Donald Trump: Γίνεται υπερήρωας και λανσάρει συλλογή NFT

Donald Trump NFT, Donald Trump: Γίνεται υπερήρωας και λανσάρει συλλογή NFT

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump κυκλοφόρησε μια συλλογή από κάρτες ψηφιακών συναλλαγών που τον απεικονίζουν με διάφορες μορφές, όπως έναν υπερήρωα, έναν αστροναύτη και έναν οδηγό Νάσκαρ.

O Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας είχε κάνει μια αινιγματική ανάρτηση: «Η Αμερική χρειάζεται έναν υπερήρωα. Θα κάνω μια μεγάλη ανακοίνωση». Οι κάρτες θα είναι «υπέροχες καλλιτεχνικές δημιουργίες από τη ζωή και την καριέρα μου», υποσχέθηκε ο μεγιστάνας των ακινήτων.

Ανήρτησε μια εικόνα που τον δείχνει ζωγραφισμένο ως μυώδη υπερήρωα κόμικ. Ο “υπερήρωας” έχει τα χέρια στους γοφούς σε ένα ρινγκ του μποξ και φοράει μια κόκκινη φόρμα και μια ζώνη με την επιγραφή “πρωταθλητής Τραμπ”, με φόντο την αμερικανική σημαία.

«Μόνο 99 δολάρια η καθεμία! Πολύ καλή ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο! Βιαστείτε! Νομίζω ότι θα πωληθούν πολύ γρήγορα», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος.

Σε έναν ειδικό ιστότοπο, ο επιχειρηματίας και πρώην τηλεοπτικός αστέρας προσφέρει δώρα σε ορισμένους κατόχους καρτών, για παράδειγμα ένα δείπνο στην πολυτελή κατοικία του στη Φλόριντα ή μια ώρα γκολφ μαζί του.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Instagram Meta

Meta: Βάζει τέλος στην υποστήριξη NFT σε Facebook και Instagram

Κάτι λιγότερο από έναν χρόνο άντεξε η υποστήριξη των NFT από την Meta καθώς αποφάσισε τον τερματισμό της τόσο σε Facebook όσο και σε Ιnstagram.

Internet Donald Trump Facebook Instagram

Meta: Ο Donald Trump επιστρέφει και επίσημα σε Facebook και Instagram

Η Meta ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι αίρονται οι περιορισμοί στο πρόσωπο του Donald Trump, μετά από 2 χρόνια και πλέον μπορεί να επιστρέψει τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram.

Internet Donald Trump Facebook Instagram

Meta: “Πράσινο φως” για την επιστροφή του Donald Trump στα social media

H Μeta γνωστοποίησε ότι ο Donald Trump είναι πλέον ελεύθερος να επιστρέψει στα social media της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα σε Facebook και Instagram.

Business Apple featured NFT

Η Coinbase διαφωνεί με την Apple για προμήθειες σε συναλλαγές NFT

Όταν ένα NFT πωλείται στο aftermarket, υπάρχουν μερικά διαφορετικά μέρη που βγάζουν χρήματα, όπως ο πωλητής του NFT, ο αρχικός δημιουργός και η πλατφόρμα.