Εκτυπωτές Epson POS για εκτύπωση αυτοκόλλητων αποδείξεων

Η Epson παρουσιάζει το TM-T88IV ReStick, μια νέα προσθήκη στη σειρά εκτυπωτών αποδείξεων TM-T88IV. Ο Epson TM-T88IV ReStick προσφέρει την ίδια αξιοπιστία και ποιότητα με το πρόσθετο πλεονέκτημα της εκτύπωσης σε αυτοκόλλητο επαναχρησιμοποιούμενο χαρτί. Αυτή η ρύθμιση καθιστά το νέο προϊόν ιδανικό για χρήση σε εστιατόρια fast food, καφετέριες και καντίνες – σε όποιο μέρος δηλαδή υπάρχει ανάγκη να μένουν οι αποδείξεις ή το χαρτί παραγγελία κολλημένα πάνω στο προϊόν.

Epson-TM-T88IV

Για την αποφυγή λαθών στις παραγγελίες, το προσωπικό των εστιατορίων μπορεί να έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα,σε ένα εστιατόριο fast food μπορεί να τυπωθεί το χαρτί με την παραγγελία και όλες τις απαιτήσεις του πελάτη να δοθεί για προετοιμασία και μετά το ίδιο χαρτί να κολληθεί στο γεύμα που έχει ετοιμαστεί για να παραδοθεί στον πελάτη.

Ο νέος Epson TM-T88IV ReStick έχει κατασκευαστεί ειδικά για εκτύπωση αυτοκόλλητου χαρτιού με γνώμονα πάντα το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και ποιότητας. Η ανάλυση της εκτύπωσης είναι 203 dpi, η οποία εξασφαλίζει ότι ακόμα και γραφικά μπορούν να τυπωθούν με μεγάλη ακρίβεια στις αποδείξεις. Ο εκτυπωτής παράγει απλό και αυτοκόλλητο χαρτί με δυνατότητα επανακόλλησης σε πλάτος 58mm και 80mm. Ο Epson TM-T88IV ReStick είναι εύκολος στη χρήση και προσφέρει δυνατότητα κοπής σε διαφορετικά μήκη ενώ είναι απόλυτα συμβατό με τους ΤM-T88III και TM-T88IV με αποτέλεσμα να μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο υπάρχον σύστημα POS.

Το ειδικό χαρτί ReStick-Endlesspaper μπορεί να κολληθεί οπουδήποτε και όσες φορές χρειαστεί χωρίς να αφήνει ίχνη όταν αφαιρείται, ενώ είναι και φιλικό προς το περιβάλλον.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung

Samsung Bespoke: Επαναπροσδιορίζει το σχεδιασμό του σπιτιού με αποκλειστικές εκδόσεις προϊόντων

Οι συνεργασίες της σειράς ψυγείων Bespoke με τους καλλιτέχνες Thibaud Hérem και Andy Rementer και τη lifestyle μάρκα Hay, θα αναβαθμίσουν τις οικιακές συσκευές με εμπνευσμένο σχεδιασμό.

Business Samsung MWC

Η Samsung δεν θα έχει φυσική παρουσία στο Mobile World Congress 2021

Ακολουθώντας την πολιτική και άλλων μεγάλων κατασκευαστών, η Samsung δεν θα πάει δια ζώσης στο φετινό MWC.

Business USA

Στις ΗΠΑ οι εμβολιασμένοι έχουν προνόμια και δωράκια

Στις ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει να προσφέρονται αρκετά ενδιαφέροντα δωράκια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Business Apple Qualcomm 5G

To iPhone του 2023 θα έχει 5G modem της Apple

Η Apple φαίνεται ότι θα είναι έτοιμη να απεξαρτηθεί πλήρως από την Qualcomm από το 2023, με το iPhone εκείνης της χρονιάς.