H Κωτσόβολος πιστοποιήθηκε ως Great Place To Work

, H Κωτσόβολος πιστοποιήθηκε ως Great Place To Work

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, τοποθετεί την καινοτομία στο επίκεντρο, σχεδιάζοντας το αύριο και φέροντας για περισσότερο από 70 χρόνια, πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις. Αυτή είναι η καθημερινή της πρόκληση και έτσι κάνει τη διαφορά, με τους εργαζόμενούς της να αποτελούν μέρος αυτής της εξέλιξης. Έχοντας ως όραμα, μία Καλύτερη Ζωή για όλους χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις μέσα από την τεχνολογία, επενδύει στους ανθρώπους της που αποτελούν τους πρωταγωνιστές των δράσεων της.

Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι αυτοί που ανέδειξαν και πιστοποίησαν την Κωτσόβολος ως Great Place To Work. Οι εργαζόμενοί της σε Ελλάδα και Κύπρο, κλήθηκαν να αξιολογήσουν την εταιρεία για την εργασιακή της κουλτούρα, το εργασιακό περιβάλλον, την αξιοπιστία, τον σεβασμό στον άνθρωπο, τη διαφορετικότητα, τη συντροφικότητα, την εσωτερική δικαιοσύνη και την υπερηφάνεια τους για την εταιρεία, μέσα από το ερωτηματολόγιο Trust IndexTM. Τα αποτελέσματα της έρευνας αντανακλούν τις δράσεις της εταιρείας και αποτελούν κίνητρο και δέσμευση για ακόμα περισσότερες ενέργειες γύρω από τον στόχο της Κωτσόβολος, να επενδύει συνεχώς στους ανθρώπους της.

Το Great Place To Work, με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια και παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, αξιολογεί επιχειρήσεις, βοηθώντας τες να αφουγκραστούν τον παλμό του δυναμικού τους. Kύριος σκοπός της έρευνας για τις εταιρείες που λαμβάνουν μέρος, είναι να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον, ακούγοντας τη γνώμη των εργαζομένων, συμβάλλοντας παράλληλα στη διαμόρφωση μίας καλύτερης κοινωνίας, όπου η ελεύθερη σκέψη και έκφραση πρωταγωνιστούν. Πρόκειται για έναν θεσμό που παρουσιάζει κοινές καταβολές με το όραμα της Κωτσόβολος για μία Καλύτερη Ζωή, θέτοντας στο επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα και ενεργώντας με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Ο κος Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, αναφέρει σχετικά: «Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δικαιώνει την προσπάθεια όλων μας. Η εταιρεία μας επενδύει καθημερινά στους ανθρώπους της, στοχεύοντας πάντα στη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και στην παγίωση μίας ισχυρής εργασιακής κουλτούρας, όπου η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο αλληλοσεβασμός έχουν τον πρώτο λόγο. Είμαστε όλοι σίγουροι ότι όχι μόνο θα διατηρήσουμε, αλλά θα ενδυναμώσουμε αυτήν την πιστοποίηση σε βάθος χρόνου και θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και αποδοτικότεροι για εμάς τους ίδιους, αλλά και για την κοινωνία μας».

Σε σχόλιό του, ο κος Γιώργος Κουμαρτζής, Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, αναφέρει: «Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να νιώθουμε αυτήν τη στιγμή είναι περηφάνια. Περηφάνια που οι 2.935 εργαζόμενοι της εταιρείας μας εξέφρασαν την αναγνώρισή τους για τη σκληρή προσπάθεια που κάνουμε όλοι, ώστε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και εποικοδομητικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο κάθε άνθρωπος ακούγεται και εξελίσσεται».

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Kotsovolos OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G: Το φέρνει Ελλάδα ο Κωτσόβολος [αποκλειστικό]

Ακόμα ένα ενδιαφέρον flagship μοντέλο smartphone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα μέσα στο Μάρτιο από τον Κωτσόβολο. Το OnePlus 11 5G.

Gear Black Friday 2022 Kotsovolos

«ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Τα ταρώ, η μαγική σφαίρα αλλά και τα άστρα, δείχνουν το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο σαν την πιο “μάγκικη” επιλογή για έξυπνες tech αγορές με τρελές ευκαιρίες για όλους.

Business Kotsovolos Black Friday 2022

«Μάγκικο» Black Friday 2022 στον Κωτσόβολο [video]

Black Friday 2022 καμπάνια στον Κωτσόβολο και προσφορές με Σπύρο Μπιμπίλα και τον Γιώργο Μάγκα που θα μας κάνουν όλους… Μάγκες!

Business Kotsovolos

Κωτσόβολος: Δύο νέα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή και River West Open

Με δύο νέα καταστήματα, η Κωτσόβολος αποδεικνύει ότι συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό πλάνο της, τοποθετώντας στο επίκεντρο την αναβαθμισμένη εμπειρία αγοράς για τους πελάτες της.