Coinbase: Σκέψεις για νέο κύκλο απολύσεων

Coinbase, Coinbase: Σκέψεις για νέο κύκλο απολύσεων

Η Coinbase φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για νέο κύκλο περικοπών θέσεων εργασίας εάν καταστεί απαραίτητο για να βελτιωθεί η οικονομική απόδοση της εταιρείας, δήλωσε η CFO Alesia Haas.

Η εταιρεία, η οποία προηγουμένως είχε δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να παραμείνει στα ίδια επίπεδα, άλλαξε ταχύτητα όταν ανακοίνωσε αποτελέσματα την Τρίτη λέγοντας πως θέλει να επιστρέψει στην κερδοφορία. Η Coinbase θέλει να φτάσει εκεί χάρη στις συνδρομές και τις υπηρεσίες της, οι οποίες πλέον καλύπτουν τα περισσότερα από τα έξοδά της. Έχει ήδη μειώσει σημαντικά τα κόστη της, με μείωση 30% σε είδη όπως η τεχνολογία, οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ μεταξύ του πρώτου και του τέταρτου τριμήνου.

Η Coinbase περιέκοψε το 20% του προσωπικού της τον Ιανουάριο, μετά την απόλυση 18% τον περασμένο Ιούνιο. Θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερες περικοπές εάν χρειαστεί, είπε η Haas.

«Προσπαθούμε να βελτιώνουμε τη EBIDTA χρόνο με το χρόνο», δήλωσε. «Εάν διαπιστώσουμε ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, θα μετρήσουμε σωστά τα έξοδά μας. Είμαστε ευκίνητοι, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα».

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Crypto Kaspersky

Αύξηση 40% στο phishing κρυπτονομισμάτων μέσα σε μόλις ένα έτος

Το 2022, τα anti-phishing συστήματα της Kaspersky απέτρεψαν 5 εκατομμύρια επιθέσεις phishing που σχετίζονταν με κρυπτονομίσματα, αριθμός αυξημένος κατά 40% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Internet Crypto Hackers

Το 50% των χρηστών κρυπτονομισμάτων έχει πέσει θύμα cyber attack

Σε δύσκολη κατάσταση, με την απειλή στον κυβερνοχώρο να είναι διαρκώς ενεργή βρίσκονται οι χρήστες των κρυπτονομισμάτων, που συχνά πέφτουν θύματα επιθέσεων από χάκερς.

Business Bitcoin Crypto

Crypto.com: Μαζικές απολύσεις προσωπικού

Το φιάσκο της FTX φαίνεται να επηρεάζει και άλλες εταιρίες κρυπτονομισμάτων, όπως η Crypto.com που σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού.

Business Crypto Visa

Visa και Crypto.com ενώνουν τις δυνάμεις τους ενόψει FIFA World Cup 2022

Η Visa σε συνεργασία με την Crypto.com υλοποιούν την καμπάνια «Visa Masters of Movement», που συνδυάζει το ποδόσφαιρο και την τέχνη για τον εορτασμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ.