Epson Stylus Office BX600FW, Πολυμηχάνημα για SOHO

Ο Stylus Office BX600FW είναι η ιδανική επιλογή για την επεξεργασία πολλαπλών αιτημάτων από πολλούς χρήστες. Προσφέροντας δυνατότητες scanning, εκτύπωσης, αντιγραφής και αποστολής φαξ σε ένα μικρό και μοντέρνο πολυμηχάνημα με ενσωματωμένη ασύρματη δικτύωση και συνδεσιμότητα Ethernet, ο Stylus Office BX600FW αυξάνει την παραγωγικότητα της επιχείρησης και μειώνει τα λειτουργικά κόστη.

Πιο συγκεκριμένα, με ταχύτητα εκτύπωσης μέχρι και 38 σελίδες ανά λεπτό, ανάλυση εκτύπωσης 5760 dpi, ανάλυση scanning 2400dpi και αυτόματη τροφοδοσία εγγράφων, ο Stylus Office BX600FW προσφέρει πεντακάθαρο αποτέλεσμα σε απλό χαρτί χωρίς μείωση του ρυθμού παραγωγής. Τα υψηλής απόδοσης μεμονωμένα δοχεία μελάνης της Epson εξασφαλίζουν κόστος ανά σελίδα ανάλογο με αυτό ενός laser εκτυπωτή και με τη μοναδική τεχνολογία Epson Micro Piezo, η κατανάλωση ενέργειας του Stylus Office BX600FW αποτελεί μόνο ένα μικρό ποσοστό του αντίστοιχου για τους εκτυπωτές laser. Επιπλέον, ο Stylus Office BX600FW προσφέρει ένα ακόμη όφελος δεδομένου ότι οι χρήστες αντικαθιστούν μόνο το χρώμα που έχει εξαντληθεί, μειώνοντας κατά συνέπεια το κόστος της αντικατάστασης μελανιών.

Οι εκτυπώσεις του Epson Stylus Office BX600FW είναι ανθεκτικές σε λεκέδες, νερό και highlighter μαρκαδόρους. Επίσης έχουν υψηλή ευκρίνεια και επαγγελματική ποιότητα, δεδομένου ότι το μελάνι DURABrite Ultra Ink στεγνώνει γρήγορα και δεν αφήνει στίγματα στο χαρτί.

Αυτή η νέα προσθήκη της Epson στη σειρά Stylus Office είναι ιδανική για τις ανάγκες οποιασδήποτε μικρής επιχείρησης με πολλαπλούς χρήστες, ή ενός πολυάσχολου γραφείου. Το πλήρες λογισμικό, που περιλαμβάνει το Presto! PageManager 8 εξασφαλίζει καθολικό έλεγχο των επιλογών εκτύπωσης που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν scanning, να μοιραστούν, να επεξεργαστούν και να οργανώσουν τα έγγραφα τους.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά όπως οι υποδοχές καρτών μνήμης, η σύνδεση PictBridge και η οθόνη LCD 6.3cm δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να κάνει εκτυπώσεις χωρίς να χρειαστεί να ανάψει τον υπολογιστή του. Επίσης, χωρίς αντικαταστάσιμα εξαρτήματα, η συντήρηση του είναι απλή και εύκολη. Ο Stylus Office BX600FW της Epson έχει ένα ελκυστικό μαύρο σχέδιο και απαλές καμπύλες για να ταιριάζει σε κάθε σύγχρονο χώρο γραφείου. Ο απλός πίνακας ελέγχου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά του, ενώ ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων μπορεί να μη φαίνεται όταν δεν βρίσκεται σε λειτουργία για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εμφάνιση του πολυμηχανήματος.

Stylus Office BX600FW:
• Γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης μέχρι 38 σελίδες ανά λεπτό.
• Ενσωματωμένο Wi-Fi και συνδεσιμότητα Ethernet.
• Μεμονωμένα δοχεία μελάνης – εξοικονόμηση χρημάτων, αντικατάσταση μόνο του χρώματος που έχει εξαντληθεί.
• Scanner και fax με ανάλυση 2400 dpi και αυτόματη τροφοδοσία εγγράφων.
• Πολύ χαμηλή κατανάλωση ισχύος, συγκριτικά με έναν laser εκτυπωτή.
• Ανάλυση 5760 dpi με τα κατάλληλα μέσα και χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία Micro Piezo της Epson.
• Εγκεκριμένο από την ENERGY STAR.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Tim Cook Apple

H Apple θέλει να τα βάλει με όσους κάνουν διαρροές

Ο Tim Cook απέστειλε email στους εργαζόμενους της Apple, προειδοποιώντας όσους κάνουν διαρροές για τα προϊόντα της.

Business

Beyond 4.0: Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας για Α.Ι. έρχεται στην Θεσσαλονίκη

Το κύριο θέμα της τεχνολογικής πλατφόρμας του BEYOND 4.0 θα είναι το “THE FUTURE of AI” με παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, στρογγυλά τραπέζια και δικτύωση για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Business SpaceX Science

SpaceX: Ιστορική αποστολή πολιτών στο Διάστημα

Ο διαστημικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά, με την SpaceX να εκτοξεύει την αποστολή Inspiration4.

Business European Commission

European Chips Act: Η Ευρώπη ζητά αυτονομία στους επεξεργαστές

Στην ομιλία της για την κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Πρόεδρος της Κομισιόν μίλησε για την ανάγκη λήψης μέτρων στο θέμα των επεξεργαστών.