Epic Games: Εξαγοράζει τη μουσική πλατφόρμα Bandcamp

Epic Games, Epic Games: Εξαγοράζει τη μουσική πλατφόρμα Bandcamp

Epic Games, Epic Games: Εξαγοράζει τη μουσική πλατφόρμα Bandcamp

Νέο deal ανακοινώθηκε σήμερα, αφού η Epic Games αποκτά την ανεξάρτητη μουσική πλατφόρμα Bandcamp. Όπως ανέφεραν, το Bandcamp θα «συνεχίσει να λειτουργεί ως αυτόνομη αγορά και μουσική κοινότητα», αλλά θα χρησιμοποιήσει τους πόρους της Epic για να επεκταθεί διεθνώς και να συνεχίσει να προσθέτει νέες δυνατότητες.

Μια ανάρτηση ιστολογίου της Epic λέει ότι η Bandcamp θα παίξει «σημαντικό ρόλο στο όραμα της Epic να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα αγοράς δημιουργών για περιεχόμενο, τεχνολογία, παιχνίδια, τέχνη, μουσική και άλλα».

Μια ανακοίνωση από τον συνιδρυτή και CEO του Bandcamp, Ethan Diamond, σημείωσε ότι η βασική συμφωνία για τους καλλιτέχνες δεν θα αλλάξει στο εγγύς μέλλον. «Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες από τις οποίες βασίζεστε δεν οδηγούν πουθενά, θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το Bandcamp γύρω από το μοντέλο εσόδων μας που είναι το πρώτο καλλιτέχνη», έγραψε ο Diamond. «Θα εξακολουθείτε να έχετε τον ίδιο έλεγχο στον τρόπο με τον οποίο προσφέρετε τη μουσική σας, οι Παρασκευές Bandcamp θα συνεχιστούν όπως έχει προγραμματιστεί και η Daily θα συνεχίσει να επισημαίνει την ποικιλόμορφη, εκπληκτική μουσική στον ιστότοπο.»

Σύμφωνα με τον Diamond, η Epic και η Bandcamp θα συνεργαστούν «παρασκηνιακά» για να προωθήσουν την ανάπτυξη εμπορευμάτων και επιλογών πληρωμής, εφαρμογών για κινητά και ζωντανής ροής, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.