Τρίτη
11/08/2015

Google: Αλλάζει με νέο CEO τον Sundar Pichai και μητρική την Alphabet

Αλλαγή σκηνικού στην Google η οποία ανήκει πλέον σε νέα μητρική και βρίσκεται υπό τις οδηγίες νέου CEO. Πιο συγκεκριμένα, οι συνιδρυτές της Google Larry Page και Sergey Brin προχώρησαν στην δημιουργία της Alphabet, η οποία θα περιλαμβάνει υπό την ομπρέλα της όλες της δραστηριότητες και προϊόντα της Google. Στόχος είναι η καλύτερη λειτουργία και δομή της Google.

Ουσιαστικά η Alphabet είναι μια “συλλογή από εταιρείες” με την μεγαλύτερη από αυτές φυσικά να είναι η Google. Όπως δήλωσε ο Larry Page η νέα Google είναι λίγο πιο συρρικνωμένη με κάποια από τα προϊόντα της να περνούν απευθείας στην μητρική Alphabet.

Η νέα Google περιλαμβάνει τμήματα όπως search, ads, maps, apps, YouTube και Android, ενώ νεότερες και πιο καινοτόμες δραστηριότητες όπως Nest, Google Fiber, Google Ventures και Google Capital, Life Sciences και Calico, X Lab, θα είναι ξεχωριστές και θα διοικούνται από την Alphabet.

Κάθε εταιρεία που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Alphabet θα έχει δικό της CEO και την Google αναλαμβάνει ο Sundar Pichai. Όσο για την ίδια την Alphabet, ο Larry Page είναι ο CEO και Πρόεδρος ο Sergey Brin.

alphabet google

Πηγή

Μάθε για: , , ,

Συντάκτης: .

4 Σχόλια

 1. Ο/Η vasilist λέει:

  Ti socket είναι η μητρική? Υποστηρίζει DDR4?

 2. Ο/Η AlFateh λέει:

  @vasilist Παγοπώλης είσαι?

 3. Ο/Η Mourouzis2005 λέει:

  Μυρίζει κόλπο φοροδιαφυγής αποπ το χιλιόμετροοοο

 4. Ο/Η Sotiris λέει:

  Mourouzis, να αφησει το μονοπώλιο της φοροδιαφυγής στην Apple?

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.