Mobile Advertising από την COSMOTE

Η υπηρεσία Mobile Advertising η COSMOTE θα ξεκινήσει να λειτουργεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2010 και αρχικά θα είναι διαθέσιμη στο κοινό μέσα από το COSMOTE my view, ενώ πολύ σύντομα θα αναπτυχθούν και τα υπόλοιπα κανάλια της εταιρείας (SMS, MMS, Mobile Broadband κλπ) με στόχο την ανάδειξη ενός ολοκληρωμένου και συνδυαστικού μέσου διαφήμισης.

, Mobile Advertising από την COSMOTE

Η υπηρεσία Mobile Advertising της COSMOTE υλοποιείται σε συνεργασία με την Out There Media (εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία σε αντίστοιχες υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη) η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση του διαφημιστικού χώρου και την επικοινωνία με τους διαφημιζόμενους, ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει η COSMOTE.

Η Κέρστιν Τρικαλίτη, CEO της Out There Media, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την COSMOTE είναι στρατηγικής σημασίας για ολόκληρο τον κλάδο και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για το Mobile Advertising στην Ελλάδα. Προσβλέπουμε σε μία επιτυχημένη και εποικοδομητική συνεργασία».

«Αξιοποιώντας την ηγετική μας θέση σε μερίδιο αγοράς εγκαινιάζουμε μια δυναμική διάσταση στη διαφήμιση, παρέχοντας στους συνδρομητές μας τη δυνατότητα να έχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, αλλά και στις εταιρείες ένα ιδανικό μέσο marketing. Η ανάπτυξη του mobile advertising θα συνεισφέρει στη μελλοντική ανάπτυξη των εσόδων της εταιρείας», επεσήμανε ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Get ready to be SPAMMED !!

Κώστας Βλαχάκης

Λογικά κάτι θα παίρνεις δωρεάν για να βλέπεις διαφημίσεις.
Να σου πω όμως και το άλλο, έχω δηλώσει στη Vodafone να μην εμφανίζεται το νούμερό μου σε δημόσιους τηλεφωνικούς καταλόγους, και έτσι δεν λαμβάνω κανένα spam SMS.
Ακόμα και στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, που ταράξανε τον κόσμο στα spam, το δικό μου κινητό δεν το ενόχλησε κανένας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.

Internet COSMOTE

Δοκιμές 6G δικτύων στην Ευρώπη με τη συμβολή της COSMOTE

Στο ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο 6G-SANDBOX για τον σχεδιασμό και την κατασκευή πειραματικών δικτύων και την πραγματοποίηση δοκιμών σε τεχνολογίες 6ης γενιάς, συμμετέχει η COSMOTΕ.