Google: Αλλάζει με νέο CEO τον Sundar Pichai και μητρική την Alphabet

Αλλαγή σκηνικού στην Google η οποία ανήκει πλέον σε νέα μητρική και βρίσκεται υπό τις οδηγίες νέου CEO. Πιο συγκεκριμένα, οι συνιδρυτές της Google Larry Page και Sergey Brin προχώρησαν στην δημιουργία της Alphabet, η οποία θα περιλαμβάνει υπό την ομπρέλα της όλες της δραστηριότητες και προϊόντα της Google. Στόχος είναι η καλύτερη λειτουργία και δομή της Google.

Ουσιαστικά η Alphabet είναι μια “συλλογή από εταιρείες” με την μεγαλύτερη από αυτές φυσικά να είναι η Google. Όπως δήλωσε ο Larry Page η νέα Google είναι λίγο πιο συρρικνωμένη με κάποια από τα προϊόντα της να περνούν απευθείας στην μητρική Alphabet.

Η νέα Google περιλαμβάνει τμήματα όπως search, ads, maps, apps, YouTube και Android, ενώ νεότερες και πιο καινοτόμες δραστηριότητες όπως Nest, Google Fiber, Google Ventures και Google Capital, Life Sciences και Calico, X Lab, θα είναι ξεχωριστές και θα διοικούνται από την Alphabet.

Κάθε εταιρεία που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Alphabet θα έχει δικό της CEO και την Google αναλαμβάνει ο Sundar Pichai. Όσο για την ίδια την Alphabet, ο Larry Page είναι ο CEO και Πρόεδρος ο Sergey Brin.

Google: Αλλάζει με νέο CEO τον Sundar Pichai και μητρική την Alphabet, Google: Αλλάζει με νέο CEO τον Sundar Pichai και μητρική την Alphabet

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Ti socket είναι η μητρική? Υποστηρίζει DDR4?

AlFateh

@vasilist Παγοπώλης είσαι?

Mourouzis2005

Μυρίζει κόλπο φοροδιαφυγής αποπ το χιλιόμετροοοο

Sotiris

Mourouzis, να αφησει το μονοπώλιο της φοροδιαφυγής στην Apple?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.