Τετάρτη
22/08/2018

COSMOTE Insurance: Νέα υπηρεσία με ασφαλιστικές προτάσεις ανεξαρτήτως τηλεπικοινωνιακού παρόχου

COSMOTE Insurance

Μέσω της νέας υπηρεσίας COSMOTE Insurance οι καταναλωτές, ανεξαρτήτως τηλεπικοινωνιακού παρόχου, μπορούν να βρουν το πρόγραμμα ασφάλισης που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ και τις ανάγκες τους με έξυπνες προτάσεις, συγκρίνοντας και επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά διαθέσιμα ασφαλιστικά προγράμματα.

Το COSMOTE Insurance προσφέρει 24ωρη υποστήριξη και τις 7 ημέρες της εβδομάδας, με πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων. Η υποστήριξη των πελατών παρέχεται τηλεφωνικά, αλλά και online μέσω chat και βιντεοκλήσης.

Με το COSMOTE Insurance, οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν και να επιλέγουν -στις καλύτερες τιμές- εξατομικευμένα προγράμματα για την ασφάλιση:

• Οχήματος: με πληθώρα ασφαλιστικών λύσεων για το αυτοκίνητο, τη μηχανή και το φορτηγό ΙΧ.
• Κατοικίας: με διαφορετικές ασφαλιστικές λύσεις για το κτήριο, το περιεχόμενο ή και τον συνδυασμό τους, με ιδιαίτερη έμφαση στους δανειολήπτες.
• Πρωτοβάθμιας Υγείας: με ασφαλιστικές λύσεις για διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς και check-up.
• Οδικής βοήθειας: για υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, συνδυαστικά με την ασφάλιση οχήματος.
• Νομικής προστασίας, συνδυαστικά με την ασφάλιση οχήματος.

Για τους συνδρομητές COSMOTE (σταθερής, κινητής, τηλεόρασης), παρέχονται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, ειδικές τιμές και προνόμια.

Επιπλέον, σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, παρέχονται υπηρεσίες παρακολούθησης ζημιάς και νομικές συμβουλές, για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη, ανεξάρτητα από την εταιρεία στην οποία θα ασφαλιστεί.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω του cosmoteinsurance.gr και του τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί με πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων 24ώρες/7ημέρες (8018018000 από σταθερό & 2108018000 από κινητό).

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Τελειοποίησε τις τηλεπικοινωνίες και αποφάσισε να ασχοληθεί με τις ασφάλειες; Α ρε…. -,-

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.