Cher Wang: Η HTC ήρθε για να μείνει – Ετοιμάζουμε νέες ναυαρχίδες

Το 2015 ήταν δύσκολη χρονιά για την HTC, η ναυαρχίδα HTC One M9 δεν κατάφερε να φτάσει τον στόχο των πωλήσεων και θεωρήθηκε ότι μοιάζει πολύ με το περσινό HTC One M8. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το HTC One A9, που όμως κατά πολλούς είναι εμπνευσμένο από τα iPhone της Apple και το HTC One X9, κινητά τα οποία ελπίζει να τη βγάλουν από το τούνελ.

Ποιο θα είναι άραγε το μέλλον της HTC, σκέφτεται να παραμείνει σε μια αγορά που κατά πολλούς θεωρείται κορεσμένη;

Η CEO της εταιρείας κάθε άλλο παρά να αποχωρήσει σκέφτεται. H Cher Wang δηλώνει ότι η HTC ήρθε για να μείνει και δεν θα εξαφανιστεί από την αγορά. Παράλληλα σημείωσε ότι για το 2016, η HTC θα λανσάρει περισσότερες ναυαρχίδες έτσι ώστε να στοχεύσει “ειδικές αγορές” (δεν γνωρίζουμε τι εννοεί με τον συγκεκριμένο όρο).

Φυσικά θα συνεχίσει να κατασκευάζει low-end και mid-range smartphones. Θα δώσει μεγάλη σημασία στην τεχνολογία του virtual reality, το πρώτο VR headset, HTC Vive θα ξεκινήσει να διατίθεται για παραγγελίες τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων.

Τέλος, το πρώτο τρίμηνο του 2016, η HTC θέλει να βγάλει στην αγορά το πρώτο smartband, HTC Grip, που δημιούργησε σε συνεργασία με την Under Armour.

Μένει να δούμε αν το 2016 θα είναι καλή χρονιά για την HTC.

htc cher wang, Cher Wang: Η HTC ήρθε για να μείνει – Ετοιμάζουμε νέες ναυαρχίδες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Aerolin spray ειναι αυτο το πορτοκαλί που κραταει?

Γιώργος...

Ψάχνουν την συνταγή της επιτυχίας και κουραφέξαλα , απλά πράγματα 1) τιμολόγηση προς τα κάτω (στης ναυαρχίδες ιδιαίτερα μαχ 450€ ) , 2 ποιοτικά προϊόντα (όπως ήδη έχει) 3 υποστήριξη του softwer άμεσα και γρήγορα .

Arispan

@panos καμερα.

navouxodonosoras

Panos HTC Re λέγεται κάμερα είναι…

ΝΙΚΟΣ

Τσάμπα ταλαιπωρούνται & ταλαιπωρούν τον κόσμο. Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα ανταγωνιστικό σε σχέση με άλλους android κατασκευαστές. Δε πα να βγάζουν 100 συσκευές τον χρόνο. Πέταξε το πουλάκι

VasilisA3

Η αγορά των Smartphones αργοπεθαίνει και δεν υπάρχει τίποτα πιο μάταιο απο το να προσπαθείς για κάτι που δεν έχει μέλλον. Αν θέλουν να κυριαρχήσουν ξανά θα πρέπει να ασχοληθούν με νεες τεχνολογίες οπως το VR που όντως είναι κάτι που αξίζει και με το IOT. Τα Smartphones ειναι σαν τις πατάτες στην λαϊκή, βρίσκεις πολλές και παντού και η τράπουλα έχει μοιραστεί για το διάστημα που απομένει.

rose

Aφου η samsung ασχοληται με το VR το μέλλον είναι αυτό και αγορά των smartphone που η samsung πατώνει ,αργοπεθενει. Vasilisamsung logic .

MANOS

Πατώνει η Samsung στην αγορά των smartphone που είναι πρώτη και με διαφορά από τον δεύτερο στο Android…
rosehatesung logic .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.