FSC & Oracle | Συνεργασία στην Ελλάδα

, FSC & Oracle | Συνεργασία στην ΕλλάδαH Fujitsu Siemens Computers (FSC), η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρία πληροφορικής, συνεργάζεται στενά με την Oracle και στην Ελλάδα, ακολουθώντας τη διεθνή συνεργασία των δύο εταιριών, σε επίπεδο υποστήριξης τόσο των τεχνολογικών εκδηλώσεων όσο και των εξειδικευμένων σεμιναρίων για συνεργάτες της Oracle.

Επιπλέον της συστηματικής χορηγικής υποστήριξης των εκδηλώσεων τεχνολογίας της Oracle Ελλάς, η Fujitsu Siemens Computers προσέφερε επανειλημμένως, τους τελευταίους μήνες, τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό της για τη διεξαγωγή hands-on τεχνολογικών σεμιναρίων, που απευθύνονται στους τοπικούς συνεργάτες της Oracle. Ο εξοπλισμός, που χρησιμοποιείται σε εκπαιδεύσεις πάνω στα προϊόντα Oracle Database και Oracle Fusion Middleware, έρχεται απευθείας από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στη Γερμανία, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών σε εκπαίδευση αλλά και ζωντανές παρουσιάσεις λύσεων προς τους συνεργάτες της Oracle.

Ο κ. Χρήστος Τάσιος, Channel Developer της Fujitsu Siemens Computers για Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε σχετικά: «Μας δίνεται συχνά η δυνατότητα να παρουσιάσουμε, σε συνεργάτες της Oracle, τις δυνατότητες των συστημάτων της Fujitsu Siemens Computers, σε συνδυασμό με τις κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις της Oracle, βοηθώντας τους έτσι να κατανοήσουν τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη από την υιοθέτησή αυτού του επιτυχημένου συνδυασμού εξοπλισμού και λογισμικού».

«Η τακτική διοργάνωση hands-on εκπαιδεύσεων πάνω σε τεχνολογίες της Oracle αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στη συστηματική ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων του δικτύου των συνεργατών μας. Η υποστήριξη που μας παρέχει η Fujitsu Siemens Computers είναι πολύ σημαντική και αποδεικνύει έμπρακτα την ισχυρή συνεργασία των δύο εταιριών, με προφανή οφέλη τόσο για τους πελάτες όσο και για τους συνεργάτες μας», δήλωσε ο Πάνος Λαμπράκης, Alliances & Channel Sales Manager Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας της Oracle Ελλάς.

Οι δύο εταιρίες διατηρούν μακρόχρονη συνεργασία, εργαζόμενες από κοινού στο Enterprise Technology Centre της Βρετανίας, στο Centre of Excellence της Γερμανίας και στα ISV Migration Centers της Γερμανίας και της Ρωσίας.

Η δυναμική πλατφόρμα υποδομής FlexFrameTM for Oracle (FF4O), που έχουν από κοινού αναπτύξει η Fujitsu Siemens Computers και η Oracle, αποτελεί μοναδική λύση grid computing προσαρμοσμένη στην υποδομή Oracle Grid Computing που προσφέρει η Oracle Database 10g.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Oracle

Oracle: Απώλειες 5% για τη μετοχή της

Τα εταιρικά αποτελέσματα της Oracle ήταν χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις με αποτέλεσμα η μετοχή της να καταγράψει απώλειες.

Business Oracle

Η Oracle επενδύει 1.5 δισ. δολάρια για τη δημιουργία Data Center στην Σαουδική Αραβία

Η Oracle ετοιμάζει επένδυση 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στη Σαουδική Αραβία τα επόμενα χρόνια, αυξάνοντας το cloud αποτύπωμά της στο μεσανατολικό βασίλειο.

Business Oracle

Oracle: Στα 12,28 δισ. δολάρια τα προσαρμοσμένα έσοδα

Καλύτερα των προσδοκιών των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Oracle σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία παραγωγής λογισμικού για τη χρήση του β’ τριμήνου του οικονομικού έτους.

Business Oracle

Keep Sea Blue: Τεχνολογία Oracle Blockchain για την αντιμετώπιση της μόλυνση από πλαστικά

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Keep Sea Blue χρησιμοποιεί καινοτόμα τεχνολογία της Oracle με σκοπό την απαλλαγή της Μεσογείου από τα πλαστικά.