COSMOTE Business Cloud Servers: Στο «σύννεφο» για κάθε επιχείρηση

Οι σύγχρονες ανάγκες της επιχείρησης επιβάλλουν την πρόσβαση και τη διαχείριση αρχείων και εφαρμογών από οποιοδήποτε σημείο και αν βρισκόσαστε. Οι COSMOTE Business Cloud Servers μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμοι γιατί αποτελούν μία ευέλικτη, ασφαλή και οικονομική λύση που υποστηρίζει τις ΙΤ υποδομές της επιχείρησής σας, χωρίς να προϋποθέτει την αγορά αντίστοιχων, καθώς όλα γίνονται μέσω των Cloud υποδομών του Ομίλου ΟΤΕ.

Με τους COSMOTE Business Cloud Servers, έχετε τη δυνατότητα να διαμοιράζεστε αρχεία και εφαρμογές της επιχείρησής σας, να αποθηκεύετε τα πάντα, χωρίς το κόστος ιδιόκτητων εγκαταστάσεων και να επωφελείστε από την ασφάλεια που προσφέρουν τα αξιόπιστα data center του Ομίλου ΟΤΕ.

Με τα παραπάνω εξασφαλίζετε ελεγχόμενο κόστος, καθώς κάθε μήνα πληρώνετε μόνο για τις υπηρεσίες που χρειάζεστε, ελέγχοντας έτσι απόλυτα τα έξοδα της επιχείρησής σας. Επιπλέον, αποκτάτε τον έλεγχο και την ευελιξία στη διαχείριση αρχείων και εφαρμογών, καθώς έχετε εύκολη πρόσβαση κάθε στιγμή και από παντού, γρήγορα και με εγγυημένη ασφάλεια.

COSMOTE Business Cloud Servers, COSMOTE Business Cloud Servers: Στο «σύννεφο» για κάθε επιχείρηση

Στα σημαντικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας συγκαταλέγονται η πλήρης αυτοματοποίηση, η συντήρηση και το άμεσο back up, αλλά και η 24ωρη τεχνική υποστήριξη κάθε μέρα.

Με τους COSMOTE Business Cloud Servers η επιχείρησή σας μπορεί να έχει μια προσαρμοσμένη λύση στα μέτρα της, καθώς δίνεται η δυνατότητα επιλογής των χαρακτηριστικών του server που χρειάζονται όπως οι επεξεργαστές, η μνήμη RAM, ο αποθηκευτικός χώρος και το λειτουργικό σύστημα.

Με την ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions οι επιχειρήσεις μπορούν να αναβαθμίσουν την τεχνολογική υποδομή τους και να βασιστούν σε μοντέλα οικονομικότερης και πιο ευέλικτης λειτουργίας, μειώνοντας αισθητά τα λειτουργικά τους κόστη.

COSMOTE Business Cloud Servers, COSMOTE Business Cloud Servers: Στο «σύννεφο» για κάθε επιχείρηση

Η υπηρεσία διατίθεται μέσα από πέντε οικονομικά προγράμματα, για να μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, ή για on-line αγορά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα businessmarketplace.cosmote.gr ή να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818.

Η υπηρεσία COSMOTE Business Cloud Servers παρέχονται από την ΟΤΕ A.E.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.