Cisco Expo 2008 | 18 & 19 Μαρτίου στο Intercontinental

, Cisco Expo 2008 | 18 & 19 Μαρτίου στο IntercontinentalΗ Cisco Expo 2008, ίσως η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη Business-to-Business διοργάνωση για την αγορά της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, θα λάβει χώρα στις 18 και 19 Μαρτίου στο Athenaeum Intercontinental. H Cisco Expo 2008 είναι έτοιμη να καλωσορίσει περισσότερους από 2500 επαγγελματίες και να τους ενημερώσει για καινοτόμες τεχνολογίες της Cisco, όπως Ενοποιημένες Επικοινωνίες, Ασφάλεια, Ασύρματη Δικτύωση, TelePresence.

Για τη Cisco Expo 2008 έχουν κληθεί και θα μιλήσουν αξιόλογοι ομιλητές (στελέχη της Cisco και στελέχη της αγοράς) σε ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές και τεχνολογικές παρουσιάσεις.

Η καινοτομία της Cisco Expo 2008 είναι τα τρια πάνελ συζήτησης, όπου υψηλόβαθμα στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν σε στρογγυλή τράπεζα και να τοποθετηθούν σε θέματα που απασχολούν την ελληνική αγορά.

Χορηγοί εταιρείες:
• Χορηγοί Platinum: OTE, Panduit
• Χορηγοί Gold: Altec, APC-MGE, Byte, General Data Business, Hewlett-Packard, Innova, Intracom Telecom, Mobile Technology, Space Hellas, SyNET, UniSystems
• Χορηγοί Silver: Cardisoft, CyberStream, eNET Solutions–Logicom, F-Sys, Hellenic American Union, ICTC, ITEC, Lamda Hellix, New Horizons, Performance Technologies
• Χορηγοί Επικοινωνίας / Ηλεκτρονικά Μέσα: Mega Channel, adsl.gr, Pathfinder
• Χορηγοί Επικοινωνίας / Έντυπα Μέσα: Channel Partner, Ελεύθερος Τύπος, Ημερησία, Ημερησία του Σαββάτου, New Economy Observer, NetFax, Netweek, PC World, SmartPress
• Expo Bag Sponsor: OTE
• RFID Sponsor: Mobile Technology
• Expo Web Site Sponsor: Technopolis

H Cisco Expo 2008 διεξάγεται με την Υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και τελεί υπό την Aιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού και της Ψηφιακής Ελλάδας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Internet Cisco featured Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

Εκπαίδευση από απόσταση: Πάνω από 1.000.000 Έλληνες μαθητές έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα

Έως την Παρασκευή 3 Απριλίου έχουν διεξαχθεί συνολικά 72.102 μαθήματα με πάνω από 1.000.000 συμμετοχές μαθητών.

Internet Cisco

Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού.

Internet Cisco

Η κίνηση στο ίντερνετ αναμενεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο από ότι περιμέναμε

Το διαδίκτυο αποτελείται από χιλιάδες δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Και από τότε που γεννήθηκε το 1984, έχουν διακινηθεί από αυτό πάνω από 4,7 zettabyte κίνησης IP. Αυτό ισοδυναμεί με το πέρασμα από τα παγκόσμια δίκτυα IP όλων των ταινιών που έγιναν ποτέ σε λιγότερο από ένα λεπτό.