COSMOTE TV hybrid: Η τηλεοπτική εμπειρία αλλάζει με προηγμένες, διαδραστικές υπηρεσίες

O OTE TV έγινε COSMOTE TV στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου για μία ενιαία εμπορική ονομασία σε όλα τα προϊόντα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, φέρνοντας έναν νέο κόσμο προηγμένων, διαδραστικών υπηρεσιών που αλλάζουν την τηλεοπτική μας εμπειρία. Στον νέο κόσμο της COSMOTE TV, οι υπηρεσίες hybrid ενώνουν τις δυνατότητες της δορυφορικής και IPTV πλατφόρμας μέσω ίντερνετ.

Αναλυτικές πληροφορίες για το νέο hybrid μπορείτε να βρείτε στο cosmotetv.gr και στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

, COSMOTE TV hybrid: Η τηλεοπτική εμπειρία αλλάζει με προηγμένες, διαδραστικές υπηρεσίες

, COSMOTE TV hybrid: Η τηλεοπτική εμπειρία αλλάζει με προηγμένες, διαδραστικές υπηρεσίες

Συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή τους στο Internet, οι συνδρομητές αποκτούν πρόσβαση στις νέες διαδραστικές υπηρεσίες της COSMOTE TV. Συγκεκριμένα μπορούν να ορίζουν το που, πότε και από ποια συσκευή θα παρακολουθούν τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν και να διαμορφώνουν, σύμφωνα με το δικό τους προσωπικό προφίλ, την τηλεοπτική τους ψυχαγωγία:

• COSMOTE Cinema on Demand: για την ενοικίαση νέων ταινιών από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ, αμέσως μετά την πρώτη τους προβολή στους κινηματογράφους.
• COSMOTE TV PLUS: προσφέρει on demand και χωρίς καμία χρέωση, μία πλούσια ταινιοθήκη με ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA, καθώς επίσης ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY, όλα σε high definition, αμέσως μετά την προβολή τους στα κανάλια.
• COSMOTE REPLAY TV: προσφέρει τη δυνατότητα οι συνδρομητές να ‘γυρίζουν’ τον χρόνο πίσω, μέχρι και 48 ώρες, για να παρακολουθήσουν προγράμματα που έχασαν και να ελέγχουν τη ροή του προγράμματος με λειτουργίες όπως rewind, fast forward, pause.

, COSMOTE TV hybrid: Η τηλεοπτική εμπειρία αλλάζει με προηγμένες, διαδραστικές υπηρεσίες

Τι χρειάζεται να κάνεις
Οι συνδρομητές COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις διαδραστικές υπηρεσίες της COSMOTE TV (COSMOTE CINEMA ON DEMAND, COSMOTE TV PLUS, COSMOTE REPLAY TV) απλά συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή σας με το router της Ιnternet σύνδεσης σταθερής γραμμής.

Εάν έχεις hybrid αποκωδικοποιητή ή έχεις αναβαθμίσει τον αποκωδικοποιητή σου σε hybrid για να μπορείς να απολαύσεις τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή σου με το Internet οποιουδήποτε παρόχου.

Εάν δεν έχεις hybrid αποκωδικοποιητή, ακολούθησε τις οδηγίες: Εάν στον αποκωδικοποιητή σου η ένδειξη ώρας που εμφανίζεται στο καντράν έχει κόκκινο χρώμα σημαίνει ότι έχεις αποκωδικοποιητή KAON NS1110 (δες εδώ τις οδηγίες αναβάθμισης) ή αποκωδικοποιητή με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο TECHNICOLOR DSI810 (δες εδώ τις οδηγίες αναβάθμισης). Εάν στον αποκωδικοποιητή σου η ένδειξη ώρας που εμφανίζεται στο καντράν έχει πράσινο χρώμα σημαίνει ότι έχεις αποκωδικοποιητή KAON MEDIA KTSF-Β3202NSO (δες εδώ τις οδηγίες αναβάθμισης).

, COSMOTE TV hybrid: Η τηλεοπτική εμπειρία αλλάζει με προηγμένες, διαδραστικές υπηρεσίες

Φέτος τα Χριστούγεννα, η COSMOTE TV μετά και την πρόσφατη συμφωνία με το studio της Disney Pictures δημιουργεί το κανάλι Cosmote Cinema Xmas HD από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Το κανάλι θα ξεκινά αργά το απόγευμα προβάλλοντας δύο επιλεγμένες κινηματογραφικές παραγωγές με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο.

, COSMOTE TV hybrid: Η τηλεοπτική εμπειρία αλλάζει με προηγμένες, διαδραστικές υπηρεσίες

, COSMOTE TV hybrid: Η τηλεοπτική εμπειρία αλλάζει με προηγμένες, διαδραστικές υπηρεσίες

, COSMOTE TV hybrid: Η τηλεοπτική εμπειρία αλλάζει με προηγμένες, διαδραστικές υπηρεσίες

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑντώνηςΤ

Οντάς συνδρομητής του OTETV εδώ και 4 χρονιά η αλλαγή στο νέο λογισμικό μόνο καλοδεχούμενη είναι. Χρησιμοποιώ το Hybrid mode εδώ και 2 μήνες και ενώ έχει αρκετές καινούργιες λειτουργίες όμως στο θέμα της εγγραφής έχει και πολλές βασικές ελλείψεις σε σχέση με το προηγούμενο λογισμικό. Μερικές από αυτές είναι : – Αρχικά έχει αφαιρεθεί ο προγραμματισμός με βάση τον χρόνο και την επανάληψη (ημερήσια/εβδομαδιαία κλπ). Μπορείς να το κάνεις αυτό μόνο με το εγγραφή σειράς και φυσικά όχι για όλα τα προγράμματα πάρα μόνο αυτά που έχει κατηγοριοποιηθεί στο EPG. – Φυσικά ενώ η λειτουργία του να γραφεί πχ 5’ πριν την έναρξη και πχ 15’ μετά την λήξη ενός προγράμματος είναι χρησμοί, απορώ ποια η χρησιμότητα της όταν λες θέλω να αρχίσει την τάδε ώρα και να τελειώσει την τάδε ώρα. Και αν και αυτό είναι υποκειμενικό είναι πιο εύκολο να πεις θέλω να αρχίσει τότε και να τελεύσει τότε παρά να πεις θέλω να αρχίσει τότε και να γράψει για πχ Χ ώρες. Γενικά ο προγραμματισμός εγγραφών είναι μπλέξιμο και έχει χειροτερέψει. – Έχει αφαιρεθεί το κλείδωμα των εγγεγραμμένων προγραμμάτων κάτι που ήταν βολικό εάν θέλεις να κρατήσεις κάτι χωρίς τον κίνδυνο να το διαγράψεις κατά λάθος.… Συνέχεια »

Makis

Γνωρίζουμε αν υπάρχει παραπάνω χρέωση στο συμβόλαιό για την χρήση replay tv

ΑντώνηςΤ

@Makis, όχι.

Επίσης ακόμα και αν δεν έχεις αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό δίσκο USB. Ο δίσκος πρέπει να είναι 160GB το λιγότερο και η χρήση του ειναι αποκλειστικά για τον δέκτη (όλα τα δεδομένα που είχε διαγράφονται και δεν μπορείς να δεις τις εγγραφές στον Η.Υ). Φυσικά ανά πασά στιγμή τον φορμάρεις ξανά και χρησιμοποιείται για H/Y.

Makis

ΑντώνηςΤ ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστικη και άμεση απάντηση.

Panos

γινεται μονο σε επιλεγμενα καναλια?
πχ στα αθλητικα γινεται?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.