H Foxconn θα επενδύσει 1 δισεκατομμύριο Δολάρια για την παραγωγή των iPhone

, H Foxconn θα επενδύσει 1 δισεκατομμύριο Δολάρια για την παραγωγή των iPhone

Με τη Foxconn να έχει αναλάβει ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής των iPhone συσκευών κάθε χρόνο, η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζεται να επενδύσει ένα μεγάλο ποσό σε εργοστάσιο της εκτός της Κίνας, ώστε να συνεχίζει να προμηθεύει την Apple.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Reuters η Foxcomm θα επενδύσει 1 δισεκατομμύριο Δολάρια για την επέκταση του εργοστασίου της στη Νότια Ινδία, εκεί δηλαδή που συναρμολογούνται αρκετά μοντέλα iPhone. Αυτή η κίνηση φαίνεται να είναι μέρος του σχεδίου της Apple για να μεταβεί η παραγωγή των smartphone της από την Κίνα, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα σχετικά με τον αποκλεισμό των ΗΠΑ.

Επίσης, με αυτόν τον τρόπο η Ταϊβανέζικη εταιρεία θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ήδη αυξημένες απαιτήσεις της Apple, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει και την οικονομία της Ινδίας, προσφέροντας περίπου 6.000 θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία. Ούτε η Apple ούτε η Foxconn τοποθετήθηκαν επίσημα πάνω στο θέμα, οπότε αναμένουμε τις εξελίξεις.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Ε θα φανε και ενα ban τα iPhone απο τη κυβερνηση της Κινας και θα ησυχασουν ολοι τους…

GREG

Χαράς ευαγγέλια για 6.000 δεκατετράχρονα Ινδούλια, από την συλλογή ηλεκτρικών απορριμάτων θα μεταφερθούν στα εργοστάσια τις Foxconn.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.