Google Store: Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του καταστήματος

Το Google Store ανοίγει τις πύλες του μέσα από ένα βίντεο που παρουσιάζει πώς θα είναι το εσωτερικό του στη Νέα Υόρκη. Η 17η Ιουνίου είναι η ημέρα των εγκαινίων του Google Store, του πρώτου φυσικού καταστήματος της Google.

To Google Store θα είναι γεμάτο με Google branded προϊόντα, σε μία κίνηση της εταιρείας που δείχνει ξεκάθαρα τις επιχειρηματικές της βλέψεις γύρω από την ενίσχυση της εικόνας των δικών της προϊόντων στην αγορά. Οι χώροι στο εσωτερικό του Google Store στη Νέα Υόρκη είναι άνετοι, με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και καθαρές γραμμές.

, Google Store: Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του καταστήματος

To Google Store έχει τον επονομαζόμενο ως Imagination Space, ένα χώρο όπου ο καταναλωτής μπορεί να αλληλοεπιδρά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Google, γνωρίζοντας από κοντά τις δυνατότητες που έχει ως μέρος του Google και Android οικοσυστήματος.

, Google Store: Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του καταστήματος

Ξεχωριστά σημεία θα επιτρέπουν στον επισκέπτη να κάνει hands on με τις συσκευές της Google, όπως είναι τα Pixelbooks και τα Pixel smartphones. Το κτίριο που στεγάζει το Google Store στη Νέα Υόρκη είναι κοντά στην περιοχή του Chelsea Market, στη γωνία της 15ης Οδού και της 9ης Λεωφόρου.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.