Business

H Amazon ετοιμάζει σειρά για το σκάνδαλο FTX – Πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει;

H Amazon φέρεται να παρήγγειλε μια τηλεοπτική σειρά οκτώ επεισοδίων για την πτώση του FTX από την εταιρεία παραγωγής AGBO των Joe και Anthony Russo. Οι αδερφοί Russo είναι γνωστοί για τη σκηνοθεσία και την παραγωγή τεσσάρων ταινιών που διαδραματίζονται στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel.

Ο David Weil, γνωστός για τη συγγραφή τηλεοπτικών εκπομπών Hunters and Invasion, πρόκειται να γράψει το σενάριο της σειράς FTX. Η Amazon επιβεβαίωσε την είδηση και ελπίζει να ξεκινήσει την παραγωγή την άνοιξη του 2023. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεχίσουμε τη σπουδαία εργασιακή μας σχέση με τον David, τον Joe, τον Anthony και την ομάδα AGBO με αυτή τη συναρπαστική σειρά», δήλωσε η Jennifer Salke, επικεφαλής των Amazon Studios.

Η FTX ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων πριν από τη γρήγορη και σε μεγάλο βαθμό απροσδόκητη κατάρρευσή του, η οποία ξεκίνησε καθώς δεν είχε ρευστότητα για να πληρώσει τα κεφάλαια των πελατών και κατέληξε σε πτώχευση λίγες μέρες αργότερα. Στο επίκεντρό του βρίσκεται ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της FTX Sam Bankman-Fried, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται κυνηγημένος σε ένα πολυτελές κατάλυμα στις Μπαχάμες. Εκτός από την ξαφνική άνοδο και την πτώση του από τον μεγάλο πλούτο ο Sam Bankman-Fried είναι γνωστός για τις μεγάλες πολιτικές δωρεές και τη φιλανθρωπία του. Τώρα, οι ερευνητές εξετάζουν πιθανή υπεξαίρεση κεφαλαίων πελατών και άλλες συναλλαγές της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Amazon δεν είναι η μόνη που έχει την ευκαιρία να μετατρέψει την ιστορία του FTX σε ψυχαγωγία. Προηγούμενες αναφορές αναφέρουν ότι το Χόλιγουντ ενδιαφέρεται να μετατρέψει την ιστορία σε ταινία, πιθανότατα γραμμένη από τον Michael Lewis, γνωστό για τα βιβλία του Moneyball και The Big Short.

Επεξεργάστηκε την 24 Νοεμβρίου 2022 15:38

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.