Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Dell, Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Η εταιρεία είναι αντιμέτωπη με δυσμενείς συνθήκες που «συνεχίζουν να επιδεινώνονται» και με «αβέβαιο μέλλον», δήλωσε ο Τζεφ Κλαρκ, συνδιευθύνων σύμβουλος της Dell, σε εσωτερικό σημείωμά του προς τους εργαζομένους, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Τα προηγούμενα μέτρα περικοπής κόστους, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής των νέων προσλήψεων και των περιορισμών στα ταξίδια, δεν αρκούσαν πλέον, εξήγησε.

Η κατάργηση των θέσεων εργασίας εγγράφεται στην αναδιοργάνωση τμημάτων και προσφέρουν την ευκαιρία να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της επιχείρησης, ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Μπλούμπεργκ.

Η εταιρεία δεν απάντησε αμέσως όταν το πρακτορείο ειδήσεων Reuters της ζήτησε σχόλιο για το δημοσίευμα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.

Gear Alienware Dell Samsung

Alienware: Η επερχόμενη οθόνη QD-OLED της θα κοστίζει 1.299 $

Η Alienware πρόκειται να κυκλοφορήσει μια gaming οθόνη 34 ιντσών, η οποία θα έχει τη νέα Quantum Dot OLED της Samsung.