Το 20% των Αμερικανών θα έπαιρνε δάνειο για να αγοράσει νέο iPhone

iPhone, Το 20% των Αμερικανών θα έπαιρνε δάνειο για να αγοράσει νέο iPhone

Πολύ ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα μιας έρευνας που διεξήχθη από το WalletHub αναφορικά με το τι σκέφτονται οι άνθρωποι για τα iPhone. Σύμφωνα με αυτά, περισσότεροι από 1 στους 5 Αμερικανούς πιστεύουν ότι αξίζει να χρωστάνε για να αγοράσουν ένα από τα νέα smartphone της σειράς iPhone 15.

Αυτό σημαίνει πως οι μισοί από τους 2 στους 5 που σκοπεύουν να αγοράσουν ένα από τα νέα μοντέλα iPhone του 2023 θα πάρουν δάνειο για να το κάνουν. Σχεδόν 2 στους 5 λένε ότι είναι καλύτερο να εξοφλήσετε ένα νέο smartphone με δόσεις.

Oι έφηβοι χρήστες iPhone πολλές φορές προσβάλλουν έναν χρήστη Android που συμμετέχει σε μια ομάδα συνομιλίας iMessage. Οι φυσαλίδες κειμένου γίνονται πράσινες από μπλε και λειτουργίες όπως κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, αποδείξεις ανάγνωσης, ενδείξεις πληκτρολόγησης και εικόνες υψηλής ποιότητας εξαφανίζονται, ενώ ατάκες όπως “Τι τρέχει; Οι γονείς σου δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σου αγοράσουν iPhone;” δίνουν και παίρνουν.

Οι ελλιπείς λειτουργίες ισχύουν βέβαια και στην αντίθετη περίπτωση. Αν ένας χρήστης iPhone συμμετάσχει σε μια συνομιλία μεταξύ δύο χρηστών Android χρησιμοποιώντας RCS, οι φυσαλίδες κειμένου γίνονται πράσινες από μπλε, και λειτουργίες όπως η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, οι αποδείξεις ανάγνωσης, οι ενδείξεις πληκτρολόγησης και οι εικόνες υψηλής ποιότητας, όλα εξαφανίζονται. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, είναι λιγότερο πιθανό να ακουστούν προσβολές.

Αυτή η πεποίθηση των χρηστών iPhone μας οδηγεί στο επόμενο συμπέρασμα της ενδιαφέρουσας έρευνας. Περισσότεροι από 1 στους 3 είπαν ότι θα χαρακτήριζαν κάποιον που έχει πάντα το πιο πρόσφατο μοντέλο iPhone ως «σπάταλο», ενώ το 21% θα τον θεωρούσε πλούσιο. Ομοίως, το 16% λέει ότι η μη κατοχή iPhone είναι σημάδι ότι κάποιος δυσκολεύεται οικονομικά.

Σχεδόν 3 στους 4 λένε ότι τα νέα μοντέλα iPhone είναι υπερεκτιμημένα. Και περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν ότι η Apple δεν πληρώνει αρκετούς φόρους.

Η έρευνα είχε 240 διαδικτυακούς ερωτηθέντες στις ΗΠΑ και σύμφωνα με το WalletHub, τα δεδομένα κανονικοποιήθηκαν κατά ηλικία, φύλο και εισόδημα, ώστε το δείγμα να αντικατοπτρίζει τα δημογραφικά στοιχεία των ΗΠΑ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Tim Cook

Apple Vision Pro: Ο Tim Cook πιστεύει απόλυτα ότι “είναι το μέλλον”

O Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, αποκάλυψε ότι το Vision Pro αποτελεί μέρος της νυχτερινής του ρουτίνας.

Smartphones Apple iPhone 15 Pro Max Samsung

iPhone 15 Pro Max – Samsung Galaxy S23 Ultra: Συμπέρασμα από τα τεστ πτώσης; Αγοράστε θήκη

Το κανάλι PhoneBluff πήρε στα χέρια του ένα iPhone 15 Pro Max και ένα Samsung Galaxy S23 Ultra και άφησε τη βαρύτητα να κάνει τα υπόλοιπα.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13T Pro vs Xiaomi 13 Pro: Ποιες είναι οι διαφορές;

Το 2022, η Xiaomi κυκλοφόρησε τις εκδόσεις «T» των ναυαρχίδων της σειράς 12, παρέχοντας βασικές προδιαγραφές σε μια αρκετά φθηνότερη συσκευή.

Smartphones Apple featured iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro: Με software update θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υπερθέρμανσης

Η Apple δουλεύει πάνω σε μια ενημέρωση του iOS 17 προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υπερθέρμανσης των μοντέλων iPhone 15 Pro.