Εκτυπωτές Epson POS για εκτύπωση αυτοκόλλητων αποδείξεων

Η Epson παρουσιάζει το TM-T88IV ReStick, μια νέα προσθήκη στη σειρά εκτυπωτών αποδείξεων TM-T88IV. Ο Epson TM-T88IV ReStick προσφέρει την ίδια αξιοπιστία και ποιότητα με το πρόσθετο πλεονέκτημα της εκτύπωσης σε αυτοκόλλητο επαναχρησιμοποιούμενο χαρτί. Αυτή η ρύθμιση καθιστά το νέο προϊόν ιδανικό για χρήση σε εστιατόρια fast food, καφετέριες και καντίνες – σε όποιο μέρος δηλαδή υπάρχει ανάγκη να μένουν οι αποδείξεις ή το χαρτί παραγγελία κολλημένα πάνω στο προϊόν.

Epson-TM-T88IV

Για την αποφυγή λαθών στις παραγγελίες, το προσωπικό των εστιατορίων μπορεί να έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα,σε ένα εστιατόριο fast food μπορεί να τυπωθεί το χαρτί με την παραγγελία και όλες τις απαιτήσεις του πελάτη να δοθεί για προετοιμασία και μετά το ίδιο χαρτί να κολληθεί στο γεύμα που έχει ετοιμαστεί για να παραδοθεί στον πελάτη.

Ο νέος Epson TM-T88IV ReStick έχει κατασκευαστεί ειδικά για εκτύπωση αυτοκόλλητου χαρτιού με γνώμονα πάντα το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και ποιότητας. Η ανάλυση της εκτύπωσης είναι 203 dpi, η οποία εξασφαλίζει ότι ακόμα και γραφικά μπορούν να τυπωθούν με μεγάλη ακρίβεια στις αποδείξεις. Ο εκτυπωτής παράγει απλό και αυτοκόλλητο χαρτί με δυνατότητα επανακόλλησης σε πλάτος 58mm και 80mm. Ο Epson TM-T88IV ReStick είναι εύκολος στη χρήση και προσφέρει δυνατότητα κοπής σε διαφορετικά μήκη ενώ είναι απόλυτα συμβατό με τους ΤM-T88III και TM-T88IV με αποτέλεσμα να μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο υπάρχον σύστημα POS.

Το ειδικό χαρτί ReStick-Endlesspaper μπορεί να κολληθεί οπουδήποτε και όσες φορές χρειαστεί χωρίς να αφήνει ίχνη όταν αφαιρείται, ενώ είναι και φιλικό προς το περιβάλλον.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon

H Amazon αλλάζει το εικονίδιο της εφαρμογής για τις iOS και Android συσκευές

Έντονη ήταν η αντίδραση με τον παραλληλισμό του εικονιδίου λόγω της παρομοίωσης με τον Αδόλφο Χίτλερ γεγονός που συνοδεύτηκε με την αλλαγή του εικονιδίου.

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Business Intel Google 5G

Intel και Google συνεργάζονται για την ταχεία επέκταση του 5G

H Intel και η Google έρχονται σε συνεργασία με σκοπό τους την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανάπτυξη του 5G.

Business GERMANOS

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο

Προσαρμοστικότητα και ευελιξία επέδειξε το 2020 η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών της, που φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ψηφιακά.