eTURN: Νέα συμβουλευτική εταιρεία για τoν ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

eturn logo

Τη στροφή των ελληνικών επιχειρήσεων στο ελληνικό επιχειρείν έρχεται να υποστηρίζει μία νέα συμβουλευτική εταιρεία, με στόχο να τις βοηθήσει να αφήσουν ένα σημαντικό επιχειρηματικό αποτύπωμα στο πεδίο αυτό. Η eTURN δημιουργήθηκε από την πρωτοβουλία του Δημήτρη Θεοφάνους, ενός από τα πλέον έμπειρα στελέχη στους τομείς του eBusiness και του eCommerce και συμπληρώνεται από μία επίσης έμπειρη ομάδα ανθρώπων στο συγκεκριμένο χώρο.

Η eTURN απευθύνεται σε οργανισμούς που ανήκουν στον Ιδιωτικό, Δημόσιο και Κοινωνικό επιχειρηματικό τομέα, σε διάφορους κλάδους (Retail, Fashion, Online Pharmacies, Energy, Services) προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Ψηφιακών Λειτουργιών & Στρατηγικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Ο Δημήτρης Θεοφάνους, Managing Partner της eTURN, ανέφερε σχετικά: «Η στροφή στο ηλεκτρονικό επιχειρείν τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις πρόσφατες εξελίξεις της πανδημίας, επιτάχυναν τις αποφάσεις της συντριπτικής πλειονότητας των επιχειρήσεων να αναπτύξουν τα e-κανάλια τους, είτε αφορά πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών είτε την επικοινωνία αυτών. Όραμα μας είναι να κατευθύνουμε τους πελάτες μας, από μικρομεσαίες έως μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών, βάση των αναγκών τους αλλά και το υπάρχον ψηφιακό τους επίπεδο, να μετασχηματίσουν τις λειτουργίες τους ώστε να ανταποκριθούν μακροπρόθεσμα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον όσο είναι το ψηφιακό.»

O Δημήτρης Θεοφάνους βρίσκεται στο χώρο του eBusiness και του eCommerce τα τελευταία 15 χρόνια, είναι απόφοιτος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος International MBA, Major in Marketing & Strategy από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως υπότροφος του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης». Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρειών, όπως οι Pizza Hut και KFC Ελλάδος, όμιλος Quest, ricardo.gr, brandsGalaxy.gr και airtickets.gr, ενώ υπήρξε Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) την περίοδο 2015-2016, όντας παράλληλα υπεύθυνος για τις ευρωπαϊκές σχέσεις του Συνδέσμου και την εξωστρέφειά του.

www.eturn.gr

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business SpaceX

DearMoon: Ιάπωνας επιχειρηματίας μας καλεί σε ταξίδι στο φεγγάρι

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Yusaku Maezawa ανακοινώνει το DearMoon με σκοπό να βρει τα μέλη του πληρώματος που θα τον συνοδεύσουν στη Σελήνη.

Business China

O Jack Ma χάνει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στην Κίνα

Ο λόγος είναι ότι οι κινεζικές Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο την οικονομική δραστηριότητα του Jack Ma.

Business Amazon

H Amazon αλλάζει το εικονίδιο της εφαρμογής για τις iOS και Android συσκευές

Έντονη ήταν η αντίδραση με τον παραλληλισμό του εικονιδίου λόγω της παρομοίωσης με τον Αδόλφο Χίτλερ γεγονός που συνοδεύτηκε με την αλλαγή του εικονιδίου.

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.