ICAP και Google AdWords, 100 διαφημιζόμενοι σε 100 ημέρες

Η ICAP Group, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Google στην Ελλάδα για την πώληση των AdWords, ανακοίνωσε ότι στις πρώτες 100 ημέρες που παρέχει την υπηρεσία, έχει ήδη υπογράψει συμβάσεις διαφήμισης με 100 διαφημιζόμενους. Η ανάπτυξη της δραστηριότητας της Google γίνεται στα πλαίσια της παροχής των Marketing Solutions της ICAP.

Τα Google AdWords είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ακριβώς όταν οι πελάτες τα αναζητούν ξοδεύοντας όσα χρήματα επιθυμούν. Βάσει της συμφωνίας, η ICAP έχει αναλάβει από το Φεβρουάριο την πώληση των AdWords και την υποστήριξη των πελατών για λογαριασμό της Google, στην Ελληνική αγορά.

Ο Νίκος Κομνηνός, Διευθυντής Marketing του Ομίλου ICAP δήλωσε, «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση της αγοράς και των πελατών μας στις διαφημιστικές προτάσεις της Google. Σε μια δύσκολη χρονιά, οι διαφημιζόμενοι στρέφονται σε πιο αποδοτικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών τους, όπως είναι τα Google AdWords αλλά και σε άλλες ευέλικτες λύσεις που προσφέρει η ICAP στην κατηγορία των Marketing Solutions.»

Ο Σέρκο Κουγιουμτζιάν, Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου ICAP είπε, «Οι 100 πελάτες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δείχνουν την αποφασιστικότητα της ICAP να πρωταγωνιστήσει στο χώρο της Online διαφήμισης στην Ελλάδα, ως Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της Google. Επιπλέον, η συσσωρευμένη εμπειρία που αποκτάμε μας επιτρέπει να χτίζουμε ακόμα πιο αποδοτικές καμπάνιες για τους πελάτες μας.»

H ICAP Group – με 50 εκατομμύρια έσοδα για το 2008 και 1.000 εργαζομένους- είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Διαθέτει γραφεία σε 5 ελληνικές πόλεις, και ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με θυγατρικές στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία και στη Σερβία. Η ICAP Group εξελίσσεται ταχέως σε έναν πολυσχιδή οργανισμό, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που ομαδοποιούνται σε 4 μεγάλες κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing Solutions, Management Consulting και People Solutions.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business TSMC

Η TSMC απολύει εργαζομένους της για τις διαρροές

Η TSMC απέλυσε 7 υπαλλήλους που πιστεύεται ότι έχουν διαρρεύσει εμπιστευτικές πληροφορίες σε τρίτους.

Business Tim Cook Apple

H Apple θέλει να τα βάλει με όσους κάνουν διαρροές

Ο Tim Cook απέστειλε email στους εργαζόμενους της Apple, προειδοποιώντας όσους κάνουν διαρροές για τα προϊόντα της.

Business

Beyond 4.0: Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας για Α.Ι. έρχεται στην Θεσσαλονίκη

Το κύριο θέμα της τεχνολογικής πλατφόρμας του BEYOND 4.0 θα είναι το “THE FUTURE of AI” με παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, στρογγυλά τραπέζια και δικτύωση για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Business SpaceX Science

SpaceX: Ιστορική αποστολή πολιτών στο Διάστημα

Ο διαστημικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά, με την SpaceX να εκτοξεύει την αποστολή Inspiration4.