Η ετήσια έκθεση CES (Consumer Electronics Show) είναι το μεγαλύτερο γεγονός τεχνολογίας της Αμερικής και πραγματοποιείται στις αρχές Ιανουαρίου. Σε αυτή έχουν κάνει πρεμιέρα ηλεκτρονικές συσκευές ορόσημα για την παγκόσμια αγορά τεχνολογίας όπως το πρώτο βίντεο, ο υπολογιστής Commode 64, το Nintendo NES, το πρώτο Xbox, οι επίπεδες τηλεοράσεις HD, το Blu-ray αλλά και τα πρώτα Android tablets. Μάθετε περισσότερα μέσα από αυτό το infographic.
Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας.
Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Παρακολουθήστε τα σχόλια
3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis
11 years πριν
Τι ειναι το apple pipin που ανακοινωθηκε το 1996 ?
Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.
Ενώπιον του αμερικάνικου Κογκρέσου αναμένεται να βρεθεί ο CEO του TikTok, Shou Zi Chew μετά τις κατηγορίες για παραβίαση των δεδομένων των χρηστών και τον αποκλεισμό της εφαρμογής σε αρκετές χώρες του πλανήτη.
H Apple σχεδιάζει την επέκτασή της σε ολόκληρο τον πλανήτη και η Ινδία, που αποτελεί μία σημαντική αγορά αναμένεται να αποκτήσει σύντομα το πρώτο κατάστημα λιανικής.
Τι ειναι το apple pipin που ανακοινωθηκε το 1996 ?
@Antonis —–>https://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Bandai_Pippin
αντε να δουμε πως θα παει φετος η χρονια!!!!!
η IFA ειναι ανοιχτη σοτ κοινο??????
Ναι ανοιχτή είναι η έκθεση IFA για το κοινό η οποία πραγματοποιείται τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο στο Βερολίνο.