HBO Max και Discovery+ συγχωνεύονται σε μία υπηρεσία την επόμενη χρονιά

hbo max, HBO Max και Discovery+ συγχωνεύονται σε μία υπηρεσία την επόμενη χρονιά

Η Warner Bros Discovery πραγματοποίησε την earning call για το δεύτερο τρίμηνο και ο Διευθύνων Σύμβουλος David Zaslav επιβεβαίωσε τα νέα σχέδια του κολοσσού για τις streaming πλατφόρμες. Το HBO Max και το Discovery+ θα συγχωνευθούν σε μία υπηρεσία που θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι του 2023.

hbo max, HBO Max και Discovery+ συγχωνεύονται σε μία υπηρεσία την επόμενη χρονιά

Η κίνηση αυτή πηγάζει στα προβλήματα απόδοσης του HBO Max, καθώς εμφανίζονταν συχνά σφάλματα όταν προβαλλόταν κάποιο μεγάλο πρόγραμμα. Ο Zaslav επιβεβαίωσε ότι το Discovery+ θα είναι ο πυρήνας της νέας πλατφόρμας streaming λόγω της ανώτερης tech stack, ενώ ολόκληρος ο κατάλογος HBO Max θα μεταφερθεί.

Η Warner Bros Discovery ανέφερε καθαρή ζημία 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το δεύτερο τρίμηνο και αυτό επέφερε περικοπή δαπανών για νέα project. Οι επερχόμενες ταινίες Batgirl and Scoob!: Holiday Haunt μπήκαν στο συρτάρι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

hbo max, HBO Max και Discovery+ συγχωνεύονται σε μία υπηρεσία την επόμενη χρονιά

Η εταιρεία απέκτησε συνολικά 1,7 εκατομμύρια συνδρομητές και στις δύο πλατφόρμες τους τελευταίους τρεις μήνες και σύμφωνα με πληροφορίες μετρά 92,1 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως. Ο στόχος που έχει θέσει είναι να έχει 130 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2025.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Internet featured HBO Warner

Max: Κυκλοφόρησε το πρώην HBO Max με επιλογή συνδρομής 4Κ

Η Warner Bros ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Max, της rebranded εκδοχής του HBO Max, που θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο περιεχόμενο 4Κ.

Internet HBO Warner

«Max»: Η νέα υπηρεσία ροής από τη Warner Bros

H Warner Bros ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα υπηρεσία ροής ενώνοντας τα HBO Max και Discovery+.

Internet HBO

HBO Max: Άνοδος της συνδρομής στα 16 δολάρια τον μήνα

Η Warner Bros ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αύξηση της μηνιαίας συνδρομής του HBO Max στις ΗΠΑ, στην πρώτη αύξηση της συνδρομής της πλατφόρμας streaming εδώ και πάνω από 2 χρόνια.