Το Facebook το πιο αγαπημένο brand παγκοσμίως

Facebook αγαπημένο brand, Το Facebook το πιο αγαπημένο brand παγκοσμίως

Το Facebook φιγουράρει στην κορυφή της λίστας του NetBase με τα πιο αγαπημένα brands παγκοσμίως. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το Facebook που ξεχωρίζει, αλλά χαρακτηριστικά, η πρώτη δεκάδα αποτελείται από εταιρείες τεχνολογίας.

Σύμφωνα με τη λίστα της NetBase, το Facebook είναι το πιο αγαπημένο brand παγκοσμίως, ακολουθούμενο από το Amazon, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το eBay. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Apple και την πεντάδα ολοκληρώνει η Snap (δημιουργός του Snapchat).

Στη συνέχεια ακολουθούν οι Disney, Pokémon GO, Etsy, Netflix και τη δεκάδα συμπληρώνει η Sony.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το Pokémon GO, στη λίστα βρίσκεται και η ίδια η Nintendo, στην 12η θέση.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έκθεσης ο Paige Leidig, Επικεφαλής Μάρκετινγκ της NetBase, υπογράμμισε την επικράτηση των εταιρειών τεχνολογίας στη λίστα και την ανάμειξη παλαιότερων και νεότερων εταιρειών.

Η λίστα της NetBase αφορά στο διάστημα μεταξύ Μαΐου 2016 και Ιουλίου 2017, ενώ περιλαμβάνονται διάφορες κατηγορίες όπως οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τηλεπικοινωνίες, αυτοκινητοβιομηχανίες και τεχνολογία.

Η τελευταία έκθεση της NetBase καταρτίστηκε χρησιμοποιώντας ανάλυση από τα social media, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών στα Twitter, Instagram, Tumblr, Facebook.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παναγιωτης

δηλαδη μας λετε οτι πουθενα δεν υπαρχει η google…

Efkairiakos

Βρε ουστ!!!

bezilys

Το ότι βρίσκεται το pocemon go στην δεκάδα με ξεπερνάει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.