Fujitsu Siemens Computers, Νέο portfolio για τις επιχειρήσεις

Η Fujitsu Siemens Computers παρουσίασε 25 νέους προσωπικούς υπολογιστές για επιχειρήσεις σε διάστημα δύο μηνών, καθιστώντας τη συγκεκριμένη κίνηση το πιο εκτενές λανσάρισμα προϊόντων που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ανάμεσα στα νέα προϊόντα ξεχωρίζουν 14 νέα επαγγελματικά notebook – από ένα κομψό tablet PC έως ultra portable μοντέλα – καθώς και το μικρότερο Ultra Small Form Factor PC της αγοράς.

Το συγκεκριμένο εκτεταμένο λανσάρισμα υπογραμμίζει τη δέσμευση της Fujitsu Siemens Computers (FSC) στην παροχή υψηλής απόδοσης, ευέλικτων τεχνολογιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των χρηστών. Επιπρόσθετα, αναδεικνύεται η πρωτοποριακή στρατηγική της εταιρείας και η δυνατότητα της για προμήθεια της αγοράς με τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας το συντομότερο όταν αυτές είναι διαθέσιμες.

Όλα τα νέα επαγγελματικά notebook και Tablet PC παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της νέας πλατφόρμας Intel mobility platform και διαθέτουν την τελευταία επεξεργαστική τεχνολογία Intel Centrino 2. Επιπρόσθετα, όλα τα φορητά είναι εξοπλισμένα με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που θα τα εκτοξεύσουν στην κορυφή των προτιμήσεων – όπως προαιρετικά ενσωματωμένο υψηλής ταχύτητας 3G/UMTS για όλη τη σειρά των φορητών συσκευών. Περισσότερες επιλογές είναι δυνατές από μία ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών αξιοπιστίας, συμπεριλαμβανομένου του αδιάβροχου πληκτρολογίου, αισθητήρα ShockSensor για προστασία των δεδομένων του σκληρού δίσκου και χαρακτηριστικών ασφαλείας όπως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ή ο ενσωματωμένος SmartCard αναγνώστης καρτών με στόχο την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε δεδομένα.

Η Fujitsu Siemens Computers έχει αναπτύξει επίσης ένα έξυπνο ενιαίο concept σε όλες τις σειρές notebook, το οποίο καθιστά υποσυστήματα όπως τα port replicator, AC adapter ή modular bay συμβατά με όλες τις συσκευές της προϊοντικής ‘οικογένειας’.

Τα τελευταία προϊόντα του ανανεωμένου portfolio θα παρουσιαστούν στις 22 Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έντεκα PC για επαγγελματίες από την σειρά ESPRIMO, καθώς και για το σταθμό εργασίας για βασικές λειτουργίες και εφαρμογές CELSIUS W370, τα οποία αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με πλήθος καινοτομιών. Για παράδειγμα, με την ανακοίνωση του νέου και πολλά υποσχόμενου ESPRIMO C5730, η Fujitsu Siemens Computers ανέπτυξε ένα PC με 23 τοις εκατό μικρότερο housing – πλαίσιο σε σχέση με τον προκάτοχό του, καθιστώντας το ένα από τα μικρότερα Ultra Small Form Factor PC της αγοράς. Επίσης χαρακτηρίζεται από μειωμένη κατανάλωση ρεύματος άρα μείωση στα ενεργειακά κόστη: με ετήσια κατανάλωση περίπου 88 kWh – μεταφρασμένο σε κόστος που φτάνει τα 13 ευρώ, το συγκεκριμένο σύστημα χρησιμοποιεί 39 τοις εκατό λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με ένα τυπικό σύστημα δύο ετών.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές καινοτομίες των νέων προϊόντων, είναι η νέα εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Η σχεδίαση ακολουθεί τον κανόνα “Core & Shell”: η μαύρη βάση περιέχει όλα τα ports και interfaces, ενώ το πλαίσιο στο χρώμα του ανθρακίτη καθιστά τα προϊόντα ελκυστικό συμπλήρωμα σε κάθε γραφείο ή εταιρικό περιβάλλον. Η συνέχεια της σχεδίασης σε όλη τη γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων της Fujitsu Siemens Computers διασφαλίζει την υψηλή αξία που προέρχεται από την αναγνώριση των προϊόντων. Η ανάπτυξη και η σχεδίαση των προϊόντων έγινε από εσωτερικό εντεταλμένο τμήμα και διήρκησε δύο χρόνια, απευθύνεται δε στις αισθητικές προτιμήσεις των χρηστών και αντικατοπτρίζει την ενιαία σχεδίαση της εταιρείας που παρουσιάστηκε και στα καταναλωτικά προϊόντα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Kotsovolos

Οι Apple Masters Plus στα καταστήματα Κωτσόβολος

Οι 24 εξειδικευμένοι Apple Masters Plus θα βρίσκονται σε 18 καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος και θα φέρουν τη διακριτική σήμανση με pin της Apple.

Business Facebook

To Facebook αρνείται την πρόσληψη σε μαύρους υποψηφίους

Την άρνησή του Facebook να προσλάβει μαύρους υποψήφιους κατέδειξε πρόσφατο δημοσίευμα, λόγω “πολιτισμικής διαφοροποίησης”.

Business Bitcoin China

Η εξόρυξη Bitcoin στην Κίνα μπορεί να έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον

Η Κίνα είναι το… βασίλειο του Bitcoin mining, αλλά αυτό μπορεί να απομακρύνει τη χώρα από τους περιβαλλοντικούς της στόχους.

Business Sony

Η Sony κυριαρχεί στους αισθητήρες κάμερας για smartphones

Η ζήτηση για αισθητήρες καμερών για τα smartphones είναι μεγάλη και η Sony φαίνεται πως επωφελείται από αυτό.