Έπειτα από 21 χρόνια, ο co-founder της Alienware και επόπτης του gaming και XPS τμήματος της Dell, Frank Azor αποχωρεί με προορισμό ίσως την AMD.
Ο Frank Azor είναι ο co-founder και το δημόσιο πρόσωπο της Alienware καθώς και longtime overseer του gaming και XPS τμήματος της Dell. Όλα αυτά βέβαια μέχρι τις 3 Ιουλίου όπου έπειτα από 21 χρόνια θα αποχωρήσει από αυτές τις θέσεις όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο Community Board της Alienware με σκοπό να αναλάβει μία νέα πρόκληση. Όπως ήταν αναμενόμενο, κάτω από το ευχαριστήριο μήνυμα του Frank σχολίασαν και οι fan της Alienware και του ευχήθηκαν καλή τύχη στο νέο ρόλο που θα αναλάβει.
Ποια είναι όμως αυτή η νέα “πρόκληση” που αναφέρεται ο Frank;
Την ερώτηση αυτήν έρχεται να απαντήσει το Wcctech το οποίο υποστηρίζει ότι ο co-founder της Alienware θα γίνει ο πρώτος chief gaming officer της AMD. Έπειτα το The Verge επικοινώνησε με τον Frank, ο οποίος δεν έδωσε κανένα στοιχείο για την μεταφορά του και φυσικά ούτε επιβεβαίωσε ή αρνήθηκε τα όσα υποστήριξε το Wcctech.
Ο CEO της IFA, Leif Lindner, απαντά στην κριτική ότι η έκθεση έγινε «πολύ κινέζικη», διορθώνει το ποσοστό στο 38% με βάση τον εκθεσιακό χώρο και εξηγεί γιατί το περίπτερο των ρομπότ αναγκάστηκε να κλείσει.
Η Samsung άνοιξε το Samsung Connect στο Βερολίνο με αφορμή την IFA 2026, παρουσιάζοντας τηλεοράσεις, gaming monitors και οικιακές συσκευές με τεχνητή νοημοσύνη.
Σχόλια