ICAP και Google AdWords, 100 διαφημιζόμενοι σε 100 ημέρες

Η ICAP Group, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Google στην Ελλάδα για την πώληση των AdWords, ανακοίνωσε ότι στις πρώτες 100 ημέρες που παρέχει την υπηρεσία, έχει ήδη υπογράψει συμβάσεις διαφήμισης με 100 διαφημιζόμενους. Η ανάπτυξη της δραστηριότητας της Google γίνεται στα πλαίσια της παροχής των Marketing Solutions της ICAP.

Τα Google AdWords είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ακριβώς όταν οι πελάτες τα αναζητούν ξοδεύοντας όσα χρήματα επιθυμούν. Βάσει της συμφωνίας, η ICAP έχει αναλάβει από το Φεβρουάριο την πώληση των AdWords και την υποστήριξη των πελατών για λογαριασμό της Google, στην Ελληνική αγορά.

Ο Νίκος Κομνηνός, Διευθυντής Marketing του Ομίλου ICAP δήλωσε, «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση της αγοράς και των πελατών μας στις διαφημιστικές προτάσεις της Google. Σε μια δύσκολη χρονιά, οι διαφημιζόμενοι στρέφονται σε πιο αποδοτικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών τους, όπως είναι τα Google AdWords αλλά και σε άλλες ευέλικτες λύσεις που προσφέρει η ICAP στην κατηγορία των Marketing Solutions.»

Ο Σέρκο Κουγιουμτζιάν, Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου ICAP είπε, «Οι 100 πελάτες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δείχνουν την αποφασιστικότητα της ICAP να πρωταγωνιστήσει στο χώρο της Online διαφήμισης στην Ελλάδα, ως Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της Google. Επιπλέον, η συσσωρευμένη εμπειρία που αποκτάμε μας επιτρέπει να χτίζουμε ακόμα πιο αποδοτικές καμπάνιες για τους πελάτες μας.»

H ICAP Group – με 50 εκατομμύρια έσοδα για το 2008 και 1.000 εργαζομένους- είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Διαθέτει γραφεία σε 5 ελληνικές πόλεις, και ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με θυγατρικές στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία και στη Σερβία. Η ICAP Group εξελίσσεται ταχέως σε έναν πολυσχιδή οργανισμό, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που ομαδοποιούνται σε 4 μεγάλες κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing Solutions, Management Consulting και People Solutions.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business SpaceX

DearMoon: Ιάπωνας επιχειρηματίας μας καλεί σε ταξίδι στο φεγγάρι

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Yusaku Maezawa ανακοινώνει το DearMoon με σκοπό να βρει τα μέλη του πληρώματος που θα τον συνοδεύσουν στη Σελήνη.

Business China

O Jack Ma χάνει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στην Κίνα

Ο λόγος είναι ότι οι κινεζικές Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο την οικονομική δραστηριότητα του Jack Ma.

Business Amazon

H Amazon αλλάζει το εικονίδιο της εφαρμογής για τις iOS και Android συσκευές

Έντονη ήταν η αντίδραση με τον παραλληλισμό του εικονιδίου λόγω της παρομοίωσης με τον Αδόλφο Χίτλερ γεγονός που συνοδεύτηκε με την αλλαγή του εικονιδίου.

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.