Φωτογραφίες από το νέο Xiaomi Store στο Κολωνάκι

Xiaomi Store Κολωνάκι, Φωτογραφίες από το νέο Xiaomi Store στο Κολωνάκι

Xiaomi Store Κολωνάκι, Φωτογραφίες από το νέο Xiaomi Store στο Κολωνάκι

Η Xiaomi και η Info Quest Technologies, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο, εγκαινίασαν ένα ακόμη Xiaomi Store, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος 1 & Κανάρη στο Κολωνάκι.

Το νέο κατάστημα, που περιμένει τους Xiaomi Fans, είναι το 4ο Xiaomi Store στην Ελλάδα, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική σημασία την οποία αποδίδει η εταιρεία στη χώρα μας και συμβαδίζει με το όραμά της να καταστήσει την καινοτομία προσιτή σε όλους.

Ο σχεδιασμός του καταστήματος έγινε βάσει του νέου «ΙοΤ concept» της Xiaomi, το οποίο έκανε «πρεμιέρα» σε όλη την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, τον περασμένο μήνα, στο κατάστημα στο River West του Αιγάλεω.

Xiaomi Store Κολωνάκι, Φωτογραφίες από το νέο Xiaomi Store στο Κολωνάκι

Το concept προσφέρει μια εμπλουτισμένη, διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες, μέσα από την οποία μπορούν να γνωρίσουν από κοντά όλες τις έξυπνες συσκευές του οικοσυστήματος της Xiaomi. Το κατάστημα θα λειτουργεί και ως σημείο παράδοσης προϊόντων για service και παραλαβής αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στις 25 Φεβρουαρίου με την παρουσία, μεταξύ άλλων, του κ. Alexander Zhang, Country Manager της Xiaomi στην Ελλάδα, ο οποίος δήλωσε: “Η σχέση της Xiaomi με την Ελλάδα ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία – γεγονός που επισφραγίζεται με τη δημιουργία ενός ακόμη, αναβαθμισμένου και πολύ λειτουργικού, πιστεύουμε, καταστήματος στην καρδιά της Αθήνας. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι γι’ αυτό το νέο ΙοΤ concept store, το οποίο θα βοηθήσει τόσο τους Xiaomi Fans, όσο και το ευρύτερο κοινό να γνωρίσουν με έναν ιδιαίτερα διαδραστικό τρόπο όλα τα smart προϊόντα του προηγμένου οικοσυστήματος της εταιρείας μας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών και, ταυτόχρονα, να την κάνουν διασκεδαστική και απολαυστική. Με την ευκαιρία του νέου καταστήματος θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Xiaomi και την κορυφαία θέση στην οποία έχουν φέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την Info Quest Technologies, που είναι ο επίσημος διανομέας μας σε Ελλάδα και Κύπρο και συμβάλλει αποφασιστικά στην επίτευξη των κοινών στόχων μας“.

Xiaomi Store Κολωνάκι, Φωτογραφίες από το νέο Xiaomi Store στο Κολωνάκι

Ο κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Info Quest Technologies δήλωσε: «Η εταιρεία μας επί 40 χρόνια είναι προσανατολισμένη στην ευρύτερη δυνατή διάχυση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών από όλους. Η στρατηγική συνεργασία μας με τη Xiaomi και η επένδυσή μας στη δημιουργία των Xiaomi Stores συνάδει με το όραμά μας να δημιουργήσουμε μέσω της τεχνολογίας και της καινοτομίας ένα μέλλον καλύτερο για όλους».

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Η TSMC μπορεί να μην έχει έτοιμα τα chipset 2nm για την Apple

H Apple έγινε το 2023 ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που πρόσφερε συσκευές που τροφοδοτούνται από επεξεργαστή εφαρμογών 3 nm (AP).

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.