eTURN: Νέα συμβουλευτική εταιρεία για τoν ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

, eTURN: Νέα συμβουλευτική εταιρεία για τoν ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

Τη στροφή των ελληνικών επιχειρήσεων στο ελληνικό επιχειρείν έρχεται να υποστηρίζει μία νέα συμβουλευτική εταιρεία, με στόχο να τις βοηθήσει να αφήσουν ένα σημαντικό επιχειρηματικό αποτύπωμα στο πεδίο αυτό. Η eTURN δημιουργήθηκε από την πρωτοβουλία του Δημήτρη Θεοφάνους, ενός από τα πλέον έμπειρα στελέχη στους τομείς του eBusiness και του eCommerce και συμπληρώνεται από μία επίσης έμπειρη ομάδα ανθρώπων στο συγκεκριμένο χώρο.

Η eTURN απευθύνεται σε οργανισμούς που ανήκουν στον Ιδιωτικό, Δημόσιο και Κοινωνικό επιχειρηματικό τομέα, σε διάφορους κλάδους (Retail, Fashion, Online Pharmacies, Energy, Services) προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Ψηφιακών Λειτουργιών & Στρατηγικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Ο Δημήτρης Θεοφάνους, Managing Partner της eTURN, ανέφερε σχετικά: «Η στροφή στο ηλεκτρονικό επιχειρείν τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις πρόσφατες εξελίξεις της πανδημίας, επιτάχυναν τις αποφάσεις της συντριπτικής πλειονότητας των επιχειρήσεων να αναπτύξουν τα e-κανάλια τους, είτε αφορά πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών είτε την επικοινωνία αυτών. Όραμα μας είναι να κατευθύνουμε τους πελάτες μας, από μικρομεσαίες έως μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών, βάση των αναγκών τους αλλά και το υπάρχον ψηφιακό τους επίπεδο, να μετασχηματίσουν τις λειτουργίες τους ώστε να ανταποκριθούν μακροπρόθεσμα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον όσο είναι το ψηφιακό.»

O Δημήτρης Θεοφάνους βρίσκεται στο χώρο του eBusiness και του eCommerce τα τελευταία 15 χρόνια, είναι απόφοιτος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος International MBA, Major in Marketing & Strategy από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως υπότροφος του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης». Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρειών, όπως οι Pizza Hut και KFC Ελλάδος, όμιλος Quest, ricardo.gr, brandsGalaxy.gr και airtickets.gr, ενώ υπήρξε Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) την περίοδο 2015-2016, όντας παράλληλα υπεύθυνος για τις ευρωπαϊκές σχέσεις του Συνδέσμου και την εξωστρέφειά του.

www.eturn.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Mark Zuckerberg Meta

Meta: Τρίτος γύρος απολύσεων σε διάστημα τριών μηνών

Νέο γύρο απολύσεων ξεκίνησε η Meta, τον τρίτο από τον Μάρτιο οπότε και ανακοινώθηκαν οι πρώτες περικοπές της χρονιάς.

Business Apple featured WWDC

Η Apple ανακοινώνει το πρόγραμμα του WWDC 2023

Η Apple ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της, το WWDC, το οποίο θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου.

Business AI Bill Gates Microsoft

Bill Gates: Η AI θα “σκοτώσει” το Google Search και το Amazon όπως τα ξέρουμε

Ο Gates πιστεύει ότι η κορυφαία εταιρεία στην ΑΙ θα δημιουργήσει έναν προσωπικό ψηφιακό βοηθό που θα εκτελεί εργασίες για τους ανθρώπους.

Business Facebook Meta

Facebook: Πρόστιμο ρεκόρ 1,3 δισ. δολαρίων για τις μεταφορές δεδομένων χρηστών της ΕΕ στις ΗΠΑ

To Facebook επλήγη με πρόστιμο ρεκόρ 1,3 δισ. δολαρίων από τις ρυθμιστικές αρχές της ΕE για κακή διαχείριση πληροφοριών χρηστών.