Cisco TelePresence: Με δυνατότητες ενδοεταιρικής επικοινωνίας

, Cisco TelePresence: Με δυνατότητες ενδοεταιρικής επικοινωνίαςΜε τη συμπλήρωση ενός έτους από την παρουσίαση του Cisco TelePresence, της καινοτόμου τεχνολογίας για ουσιαστική διαπροσωπική επικοινωνία, η Cisco ανακοίνωσε ότι προσφέρει δυνατότητες ενδοεταιρικών επικοινωνιών με το Cisco TelePresence και παρουσίασε με επιτυχία τη λύση που προσφέρεται από τη BT, μέσω μίας ασφαλούς σύνδεσης σε όλο το δίκτυο των BT Global Services.

Αυτή η τεχνολογική πρόοδος θα προσφέρει στις επιχειρήσεις ευελιξία και ασφάλεια για την πραγματοποίηση διαπροσωπικών συναντήσεων με πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές, τόσο εύκολα όσο και μία απλή τηλεφωνική κλήση.

Η Cisco έχει συνεργαστεί στενά με σημαντικούς παρόχους, όπως η BT, για την ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής ενδοεταιρικών επικοινωνιών Cisco TelePresence. Το Cisco TelePresence ενσωματώνει προηγμένα εργαλεία ήχου και βίντεο υψηλής ευκρίνειας, καθώς και εφαρμογές συνεργασίας – με το υπάρχον δίκτυο να λειτουργεί ως πλατφόρμα που προσφέρει μία απίστευτη εμπειρία επικοινωνίας.

Η δυνατότητα να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις μεταξύ τους την ολοκληρωμένη ασφάλεια και ποιότητα υπηρεσιών του Cisco TelePresence ανοίγει τον δρόμο ώστε να ωφεληθούν από την καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες τους, τη στενότερη σχέση με την εφοδιαστική αλυσίδα, τις διαπροσωπικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις αλλά και τη βελτιωμένη εξυπηρέτηση των πελατών – και όλα αυτά με μεγαλύτερη περιβαλλοντική ευαισθησία. Το Cisco TelePresence χρησιμοποιείται από πολλές επιχειρήσεις με σκοπό να επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων, τη βελτίωση της διαπολιτιστικής επικοινωνίας, την αναβάθμιση των πόρων και τη γρηγορότερη διακίνηση των αγαθών στην αγορά.

Δείτε επίσης:
> Η WebEx φέρνει τους χρήστες πιο κοντά με μια νέα υπηρεσία τηλεδιάσκεψης
> Το techblog.gr συμμετέχει στην έκθεση dte 2007
> Το eWorking της Ναυτεμπορικής έγραψε για το techblog.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Internet Cisco featured Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

Εκπαίδευση από απόσταση: Πάνω από 1.000.000 Έλληνες μαθητές έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα

Έως την Παρασκευή 3 Απριλίου έχουν διεξαχθεί συνολικά 72.102 μαθήματα με πάνω από 1.000.000 συμμετοχές μαθητών.

Internet Cisco

Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού.

Internet Cisco

Η κίνηση στο ίντερνετ αναμενεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο από ότι περιμέναμε

Το διαδίκτυο αποτελείται από χιλιάδες δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Και από τότε που γεννήθηκε το 1984, έχουν διακινηθεί από αυτό πάνω από 4,7 zettabyte κίνησης IP. Αυτό ισοδυναμεί με το πέρασμα από τα παγκόσμια δίκτυα IP όλων των ταινιών που έγιναν ποτέ σε λιγότερο από ένα λεπτό.