Εκδρομή αγάπης από το Techblog για τη στήριξη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α – Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

0

Αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου το Techblog θα συμμετάσχει στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της “Ε.Γ.Ν.Υ.Α.” (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων) στο Λαγονήσι όπου θα υπάρχουν προς πώληση δημιουργίες των παιδιών που φιλοξενούνται στο φιλανθρωπικό αυτό σωματείο.

Update: Το bazaar και η λαχειοφόρος αγορά πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Καλές γιορτές.
ΕΓΝΥΑ sponsors

Egnya efxaristirio 2014

Για τη συγκέντρωση χρημάτων θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα που θα διαθέσουν οι φίλοι της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

Εκδρομή:
Όσοι έχετε χρόνο και διάθεση και θέλετε να συνδιάσετε μια χειρονομία αγάπης με εκδρομή εκτός πόλης με την παρέα του Techblog θα σας περιμένουμε με χαρά στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου στο parking απέναντι από το Ασκληπείο Βούλας (παραλιακή λεωφόρος με κατέυθυνση προς Λαγονήσι) για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί. Δείτε το σημείο στον χάρτη εδώ.

Η απόσταση από τo κέντρο της Αθήνα έως τις εγκαταστάσεις της Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι περίπου 45 λεπτά και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δικό σας μεταφορικό μέσο. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εκδρομή του Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή αφήνοντας ένα σχόλιο.

Σημαντικό: Δεν υπάρχει εισιτήριο, είσοδος ή κάποιο χρηματικό ποσό το οποίο είστε υποχρεωμένοι να διαθέσετε. Ελάτε με καλή διάθεση και χαμόγελο για προσφορά! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Αν είστε επιχείρηση και θέλετε να προσφέρετε κάποιο δώρο για τη λαχειοφόρο αγορά της Ε.Γ.Ν.Υ.Α απευθυνθείτε εδώ www.egnya.gr

Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.
(Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων)
Θεμιστοκλή Σοφούλη, Λαγονήσι, Τ.Κ: 190.10 (χάρτης)
Τηλ.: 22910.72160 – 22910.70280

egnya xmas bazaar 2014
Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο με Ειδική Αναγνώριση και Πιστοποιημένο από το Κράτος ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας σε Α.Ν.Υ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα