά μοντέλα! Κάποια στιγμή καλό είναι να βάλεις μυαλό είσαι μεγάλος τώρα! Γράφεις σε site… Συνέχεια »

Δημητρης

Αφού έψαξες τόσο πολύ σίγουρα θα πήρε το μάτι σου και το πικαρισμα από εταιρίες το 2017! Λοιπόν για όσους δεν ξέρουν και παρακολουθούν την κουβέντα! Ψάχνοντας σίγουρα βρήκες πηγές που λένε ότι το 2017 καταγράφηκαν περισσότερες από 700 εταιρίες παραγωγής smartphone!

Έχω την εντύπωση πως τελικά ο Sonyman είχε απόλυτο δίκιο (ότι δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις την ουσία και γενικότερα πράγματα).
Από ολόκληρη την έρευνα, είχα πει πως το 2017 δεν ολοκληρώθηκε. Εάν άνοιγες το link και διάβαζες τις λεπτομέρειες του αρχείου θα έβλεπες πως αναγράφει το εξής “GSMArena Phones Dataset – June 2017″

Στο ίδιο Link αναγράφει και το εξής
There are 108 unique phone brands with 39 variables”

Το link που έστειλες αναγράφει όλα τα variations.
Αίσχος. Παραπληροφόρηση!!! Ντροπή σου να παραπληροφορείς τον κόσμο με αυτό το άρθρο!

Για παράδειγμα βιβο! 10 συσκευές το 2017! 62 το 2023

Παρακαλώ ανέγραψε τις 62 συσκευές της vivo για το 2023!!!
Άμεσα διότι εκτίθεσαι!!!
Και φυσικά σχετικό Link!!!

Ιωάννης

Κουρασες!
Θες να σου στείλω ένα πρωσοπικο μνμ στο facebook?
Giannis Garagounis λέγομαι
Μπες στη σελίδα του techblog.gr στο facebook!
Κάνε like και κάνε ένα σχόλιο στο πρώτο ποστ που θα βρεις ή κάνε με add τα υπόλοιπα θα τα κανονίσουμε

Δημητρης

Είσαι έτοιμος για ανακωχή? Ανυψώνεις λευκή σημαία? Επιθυμείς κατάπαυση του πυρός?
Μίλα τώρα Βολοντίμιρ διότι ετοιμάζω γερή επίθεση!!!
Drones, μαχητικά, μέχρι και πυρηνικά θα στείλω…..

Last edited 2 μήνες πριν by Δημητρης
Δημητρης

Ψάχνοντας σίγουρα βρήκες πηγές που λένε ότι το 2017 καταγράφηκαν περισσότερες από 700 εταιρίες παραγωγής smartphone! Εσκεμμένα δεν το ανέβασες!

Να σου πω γιατί βλέπω αποπροσανατολισμό μεγάλο…τεράστιο
Όταν αναφερόμασταν στο 2023 εννοούσαμε και οι δύο κατασκευή νέων κινητών τηλεφώνων. Σωστά?
Δηλαδή το 2023 σύμφωνα με σένα λανσάρονται 7300-10000 νέα κινητά και σύμφωνα με μένα 600 νέα κινητά. Δεν συμπεριλαμβάνεται στο 2023 το ενδεχόμενο να έχει κάποιος και να χρησιμοποιεί για παράδειγμα το Note 7, έτσι?
Δηλαδή εάν το 2023 υπάρχουν/ υφίσταται 700 εταιρίες (που δεν είναι 700 αλλά 250 εταιρίες) εκ των οποίων μερικές στην Γουαδελούπη δεν έχουν βγάλει νέα κινητά δεν συμπεριλαμβάνονται στους αριθμούς μας. Με πιάνιεις που το πάω?
Μία σοβαρή τοποθέτηση εδώ πέρα παρακαλώ!!!

ΥΓ: Μέχρι και το GPT 500 νέα κινητά λέει το 2023….μέχρι και το GPT

Sonyman

Πως έχασα το live αυτής της κουβέντας την προηγούμενη βδομάδα; Διαβάζω με τον πρωινό καφέ και είμαι στα πατώματα. (Στείλε και καμιά καντίνα, γιατί θα πεινάσουμε.. κρατάει πολύ αυτή η μάχη..). Στο θέμα μας, μια “φίρμα” μπορεί να βγάλει 500- 1000- 10000 “μοντέλα”, δεν έχει καμία σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι η “πλατφόρμα” που τα στήνει και τι (τεχνητή-στα χαρτιά) διαφοροποίηση υπάρχει ανάμεσα τους. Συνήθως είναι μικρή, όλες οι φίρμες δεν έχουν πάνω απο 4-5 τέτοιες “πλατφόρμες” ενεργές, είναι αδύνατη η υλικοτεχνική υποστήριξη και η αναβάθμιση λογισμικού, σε βάθος χρόνου. Ειδικά αν ένας κατασκευαστής έχει πολλές “φίρμες” στο πορτοφόλιο, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη οικονομία κλίμακας. Όποιος μπρο δεν καταλαβαίνει τι έγραψα, να το βάλει στο Chat GPT. 🙂

Δημητρης

Τα είπες όλα.
Οτι υπάρχουν εταιρίες που βγάζουν την ίδια συσκευη για διαφορετικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας (Verizon, AT&T-locked SIM κλπ) με διαφορετική ονομασία μοντελου και θέλουν τα αδέρφια να τα υπολογιζουμε ως διαφορετικές συσκευές με ξεπερνάει.
Το κινητό της Γουαδελουπολης μας μάρανε επισης…
Στο τέλος θα μου πει πως η μερεντα των 50gr και των 100gr (στην τύχη έγραψα το βαρος) είναι διαφορετικό προϊόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Τα μοντέλα iPhone 16 θα μοιάζουν αρκετά με τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα κάνει μεγάλες αλλαγές το 2025.