Η Entersoft συνέχισε την δυναμική της ανάπτυξη

Entersoft Logo

Η Entersoft συνέχισε την δυναμική της ανάπτυξη, όπως αποτυπώνεται και στα οικονομικά της αποτελέσματα. Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε στην οικονομική χρήση 2017 κατά 12,4% και τα κέρδη σε επίπεδο ομίλου κατά 39%, μεγέθη που επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση της εταιρείας στην ελληνική αγορά πληροφορικής.

Σημειώνεται ότι η Entersoft αναπτύσσεται σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, κάτι που οφείλεται στην πρωτοπορία των προϊόντων της, στον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών της και στην εξαγωγική της δραστηριότητα.

Η ανάπτυξη της εταιρείας αναμένεται να ενισχυθεί με τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Σε αυτή την κατεύθυνση θα λειτουργήσει και η εξαγορά της δραστηριότητας Enterprise Mobility της Sieben, που προσθέτει ένα ακόμα σημαντικό κρίκο στην ολοκληρωμένη υποστήριξη των επιχειρήσεων. Η συνεργασία με την Sieben ολοκληρώθηκε στις 23/4 και ήδη είναι σε πλήρη ανάπτυξη.

Η στρατηγική της επικέντρωσης σε υπηρεσίες υποστήριξης προς μεγάλες και μεσαίες εταιρείες επιβεβαιώθηκε την προηγούμενη χρονιά, καθώς προστέθηκαν στο πελατολόγιο της Entersoft σημαντικές επιχειρήσεις όπως ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, FRESHLINE, ΜΟΥΡΙΚΗΣ, ΧΑΝΔΡΗΣ, ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ, ELPEN, SANI RESORT κλπ.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Entersoft αποδεικνύουν ότι είναι τα ισχυρότερα εργαλεία για τις επιχειρήσεις που επενδύουν σε οργάνωση και αυτοματοποίηση, για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών στην αγορά, όπου οι πληροφοριακές και δικτυακές υποδομές αποτελούν κρίσιμο παράγοντα που αναδεικνύει τους νικητές. Η Entersoft συνεχίζει το 3ετές πλάνο επενδύσεων που διατηρεί στα προϊόντα της την τεχνολογική πρωτοπορία. Οι επενδύσεις αφορούν εξαγορές που είχαν παγώσει τα χρόνια της κρίσης, ανάπτυξη νέων προϊόντων στον ευρύτερο χώρο του Supply Chain, την ανανέωση και διεύρυνση των κεντρικών προϊόντων και υπηρεσιών (ERP & CRM), καθώς και την πρόσληψη νέων ταλέντων και έμπειρων επαγγελματιών, που αποτελούσαν πάντοτε το πιο σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας της εταιρείας.

Σχετικά με την Entersoft
Η Entersoft είναι κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού. Στον πυρήνα της στρατηγικής της είναι η σταθερή ανάπτυξη, η πρωτοπορία στην αντιμετώπιση των επιχειρηματικών προκλήσεων και η διεύρυνση των αγορών στις οποίες απευθύνεται.

Με ισχυρή διεθνή παρουσία, εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 16 χώρες και σημαντικές επενδύσεις στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης, η Entersoft παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη και ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο. Η εταιρεία απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις παρέχοντας προστιθέμενη αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους.

Σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών, η Entersoft πρωταγωνιστεί στην αγορά των ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, xVan και Business Intelligence λύσεων, σχεδιασμένα στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα .ΝΕΤ της Μicrosoft και διαθέσιμα για εγκατάσταση σε τοπική υποδομή ή στο Cloud, με άδεια χρήσης ή και ως υπηρεσία Software as a Service (SaaS).

Η Entersoft είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, απασχολεί περισσότερα από 200 στελέχη, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ στον όμιλο ανήκει κατά 100% και η εταιρεία Retail Link A.E. Διαθέτει εξειδικευμένο δίκτυο Συνεργατών και εσωτερική ακαδημία κατάρτισης και πιστοποίησης στελεχών, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη υποδομή για ποιοτική υλοποίηση και υποστήριξη του πελατολογίου της. Περισσότερα για την Entersoft μπορείτε να βρείτε στο www.entersoft.gr

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Μπράβο στην εταιρεία, πολύ καλή δουλεία και αυτό δεν σηκώνει κουβέντα.
Γιατί όμως δεν μπορούσαν να σκεφτούν ένα πρωτότυπο όνομα και logo?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business COSMOTE GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα: Δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο για όλους τους Δικαιούχους

Οι Δικαιούχοι του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα που αποκτούν το Tablet ή το Laptop τους στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ επωφελούνται με δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο.

Business Apple TSMC

H Apple επηρεάζεται και αυτή από την παγκόσμια έλλειψη επεξεργαστών

Η παγκόσμια έλλειψη επεξεργαστών χτυπά πλέον και την Apple, η οποία θα προκαλέσει καθυστερήσεις στην παραγωγή των MacBook και των iPad.

Business Apple Kotsovolos

Οι Apple Masters Plus στα καταστήματα Κωτσόβολος

Οι 24 εξειδικευμένοι Apple Masters Plus θα βρίσκονται σε 18 καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος και θα φέρουν τη διακριτική σήμανση με pin της Apple.

Business Facebook

To Facebook αρνείται την πρόσληψη σε μαύρους υποψηφίους

Την άρνησή του Facebook να προσλάβει μαύρους υποψήφιους κατέδειξε πρόσφατο δημοσίευμα, λόγω “πολιτισμικής διαφοροποίησης”.