Google: Εξαγόρασε την Fly Labs για να φέρει αλλαγές στο Google Photos

Η Fly Labs είναι γνωστή από τα iOS apps που έχει δημιουργήσει και τα οποία κάνουν εύκολη την επεξεργασία videos on the go. Η εταιρεία έχει στρέψει επάνω της τα βλέμματα λόγω του ενδιαφέροντος που έχει δείξει η Google, η οποία τελικά επιβεβαίωσε ότι προχώρησε στην εξαγορά της Fly Labs.

Ο λόγος που προχώρησε στην συγκεκριμένη εξαγορά είναι ότι θέλει να βελτιώσει τα video features του Google Photos και η ομάδα της Fly Labs είναι η κατάλληλη για να τη βοηθήσει σε αυτό και να δημιουργήσει τα κατάλληλα εργαλεία. Στην επίσημη ανακοίνωσή της για την απόκτηση της Fly Labs, η Google δήλωσε ότι πρόκειται για έναν “τέλειο συνδυασμό” και ότι “η τεχνολογία της θα ενσωματωθεί στο Google Photos”.

Για τους επόμενους τρεις μήνες οι εφαρμογές της Fly Labs, Clips, Crop, Fly και Tempo, θα είναι διαθέσιμες για download. Τα συγκεκριμένα apps είχαν in-app purchases, αλλά η Google στο διάστημα αυτό θα επιτρέψει σε όλους να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα premium features.

Βέβαια το παράξενο είναι ότι τελικά η Fly Labs εξαγοράστηκε από την Google, ενώ οι εφαρμογές της δεν ήρθαν ποτέ στο Android. Ο ιδρυτής της, Tim Novikoff, σε περσινή του συνέντευξη είχε πει ότι δεν αναμένει να έρθουν οι εφαρμογές στο Android διότι οι χρήστες του iPhone εκτιμούν περισσότερο το καλό design, από τους χρήστες του Android: “iPhone users appreciate great design more than Android users do”

Αυτό δεν φαίνεται να πτόησε την Google και αντί για μεμονωμένες εφαρμογές, τελικά πήρε ολόκληρη την εταιρεία.

Google: Εξαγόρασε την Fly Labs για να φέρει αλλαγές στο Google Photos, Google: Εξαγόρασε την Fly Labs για να φέρει αλλαγές στο Google Photos

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.