Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Delta Airlines, Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Η Delta τον περασμένο Μάρτιο είχε ανακοινώσει πως εξόπλισε με περισσότερα αεροσκάφη της την παροχή Wi-Fi από την Viasat, με τιμή 5 δολαρίων. Σύμφωνα με το CNBC, οι περισσότερες αεροπορικές χρεώνουν τους επιβάτες τους για Wi-Fi.

Η Hawaiian Airlines σκοπεύει να προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν Wi-Fi εντός του 2023, χρησιμοποιώντας το Starlink της SpaceX του Έλον Μασκ.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Smartphones Apple featured iPhone

WiFi 6E: Πιθανώς θα είναι διαθέσιμο μόνο στο iPhone 15 Pro

Το χάσμα χαρακτηριστικών μεταξύ iPhone και iPhone Pro θα μπορούσε να διευρυνθεί με τα μοντέλα του 2023, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Business wifi

Αλγόριθμος χρησιμοποιεί αλλαγές σήματος WiFi για να εντοπίσει προβλήματα αναπνοής

Ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST) ανέπτυξαν έναν τρόπο παρακολούθησης της αναπνοής με βάση ανεπαίσθητες αλλαγές στα σήματα WiFi.