Eric Schmidt, Από CEO της Google Γενικός Γραμματέας εμπορίου της Αμερικής;

Ο πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama είναι γνωστός fan της Google και όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, η γνωστή εταιρία και εκείνος μοιράζονται το ίδιο όραμα, αυτό της ριζικής αλλαγής του κόσμου, προς το καλύτερο φυσικά. Σύμφωνα με τα Αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης η σχέση αυτή ετοιμάζεται να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω.

, Eric Schmidt, Από CEO της Google Γενικός Γραμματέας εμπορίου της Αμερικής;

Ο Eric Schmidt είναι αυτό που θα λέγαμε ο άνθρωπος του προέδρου, τουλάχιστον όσο αφορά το κομμάτι της τεχνολογίας, αφού από το 2008 όταν και ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του Obama ως και σήμερα, ο Schmidt έχει λάβει διάφορα πόστα στο επιτελείο του μετέπειτα προέδρου.

Ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας Εμπορίου της κυβέρνησης Obama, ο Gary Locke, αναλαμβάνει το πόστο του πρέσβη των H.Π.Α. στην Κίνα και στα μάτια του Eric Schmidt o Obama βλέπει τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Φυσικά τον τελευταίο λόγο έχει ο CEO της Google, ο οποίος δύσκολα θα αφήσει το πόστο του σε μια κρίσιμη καμπή της αγοράς κατά την οποία η Google μάχεται ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα (βλ. Android για smartphone (2.3) και Tablet (3.0), Chrome κ.λ.π.).

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G.

αααα πες το μας έτσι… γιαυτό η Google είναι παντού και θέλει τα πάντα. είναι η κυβέρνηση από πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.