Elon Musk: Είναι κοινό μυστικό ότι η Apple φτιάχνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Το Apple Car είναι κάτι που απασχολεί τις φήμες εδώ και πολύ καιρό και θα συνεχίσει. Δεδομένης της μυστικοπάθειας που διέπει την Apple δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε βέβαιοι για το τι ετοιμάζει, όμως χάρη στον CEO της Tesla, Elon Musk ακούμε συχνά για το Apple Car.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC ο Elon Musk είπε ότι τα σχέδια της Apple για ηλεκτρικό αυτοκίνητο, είναι κοινό μυστικό. Ο Musk που ασχολείται αρκετά συχνά με το τι κάνει η Apple, είπε χαρακτηριστικά: “Είναι δύσκολο να κρύψεις κάτι όταν προσλαμβάνεις πάνω από χίλιους μηχανικούς για να το κάνουν“. Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος παλαιότερα έχει αποκαλέσει την Apple ως το νεκροταφείο της Tesla, καθώς όποιος απολύεται από εκεί, βρίσκει δουλειά στην Apple. Επίσης έχει πει ότι η Apple παρενοχλεί τους μηχανικούς της Tesla.

Ωστόσο, ο Musk δεν θεωρεί την Apple ως απειλή, αλλά πιστεύει πως η ανάμειξή της στο συγκεκριμένο κομμάτι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Λέει ότι η Tesla θα συνεχίσει να θέλει να φτιάξει το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και παράλληλα θα βοηθήσει κι άλλες εταιρείες να το κάνουν.

Δεν ξέρουμε αν και πότε θα μπει η Apple στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πάντως τα επόμενα χρόνια περιμένουμε πολύ σημαντική εξέλιξη στον συγκεκριμένο τομέα.

Διαβάστε επίσης: Apple: Κατοχυρώνει τα domain apple.car και apple.auto

elon musk apple car, Elon Musk: Είναι κοινό μυστικό ότι η Apple φτιάχνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Android & Windows User

Το Apple iCar θα λυγίζει σαν το iPhone 6 ;;;;;;;;;; 😝😝👅

ChrisG

@Android & Windows User ποτέ δεν ξέρεις.apple είναι αυτή…πάντα μας φυλά εκπλήξεις.μόνο που θα έχει ασύρματα ακουστικά και night shift αύριο θα αγοράσω κανά 2 κομμάτια να βρίσκονται αρκεί φυσικά να γίνεται jailbreak.αλλιώς θα ξενερώσω αφάνταστα…επίσης τιμολογιακή πολιτική iphone γιατί μα φθηνά αμάξια δεν συμβιβάζομαι.εξηγούμαι…

vasilist

Να δείτε που μόλις βγει το apple car θα το πουν καινοτόμο και πρωτοπόρο και σε κυκλοφορούν ήδη στην αγορά ηλεκτρικά αμάξια, αλλά θα νου πεις δεν έχουν το μήλο.

KostasB

Το μόνο σίγουρο είναι πως, αν και ηλεκτρικό, δεν θα έχει μεγάλη μπαταρία γιατί ως γνωστόν δεν θυσιάζουν την εμφάνιση και το design για μια μπαταρία…

ChrisG

σημασία στο apple car δεν θα έχει άν αντί 500 χιλιομέτρων κάνεις 150.αρκεί αυτά να τα κάνεις smooth…ποιοτικά που λέμε.

Kateriniotis

Μόνο ως αστείο το εκλαμβανω αυτό! Το αυτοκίνητο και η παραγωγή του δεν έχει καμία σχέση με κινητά και υπολογιστές! Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και ασφάλεια! Μόνο γιαυτό το λόγο εταιριες- νάνοι του στυλ apple,google σε σχέση με τις αυτοκινητοβιομηχανίες δεν πρόκειται ποτέ να παράξουν αυτοκίνητο, τουλάχιστον μόνες τους.
Το να βάλουν το λογισμικό τους μέσα σε ένα όχημα κυρίως για ψυχαγωγία δεν τις κάνει και αυτοκινητοβιομηχανία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.