CES 2023 Λας Βέγκας: Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τεχνολογίας

, CES 2023 Λας Βέγκας: Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τεχνολογίας

Η CES 2023, η πιο σημαντική τεχνολογική εκδήλωση στον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας στις 5-8 Ιανουαρίου 2023. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν νέες τεχνολογίες από παγκόσμια brands, θα ακούσουν για το μέλλον της τεχνολογίας μέσα από ομιλίες ηγετών του κόσμου και θα αλληλεπιδράσουν πρόσωπο με πρόσωπο με άλλους συμμετέχοντες.

Η CES 2023 θα θέσεις στο επίκεντρο τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία βοηθά τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα πιο πιεστικά προβλήματα του κόσμου. Η Ανθρώπινη Ασφάλεια για Όλους θα είναι ένα θέμα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από τον προγραμματισμό του συνεδρίου έως τις κεντρικές σημειώσεις που αναδεικνύουν την καινοτομία και τα προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Η αειφορία, η ψηφιακή υγεία, το metaverse, τα ηλεκτρικά οχήματα, οι μεταφορές και η κινητικότητα θα έχουν σημαντική παρουσία στην έκθεση CES 2023. Η έκθεση θα διερευνήσει τη δύναμη της τεχνολογίας για να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο συνδέονται οι άνθρωποι, με νέες κατηγορίες συμπεριλαμβανομένου του Web3, χρήση κρυπτογράφησης και blockchain για την έναρξη μιας νέας ψηφιακής οικονομίας και τεχνολογία απομακρυσμένης εργασίας, διερευνώντας πώς η τεχνολογία φέρνει το γραφείο στο σπίτι για να μεγιστοποιήσει τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα.

Η ομάδα του Techblog θα είναι εκεί για ακόμα μια χρονιά!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet CES 2023 Netflix

Netflix: Ικανοποιημένο με την ανάπτυξη της συνδρομής με διαφημίσεις

Τον Νοέμβριο του 2022, το Netflix κυκλοφόρησε ένα μοντέλο συνδρομής με διαφημίσεις, 3 δολάρια φθηνότερο από το βασικό πακέτο της πλατφόρμας

Gear CES 2023 featured HTC

CES 2023 – Vive XR Elite: Η HTC αποκάλυψε τo headset μικτής πραγματικότητας

Ζυγίζει περίπου 630 γραμμάρια και είναι πιο εύκολο να μεταφερθεί από ότι οι ανταγωνιστές του, καθώς αποσυναρμολογείται εύκολα η μπαταρία αλλά και οι φακοί.

Smartphones CES 2023 featured Qualcomm

CES 2023: Το Snapdragon Satellite της Qualcomm έρχεται σύντομα στο Android OS

Η αμερικανική εταιρεία κατασκευής τσιπ Qualcomm ανακοίνωσε στη CES 2023 ότι συνεργάζεται με την Iridium, μια παγκόσμια εταιρεία δορυφορικών επικοινωνιών.

Gear CES 2023 Disney

CES 2023: Το Disney’s Magical Companion έκανε το ντεμπούτο του

Ο νέος φωνητικός οδηγός της Disney παρουσιάστηκε στη CES στο Λας Βέγκας και ονομάζεται «Ο μαγικός σύντροφος της Disney».