Business

Foxconn: Νέα εγκατάσταση αποκλειστικά για πρωτότυπες συσκευές της Apple

Στο παρελθόν η Apple είχε την φήμη μιας μυστικοπαθούς τεχνολογικής εταιρείας, όμως τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει. Αν και προσπαθούν να κρατήσουν μυστικές τις πληροφορίες για τα νέα προϊόντα τους, αρκετές είναι οι φορές που διέρρευσαν specs, λεπτομέρειες ακόμη και μερικές φωτογραφίες πριν την επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει ξανά.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το Nikkei, η κατασκευάστρια εταιρεία Foxconn θα ανοίξει μια νέα εγκατάσταση για την Apple στην Κίνα. Σε αυτή την εγκατάσταση θα κατασκευάζονται αποκλειστικά πρωτότυπα της Apple, και φαίνεται ότι θα βρίσκεται κοντά στο νέο τμήμα R&D της Apple στην Shenzhen.

Η εγγύτητα των δύο εγκαταστάσεων σημαίνει ότι λιγότερα “χέρια” θα παρεμβάλλονται κατά την διάρκεια της ανάπτυξης νέων προϊόντων, το οποίο θεωρητικά θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερα leaks στο μέλλον. Εμείς μπορούμε να περιμένουμε να δούμε εάν συμβεί αυτό.

Όταν η Apple ερωτήθηκε από το Nikkei για επιβεβαίωση τους κατεύθυνε στην Foxconn, η οποία χωρίς να μας εκπλήσσει αρνήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Ιανουαρίου 2017 14:58

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.