Εκδρομή αγάπης από το Techblog για τη στήριξη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α – Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

Αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου το Techblog θα συμμετάσχει στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της “Ε.Γ.Ν.Υ.Α.” (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων) στο Λαγονήσι όπου θα υπάρχουν προς πώληση δημιουργίες των παιδιών που φιλοξενούνται στο φιλανθρωπικό αυτό σωματείο.

Update: Το bazaar και η λαχειοφόρος αγορά πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Καλές γιορτές.
ΕΓΝΥΑ sponsors

Egnya efxaristirio 2014

Για τη συγκέντρωση χρημάτων θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα που θα διαθέσουν οι φίλοι της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

Εκδρομή:
Όσοι έχετε χρόνο και διάθεση και θέλετε να συνδιάσετε μια χειρονομία αγάπης με εκδρομή εκτός πόλης με την παρέα του Techblog θα σας περιμένουμε με χαρά στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου στο parking απέναντι από το Ασκληπείο Βούλας (παραλιακή λεωφόρος με κατέυθυνση προς Λαγονήσι) για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί. Δείτε το σημείο στον χάρτη εδώ.

Η απόσταση από τo κέντρο της Αθήνα έως τις εγκαταστάσεις της Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι περίπου 45 λεπτά και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δικό σας μεταφορικό μέσο. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εκδρομή του Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή αφήνοντας ένα σχόλιο.

Σημαντικό: Δεν υπάρχει εισιτήριο, είσοδος ή κάποιο χρηματικό ποσό το οποίο είστε υποχρεωμένοι να διαθέσετε. Ελάτε με καλή διάθεση και χαμόγελο για προσφορά! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Αν είστε επιχείρηση και θέλετε να προσφέρετε κάποιο δώρο για τη λαχειοφόρο αγορά της Ε.Γ.Ν.Υ.Α απευθυνθείτε εδώ www.egnya.gr

Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.
(Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων)
Θεμιστοκλή Σοφούλη, Λαγονήσι, Τ.Κ: 190.10 (χάρτης)
Τηλ.: 22910.72160 – 22910.70280

egnya xmas bazaar 2014
Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο με Ειδική Αναγνώριση και Πιστοποιημένο από το Κράτος ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας σε Α.Ν.Υ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Bitcoin

Γιατί η αξία του bitcoin εκτοξεύτηκε για ακόμα μια φορά

Το ταξίδι του bitcoin στα κύρια χρηματοοικονομικά έχει φτάσει σε ένα άλλο σημαντικό επίπεδο και σε μία άλλη τιμή ρεκόρ.

Business CES

CES 2022: Θα διοργανωθεί σε φυσική μορφή, το Techblog θα είναι εκεί

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει τα σχέδια ολόκληρου του πλανήτη, αλλά το Consumer Electronics Show (CES) του 2022 θα γίνει κανονικά.

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 40.000 ευρώ σε Κωτσόβολο και Εθνική Τράπεζα για παραβίαση δικαιώματος πρόσβασης καταναλωτή

Πρόστιμο 40.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε δύο υπεύθυνους επεξεργασίας για μη ικανοποίηση του δικαιώματος πρόσβασης καταναλωτή σε αλληλογραφία μεταξύ τους.

Business Google Play Store

Google Play Store: Κόβεται στα μισά η συνδρομή των apps

H Google ανακοίνωσε ότι το κόστος συνδρομών τρίτων στο Google Play Store θα πέσει στα μισά από την 1η Ιανουαρίου 2022.