Mobile Advertising από την COSMOTE

Η υπηρεσία Mobile Advertising η COSMOTE θα ξεκινήσει να λειτουργεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2010 και αρχικά θα είναι διαθέσιμη στο κοινό μέσα από το COSMOTE my view, ενώ πολύ σύντομα θα αναπτυχθούν και τα υπόλοιπα κανάλια της εταιρείας (SMS, MMS, Mobile Broadband κλπ) με στόχο την ανάδειξη ενός ολοκληρωμένου και συνδυαστικού μέσου διαφήμισης.

, Mobile Advertising από την COSMOTE

Η υπηρεσία Mobile Advertising της COSMOTE υλοποιείται σε συνεργασία με την Out There Media (εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία σε αντίστοιχες υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη) η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση του διαφημιστικού χώρου και την επικοινωνία με τους διαφημιζόμενους, ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει η COSMOTE.

Η Κέρστιν Τρικαλίτη, CEO της Out There Media, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την COSMOTE είναι στρατηγικής σημασίας για ολόκληρο τον κλάδο και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για το Mobile Advertising στην Ελλάδα. Προσβλέπουμε σε μία επιτυχημένη και εποικοδομητική συνεργασία».

«Αξιοποιώντας την ηγετική μας θέση σε μερίδιο αγοράς εγκαινιάζουμε μια δυναμική διάσταση στη διαφήμιση, παρέχοντας στους συνδρομητές μας τη δυνατότητα να έχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, αλλά και στις εταιρείες ένα ιδανικό μέσο marketing. Η ανάπτυξη του mobile advertising θα συνεισφέρει στη μελλοντική ανάπτυξη των εσόδων της εταιρείας», επεσήμανε ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Get ready to be SPAMMED !!

Κώστας Βλαχάκης

Λογικά κάτι θα παίρνεις δωρεάν για να βλέπεις διαφημίσεις.
Να σου πω όμως και το άλλο, έχω δηλώσει στη Vodafone να μην εμφανίζεται το νούμερό μου σε δημόσιους τηλεφωνικούς καταλόγους, και έτσι δεν λαμβάνω κανένα spam SMS.
Ακόμα και στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, που ταράξανε τον κόσμο στα spam, το δικό μου κινητό δεν το ενόχλησε κανένας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

COSMOTECH ΝEWS: Η νέα εκπομπή τεχνολογίας της COSMOTE με θέματα που αξίζει να συζητηθούν

Ανακαλύψαμε μια νέα YouTube εκπομπή, που μας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και μας έχει εξάψει την περιέργεια. Το όνομα αυτής; COSMOTECH NEWS!

Internet COSMOTE COSMOTE 5G featured

COSMOTE Neo: Ελευθερία και ευελιξία σε ομιλία και internet, για όλο το καλοκαίρι

Η COSMOTE με το COSMOTE Neo μας δίνει την απόλυτη ελευθερία και ευελιξία, καθώς δίνει 50% έκπτωση για 3 μήνες. Τώρα, μπορείς να πάρεις με 9,50€ 10GB ή με 12€ 20GB και 500’ προς όλους.

Internet COSMOTE

Fiber to the Home: Οι υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet είναι εδώ και θα σου αλλάξουν τη ζωή

Με την υποδομή Fiber To The Home (FTTH), η οπτική ίνα φτάνει πλέον στο σπίτι σου, προσφέροντας 100% εγγυημένη ταχύτητα για να κάνεις τα πάντα ακόμα πιο γρήγορα.

Business COSMOTE

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ συμβάλλει σε καθαρές θάλασσες και ακτές

Ανακυκλώνοντας την παλιά τους συσκευή στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι καταναλωτές συμβάλλουν στον καθαρισμό θαλασσών και ακτών σε 4 ελληνικά νησιά σε συνεργασία με την «Εναλεία».