e-shop.gr | Πάνω από 50 εκ. ευρώ οι πωλήσεις το α’ εξάμηνο

, e-shop.gr | Πάνω από 50 εκ. ευρώ οι πωλήσεις το α’ εξάμηνοΌλο και μεγαλύτερο έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών, κερδίζει το e-shop.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα. Το δύσκολο οικονομικό κλίμα δε φαίνεται να αγγίζει την e-shop.gr A.E., η οποία πέτυχε για το πρώτο εξάμηνο του 2008, αύξηση κατά 58% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Συγκεκριμένα, ο τζίρος της εταιρίας για το πρώτο μισό του 2008, φτάνει τα 50,9 εκ. ευρώ, ενώ την ίδια χρονική περίοδο του 2007, ήταν 32,2 εκ. ευρώ.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο στόχος πρόβλεψη που έχει θέσει για φέτος η εταιρία και ο οποίος αγγίζει τα 105 εκ. ευρώ, θα ξεπεραστεί. Παράλληλα, πολύ καλή αποδεικνύεται και η πορεία της EshopCY.com.cy στην Κύπρο, αφού από τους 3 πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας της, ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο πωλήσεις, με την πρόβλεψη για το έτος 2008 να φτάνει τα 2,5 εκ. ευρώ.

Παρά την άσχημη οικονομική συγκυρία, οι χαμηλότερες τιμές και η τεράστια ποικιλία που μόνο το e-shop.gr μπορεί να προσφέρει, βοηθάνε στην επίτευξη ισχυρών ρυθμών ανάπτυξης για την εταιρεία, αποδεικνύοντας διαρκώς την ακλόνητη θέση της στις καρδιές των καταναλωτών/πελατών!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πρεζα Tv

Μπραβο στα παιδια….Ωραια πατεντα και πετυχε…

nmpardakis

Και ένας φίλος μου γκαράζ έχει στο κέντρο.
6ε οι πρώτες ώρες και μετά χρέωση ανα ώρα.
Πολύ όρεξη, που σκεφτεται να το κάνει αυτόματο, αλα Mall!

Γιώργος

Από τις πλέον επιτυχημένες επιχειρήσεις στο Internet, οι ιστορίες των επιχειρήσεων που ξεκίνησαν από γκαράζ για να γίνουν γίγαντες είναι πολλές, στην Ελλάδα όμως λίγες αυτές οι περιτπωσεις γιατί προφανώς έχουμε μεγάλη έλλειψη και από γκαράζ, επομένως …

tasosvel

@nmpardakis σε ποια περιοχή το έχει γιατι πάω συχνά στο κέντρο 🙂

μαριανα

Μια καλή πρόταση για e-shop
https://www.ipshop.gr

Υπολογιστές, Περιφερειακά, Εξαρτήματα, Software, Ηλεκτρονικά. & Αξεσουάρ, Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα από την IpShop Electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα COSMOTE eShop

e-shop.gr | Τα προϊόντα του μέσα από το COSMOTE my view

Το e-shop.gr είναι επίσημος πάροχος περιεχομένου του νέου μενού υπηρεσιών COSMOTE my view. Με στόχο την παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο κινητό τηλέφωνο, το e-shop.gr και η COSMOTE ενώνουν τις δυνάμεις τους, μέσα από μια συνεργασία που θα συναρπάσει τους καταναλωτές.

Internet eShop

Music Downloads | Από το e-shop.gr

Η νέα υπηρεσία Μusic Downloads του e-shop.gr, του πρώτου και μεγαλύτερου ηλεκτρονικού πολυκατάστηματος στην Ελλάδα, είναι γεγονός! Με 1,5 εκατομμύριο μουσικά κομμάτια που συνεχώς εμπλουτίζονται, η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια, όλων των κατηγοριών, τόσο από το ελληνικό, όσο και από το διεθνές ρεπερτόριο.

Καταστήματα eShop

e-shop.gr | 45 καταστήματα στην Ελλάδα και δύο στην Κύπρο

Το δεύτερο πολυαναμενόμενο κατάστημα του e-shop στην Κύπρο, είναι πλέον γεγονός! Στη διασταύρωση των οδών Στασίνου και Σαν Σουσί, στην περιοχή Στρόβολο της Λευκωσίας, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο e-shop point με εύκολο parking, για την άνετη και γρήγορη πρόσβαση των κατοίκων της Κυπριακής πρωτεύουσας. Επιπλέον, το site www.eshopcy.com.cy εμπλουτίζεται διαρκώς και μαζί με το παγκύπριο τηλεφωνικό […]