Hewlett Packard Enterprise: Καινοτομίες μετατρέπουν το HPE Storage σε cloud-native, software-defined υπηρεσία δεδομένων

, Hewlett Packard Enterprise: Καινοτομίες μετατρέπουν το HPE Storage σε cloud-native, software-defined υπηρεσία δεδομένων

Η Hewlett Packard Enterprise επεκτείνει το HPE GreenLake με πρωτοποριακές επιχειρηματικές as-a-Service λύσεις αποθήκευσης

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε καινοτομίες που μετατρέπουν το HPE Storage σε μία cloud-native, software-defined επιχείρηση υπηρεσιών δεδομένων. Στο πλαίσιο του οράματος της Unified DataOps, η HPE παρουσίασε μια πλατφόρμα υπηρεσιών δεδομένων που εισάγει μια νέα εμπειρία cloud διαχείρισης οπουδήποτε υπάρχουν τα δεδομένα και ενοποιώντας τις λειτουργίες τους. Η νέα πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει την έκρηξη των edge-to-cloud δεδομένων, να «γκρεμίσει» τα σιλό και την πολυπλοκότητα, να μεγιστοποιήσει την ευελιξία και την καινοτομία και να μειώσει το επιχειρηματικό ρίσκο. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο όραμα της HPE να καταστεί μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες edge-to-cloud platform-as-a-service. Η νέα πλατφόρμα υπηρεσιών δεδομένων, διαθέσιμη μέσω του HPE GreenLake, αποτελείται από τις παρακάτω τρεις νέες καινοτομίες που απλοποιούν τη διαχείριση δεδομένων από το άκρο στο cloud:

• Data Services Cloud Console, μια cloud κονσόλα που παρέχει cloud λειτουργική ευελιξία και ενοποιημένες λειτουργίες δεδομένων ως υπηρεσία.
• Cloud data services, μια συνδρομητική σουίτα υπηρεσιών λογισμικού που απλοποιούν ριζικά και αυτοματοποιούν τη διαχείριση των υποδομών σε κλίμακα.
• HPE Alletra, μια νέα οικογένεια cloud-native υποδομών αποθήκευσης δεδομένων.

Unified DataOps: Ένα όραμα για την επιτάχυνση της data-driven καινοτομίας

Οι οργανισμοί σήμερα παλεύουν με την πολυπλοκότητα. Όπως αναφέρεται από την έρευνα διαχείρισης δεδομένων που διεξήγαγε η ESG για την HPE, το 93% των υπευθύνων λήψης αποφάσεων απαντούν ότι η πολυπλοκότητα αποθήκευσης και διαχείρισης δεδομένων εμποδίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το 67% των ερωτηθέντων οργανισμών εντοπίζουν επιχειρηματικό ρίσκο στην κατακερματισμένη ορατότητα δεδομένων στο υβριδικό cloud.

Το Unified DataOps είναι το όραμα της HPE για μια νέα εμπειρία δεδομένων που ενσωματώνει πολιτικές που επικεντρώνονται στα δεδομένα, έλεγχο cloud-native και AI-driven insights για την εξάλειψη των σιλό και της πολυπλοκότητας τόσο της διαχείρισης δεδομένων όσο και της υποδομής, οδηγώντας έτσι σε επιχειρησιακή ευελιξία από το άκρο έως το cloud, ελαχιστοποιώντας τους επιχειρηματικούς κινδύνους και επιταχύνοντας την data-driven καινοτομία.
Παροχή της εμπειρίας cloud και απλοποίηση της διαχείρισης δεδομένων

Η εισαγωγή μιας νέας πλατφόρμας υπηρεσιών δεδομένων συμβάλλει στο όραμα Unified DataOps με το Data Services Cloud Console, τα Cloud data services και το HPE Alletra – που συνδυάζουν τη λειτουργική ευελιξία του cloud και βελτιστοποιούν τη διαχείριση δεδομένων για τους πελάτες.

Διαθεσιμότητα και πρόσθετοι πόροι

Το Data Services Cloud Console, οι υπηρεσίες δεδομένων cloud και το HPE Alletra θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία παγκοσμίως από την HPE και μέσω συνεργατών Μαΐου 2021.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.