eTURN: Νέα συμβουλευτική εταιρεία για τoν ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

, eTURN: Νέα συμβουλευτική εταιρεία για τoν ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

Τη στροφή των ελληνικών επιχειρήσεων στο ελληνικό επιχειρείν έρχεται να υποστηρίζει μία νέα συμβουλευτική εταιρεία, με στόχο να τις βοηθήσει να αφήσουν ένα σημαντικό επιχειρηματικό αποτύπωμα στο πεδίο αυτό. Η eTURN δημιουργήθηκε από την πρωτοβουλία του Δημήτρη Θεοφάνους, ενός από τα πλέον έμπειρα στελέχη στους τομείς του eBusiness και του eCommerce και συμπληρώνεται από μία επίσης έμπειρη ομάδα ανθρώπων στο συγκεκριμένο χώρο.

Η eTURN απευθύνεται σε οργανισμούς που ανήκουν στον Ιδιωτικό, Δημόσιο και Κοινωνικό επιχειρηματικό τομέα, σε διάφορους κλάδους (Retail, Fashion, Online Pharmacies, Energy, Services) προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Ψηφιακών Λειτουργιών & Στρατηγικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Ο Δημήτρης Θεοφάνους, Managing Partner της eTURN, ανέφερε σχετικά: «Η στροφή στο ηλεκτρονικό επιχειρείν τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις πρόσφατες εξελίξεις της πανδημίας, επιτάχυναν τις αποφάσεις της συντριπτικής πλειονότητας των επιχειρήσεων να αναπτύξουν τα e-κανάλια τους, είτε αφορά πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών είτε την επικοινωνία αυτών. Όραμα μας είναι να κατευθύνουμε τους πελάτες μας, από μικρομεσαίες έως μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών, βάση των αναγκών τους αλλά και το υπάρχον ψηφιακό τους επίπεδο, να μετασχηματίσουν τις λειτουργίες τους ώστε να ανταποκριθούν μακροπρόθεσμα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον όσο είναι το ψηφιακό.»

O Δημήτρης Θεοφάνους βρίσκεται στο χώρο του eBusiness και του eCommerce τα τελευταία 15 χρόνια, είναι απόφοιτος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος International MBA, Major in Marketing & Strategy από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως υπότροφος του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης». Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρειών, όπως οι Pizza Hut και KFC Ελλάδος, όμιλος Quest, ricardo.gr, brandsGalaxy.gr και airtickets.gr, ενώ υπήρξε Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) την περίοδο 2015-2016, όντας παράλληλα υπεύθυνος για τις ευρωπαϊκές σχέσεις του Συνδέσμου και την εξωστρέφειά του.

www.eturn.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,