H Google ξεκινά τα teasers για το επερχόμενο Ι/Ο 2022

Google, H Google ξεκινά τα teasers για το επερχόμενο Ι/Ο 2022

Google, H Google ξεκινά τα teasers για το επερχόμενο Ι/Ο 2022

Ξεκινά τα teasers για την κορυφαία της εκδήλωση η Google, με τις πρώτες εικόνες για το Ι/Ο 2022 να γίνονται διαθέσιμες στο Internet. To πρώτο teaser έχει τη μορφή ενός SVD puzzle.

Μέσω του λογαριασμού των Google Developers βλέπουμε μία εικόνα για ένα SVD puzzle, μαζί με το ερώτημα για το εάν μπορούμε να το λύσουμε. Υπάρχει ένα μυστήριο που πλανάται γύρω από το ποια θα είναι η μορφή του κορυφαίου event της Google φέτος, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν θα υπάρχει δια ζώσης παρουσία. Ο ρυθμιστής των εξελίξεων θα είναι για ακόμα μία χρονιά ο κορωνοϊός.

Αυτό που δεν θα αλλάξει και φέτος είναι η χρονική διάρκεια του Google I/O το οποίο θα διαρκέσει για τρεις ημέρες, ενώ η πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του εκτιμάται ότι θα είναι τα τέλη Μαΐου. Εάν γίνει δια ζώσης και όχι online θα λάβει χώρα στο Mountain View της Καλιφόρνια.

Πολλές απόψεις εκφράζονται για το ποιο θα είναι το φετινό highlight, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να ακολουθήσουμε κάποια από αυτές.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.

Software Android Google Google I/O

Android 14: Φέρνει το Ultra HDR για πιο φωτεινές και ρεαλιστικές φωτογραφίες

Στο Google I/O ανακοινώθηκε η δυνατότητα Ultra HDR που θα είναι διαθέσιμη στις συμβατές συσκευές μόλις εγκαταστήσουν το Android 14.

Internet AI Google Google I/O

Google Bard: Παραμένει μη διαθέσιμο στην ΕΕ, παρά την ευρύτερη κυκλοφορία

Στο Google I/O η εταιρεία αφιέρωσε πολύ χρόνο στην τεχνητή νοημοσύνη και στο chatbot AI της εταιρείας, το Google Bard.

Smartphones Google Google I/O Google Pixel

Google Pixel 7a: Σε teardown βίντεο πριν την παρουσίαση

Ο YouTuber PBKreviews κυκλοφόρησε στο κανάλι του ένα teardown βίντεο για το Pixel 7a, μία εβδομάδα πριν την παρουσίαση στο Google I/O.